Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Eyeore71 έγραψε:

Βοηθήστε με λίγο.

Η χρήση utrogestan διακόπτει την περίοδο; Μόλις έπαθα υστερία!

Συμφωνώ με αυτό που λέει η Εκο! Καθυστερούν την περίοδο, δεν τη διακόπτουν! Τι έπαθες τώρα??? Τι σκέφτηκες πάλι?? :):)

Δημοσίευση

Σκέφτηκα ότι ο λόγος που δεν αδιαθετώ είναι εξαιτίας των utrogestan και ενώ έχω κανονικά πόνους περιόδου και δεν έρχεται είναι πολύ απλά από αυτό.Αυτό σκέφτηκα.Καλά εγώ είμαι παιγμένη, γειά σας, έτοιμη για ρομπάκι και λέρο...Ποιός την παλεύει μέχρι την Παρασκευή.

Εκο μίλησα με το γιατρό μου, το γυναικολόγο μου,όχι αυτόν που με κάνει τρελή,(σκέψου πόσο τρελλάθηκα για να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να το πάρω) και μου είπε χοριακή την Παρασκευή, όχι νωρίτερα.

Δημοσίευση

Συμβουλη: ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

κοριτσαρα μου,πως σου ηρθε αυτο? Το διαβασες καπου? Στο ειπε ο γιατρος?

Εγω οσες φορες τα χρησιμοποιησα δεν προλαβα καν να τα σταματησω κ εβλεπα καφετια...λιγες ωρες μετα την διακοπη τσοοοοουπ κανονικη περιοδος!

Μην σκεφτεσαι βρε τετοια πραγματα κ χαλας την ψυχολογια σου!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ (ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ;) )

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Παιδιά με πόνο ψυχής θα σας πω ότι ο γιατρός μου, που αυτός, όχι της εξωσωματικής μου, είναι ένας άγγελος μου είπε " Ηλίθιο είσαι παιδί μου; Πως σου ήρθε αυτό;"

Κορίτσια είμαι ηλίθιο σίγουρα, το ξέρω το νιώθω μόνο το Soupline μου δίνει τόση απαλότητα.

Ζαχαρένιαααααααα που είσαι;

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Συμβουλη: ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

κοριτσαρα μου,πως σου ηρθε αυτο? Το διαβασες καπου? Στο ειπε ο γιατρος?

Εγω οσες φορες τα χρησιμοποιησα δεν προλαβα καν να τα σταματησω κ εβλεπα καφετια...λιγες ωρες μετα την διακοπη τσοοοοουπ κανονικη περιοδος!

Μην σκεφτεσαι βρε τετοια πραγματα κ χαλας την ψυχολογια σου!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ (ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ;) )

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Λόλι πόσα έπαιρνες; στις πόσες μέρες έβλεπες τα χαριτωμένα χρωματάκια;

Δημοσίευση

Επαιρνα 6 την μερα.

Την 1η φορα ειδα "χρωματα" τη μερα που θα πηγαινα για την χοριακη!!!Ξυπνησα πρωι πρωι πηγα τουαλετα κ με καλημερισαν γλυκα κ χρωματιστα.

Την 2η φορα ηταν τωρα στην εξωσωματικη.Με επισκευτηκαν νομιζω την 12μερα μετα την εμβρυομεταφορα (2 μερες πριν την χοριακη)!Στην αρχη ηταν τοοοοσο αχνα που αν δεν ημουν τοσο ψειρας δεν θα τα εβλεπα...μετα σταματησαν...την επομενη ηταν λιγο πιο εντονα κ μετα παλι σταματησα κτλ

Κοιτα κακομοιρα μου μην ξεκινησεις να βαζεις τα σερβιετακια κατω απο μεγενθυτικο φακο μπας κ δεις τιποτα :P:P:P:P:P:P

Υπομονη λιγο ακομα! Η Παρασκευη ειναι κοντα ;););)

Δημοσίευση

Είσαι πίσω Λόλιποπ.Εγώ βυθίζω μπατονέτα για να δώ τι παίζει και την πάω και σε φώς ήλιου και αν είναι βράδυ κάτω από το λαμπτήρα!!!

Και το μυρίζω κιόλας να δώ αν μυρίζει αίμα!

άστα τα έχω παίξει!

Δημοσίευση

Eyeore71 έγραψε:

Είσαι πίσω Λόλιποπ.Εγώ βυθίζω μπατονέτα για να δώ τι παίζει και την πάω και σε φώς ήλιου και αν είναι βράδυ κάτω από το λαμπτήρα!!!

Και το μυρίζω κιόλας να δώ αν μυρίζει αίμα!

άστα τα έχω παίξει!

χαλαρωσεεεεεεε Please

Δημοσίευση

Eyeore71 έγραψε:

Παιδιά με πόνο ψυχής θα σας πω ότι ο γιατρός μου, που αυτός, όχι της εξωσωματικής μου, είναι ένας άγγελος μου είπε " Ηλίθιο είσαι παιδί μου; Πως σου ήρθε αυτό;"

Κορίτσια είμαι ηλίθιο σίγουρα, το ξέρω το νιώθω μόνο το Soupline μου δίνει τόση απαλότητα.

