Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η αντιβίωση μπορεί να φέρει καθυστέρηση?

Recommended Posts

καλημέρα patata

απο ότι είδα (μιά γρήγορη ψακτική στο google έκανα) ναι..υπάρχει τέτοια περίπτωση, να προκαλέσει δλδ καθυστέρηση μια αντιβίωση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!!!!

Μου ειχε συμβει 2 φορες μετα απο δυνατη αντιβιωση να εχω 1-2 μερες καθυστερηση (οι μοναδικες φορες που ειχα καθυστερηση στην ζωη μου).Να ηταν τυχαιο? Δε νομιζω.....

Πηρες αντιβιωση κ εχεις καθυστερηση? Ποσες μερες?

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Μια μέρα έχω καθυστέρηση, απλά εγω δεν έχω ποτέ! Και αν αλλάξει κάτι απλα θα είναι πιο νωρίς, αλλά ούτε μέρα πιο μετά (μη σου πω ούτε ώρα).

patata77 , εγώ σε όλες τις εξωσωματικές έπερνα αντιβίωση αλλα η περίδος - περίοδος...!!!! δεν νομίζω ότι το επηρεάζει. μάλλον τυχάιο είναι. τα Utrogestan κάνουν καμιά φορά καθυστέρηση και μόλις τα κόψεις έρχεται. ελπίζω να είναι όλα καλά και θετικά!! :)

Diaylos σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, θα προτιμούσα να ήταν απο την αντιβίωση, κάνω τόσο καιρό προσπάθεια για παιδάκι, είναι ο μόνος μήνας που δεν πρέπει να μείνω έγκυος - πολλά φάρκακα και πολλές αντιβιώσεις- μέσα σε αυτά τα φάρμακα δεν είναι το Utrogestan όμως. Ελπίζω να είναι μια παρενέργεια της αντιβίωσης!

Σε ευχαριστώ και πάλι! Και με ενα μωράκι γρήγορα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια η μπεμπούλα σας κορίτσι μου ❤️  Τι καλά που είσαι έτσι ήρεμη για τον τοκετό! Εύχομαι να παραμείνεις έτσι, και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά 🥰 Νομίζω η ψυχολογία παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο! Με το καλό να ξεμπερδε΄ύεις και με τη δουλειά, κι εγώ κάπου εκεί 35+ εβδ είναι να σταματήσω. Κι εγώ απ το σπίτι αλλά τώρα τελευταία δε την παλεύω να είμαι ειλικρινής! Απ τη μια λέω τλχ απασχολούμαι με κάτι, γιατί με ξέρω ότι δε θα μπορούσα να κάτσω και πολύ χωρίς να κάνω κάτι, αλλά απ την άλλη, βαριέμαι άπειρα στα μιτιγκς, συζητάνε για τα πλάνα του '25 κι άλλα τέτοια, κι εγώ είμαι σε φάση "το μόνο που με νοιάζει είναι το μωράκι μου, χέστηκα για τα πλάνα σας" 🤣🤣🤣🤣 2-2.5 βδομαδούλες ακόμα υπομονή και μετά θα πω κι εγώ goodbyeeeeeee
    • @Naty_Ναι, ναι εξετάσεις ορμονικές όσες φορές κ να έχω κάνει είναι κομπλέ. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κ κάθε μ΄έρα αν αλλάζει από μέρα σε μέρα το άγχος μου!!! Κ σκ΄έψου παίρνω κ τα inofert plus που μου ρύθμισαν πο΄λύ τον κύκλο. Για το άγχος δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Αν αυτό φταίει που δεν έρχεται εγκυμοσύνη δεν μπορώ να το ελέγξω, τι ψυχοθεραπεία έχω κάνει, τι βελονισμό, τι γιόγκα εεεεε είμαι αγχώδης κ control freak θα μείνω άκληρη 😅 Ας ελπίσω στην εξωσωματική να παρακάπτονται όοολα αυτά με τόσα ΄χάπια μπας κ πετύχει!!! Εσύ είπες αυτόν τον μήνα δεν προσπαθείτε, καλά δεν θυμάμαι? Ας ελπίσουμε για Δεκέμβριο 🙏  🥰
    • προκάλεσα την τύχη μου, άσε! 🤣🤣🤣 ο γιατρός παίζει ακόμα να γελάει απο χθες  🤣🤣🤣 Μα τι να κάνω του λέω γιατρέ μου, φιλοξενούσαμε για 4 μέρες τον κολλητό μου που είναι χορτοφάγος πιο πριν και προφανώς μαγειρεύαμε χορτοφαγικά, οπότε τη μέρα που έφυγε, λιγουρεύτηκα μπριζολάκια 😅 καλά για τη φέτα, εγώ στο πρώτο τρίμηνο είχα αποστροφή κι είχα στεναχωρεθεί! δεν έχω δοκιμάσει φέτα Καλαβρύτων, θα το σημειώσω για όταν έρθω Ελλάδα 😅
    • χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ; @_piripiri_ Πέθανα με την αντίδραση του μεγάλου σου γιου! Ο γλυκούλης, δε ξέρει τι τον περιμένει χαχαχαχα καλά κι εγώ όταν πήγα να δω τον αδερφό μου στο μαιευτήριο, ήμουν φουλ μουτρομένη και μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φώτο η μούρη μου με τον αδερφό μου στην αγκαλιά 🤣🤣🤣 καλά εγώ βέβαια είχα μούτρα γιατί μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι και προφανώς ξενέρωσα όταν έμαθα την αλήθεια 😅 Ακόμα και σήμερα, ρωτάω τους γονείς μου για ποιο λόγο μου το έκαναν αυτό κι απλά λένε ότι μου έλεγαν αυτό που ήθελα να ακούσω, νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω όταν έρθει ο αδερφός μου 🤣 παιδικά τραύματα 😵
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...