Ζαχαρένιαααααααα που είσαι;

ΕΜΠΡΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΚΕΙ???

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΤΟΝ ΖΗΤΕΙ....ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΥ ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΥ!!!

Ελα πες μου εμενα στο αυτι...τι ληγμενα παιρνεις???

Ελα ελα πες μου σου λεω!!!! Μα δνε μπορει!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Eko έγραψε:

Ζαχαρένια, το άλλο το ξές?

λέει: "Φύσηξ' αήρ' απ'το Ζαϊρ και μπήκαν στα μάτιαμ' μπάμπαλα"

(το κανα και ροζ που είναι και πιό μπρουτάλ...)

:P:P:P

ΧΑΧΑΧΑ :laugh: ΟΧΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩΩΩΩΩ

:laugh: :laugh: :laugh:

εσυ ξερεις το ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΟΊ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛΣΟΙ?????

ΡΕ ΣΥ ΓΚΑΡΙ ΞΑΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑ?

ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΦΡΙΚΑΡΕΣ...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ!!! :woohoo:

ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΥΤΟ????????

:woohoo: :woohoo:

πιστευω τωρα δεν θα ξανα κανει τετοια απορια!!!!! :woohoo: :woohoo:

:kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια δεν έχω κάνει τπτ και δεν έχω πάρει και τπτ.!!! Θα τα πάρω όλα από τον αδερφό μου, πριν 7 χρόνια γεννήθηκε η ανιψιά και βαφτιστήρα μου που ο αδερφός μου τότε τα είχαν πάρει όλα καινούρια του κουτιού. Οπότε δεν θα αγοράσω τπτ.. Δεν έχω πολυχρησημοποιηθεί, εξάλλου όλοι ξέρουμε το πόσο γρήγορα μεγαλώνει ένα παιδί, οπότε τα περισσότερα μένουν καινούρια. Ούτε ρούχα έχω σκοπό να πάρω γιατί επίσης έχω αφόρετα σχεδόν της ανηψιάς μου, χώρια που θα μου φέρουν και ένα σορό δώρα..  οπότε γλιτώνω και κόπο και χρήμα. Μόνο 5 βαδικά αν πάρω σε σαλιάρες, πάνες κ.λ.π. 🤗
    • Γειά σας κορίτσια μου!!! Ας πουμε ναι είμαι έτοιμη δεν το πιστεύω οτι φτάσαμε σε αυτο το σημείο και οτι αύριο θα πάρω με το καλο το σπορακι μου!! Έχω άγχος αγωνία και φοβο της αποτυχιας παρόλα αυτά θελω να σκέφτομαι θετικά αλλά οπως  βλέπουμε είναι όλα πιθανά..  Μακάρι να το θέλει ο Θεός και να σταθούμε τυχεροι να πάρουμε ένα γερό σπορακι/ μωρακι!!! Εσυ @almira μου πως εισαι; Αχ ωραία κορίτσι μου @flowerv σε καθησυχάσε λίγο ο γιατρος, μακάρι μακάρι όλα να ειναι θετικα αυτη την φορά και να έρθει και να μείνει το σπορακι!!! Πρώτη φορά ακούω για τα μυοχαλαρωτικα αλλά γενικά το ξέρω οτι συσπάσεις δεν θέλουμε.  Και εγω που πήγα με φυσικο κυκλο δεν ειχα παρενέργειες όλα καλα αλλά είναι όντως όλα καλα; Εγινε σωστή προετοιμασία;; Αχ ειναι τόσα πολλά ρε κορίτσια όλα αυτά που περνάνε απο το μυαλο που ειναι για τρελά...Ολα με αγχος...Προσπαθώ να τα σκέφτομαι βήμα βήμα αλλιώς δεν την βγάζουμε...  
    • Κοριτσια εμεις εχουμε ερθει σε μια βαφτιση με τον μπεμπεκο και οι μισοι ειναι αρρωστοι και τα παιδια με πυρετους κλπ. Αντε να δουμε αν θα τη σκαπουλαρουμε και σημερα🤣
    • Ναι κατάλαβα τι λες... θα το ρωτήσω αυτό δεν το ξέρω σίγουρα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου, ο γιατρός μου άρεσε,μας εξήγησε μας ανέλυσε τα πάντα! Δεν περίμενε ουτε αυτος την αποτυχια! Στην δεύτερη προσπάθεια θα πάρω και μυοχαλαρωτικα σε περίπτωση που εκανε συσπάσεις η μήτρα και δεν άφησε το έμβρυο να εμφυτευτεί, δεν θα παρω prolutex αφου εκανα αλλεργία θα παρω μονο κολπικά utrogestan, και θα παρακολουθούμε την προγεστερόνη αιματολογικα! Και θα παμε σε μεικτό κυκλο ,θα ξεκινήσουμε με φυσικο και οταν αρχίσουμε προγεστερόνη θα ξεκινήσουμε και cyclacur! Τι να πω ελπιζω αυτήν την φορα να πανε καλα τα πράγματα! Περιμένω πως και πως την περιοδο μου τωρα να ξεκινήσουμε..λογικα μεσα Νοέμβρη! Εσείς πως ειστε ??? 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...