Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ INTERNET??????


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Χθες πόνεσε το κεφάλι μου να κοιτάω τις τιμές και τα μοντέλα που υπάρχουν στα καρότσια στα διαφορα site που εχω δει για αγορές μέσω internet εδώ στο mammy.Πραγματικά μου εκανε εντύπωση η διαφορά που υπάρχει σε σχεση με τα καταστήματα!!!! :huh:

Αυτό που θέλω να ρωτήσω κοπέλες που εχουν κανει αγορές για παραδειγμα από το bimbomarket ή το e-baby είναι αν εχουν μείνει ευχαριστημένες????

Αν γίνει κάποια φθορά κατά τη μεταφορά ποιος έχει την ευθύνη??????

Υπάρχει κάποιου ειδους εγκύηση για αυτά τα προϊόντα???????

Γενικά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε μαρτυρία για τέτοιου τύπου αγορά θετική ή αρνητική,μήπως καταφέρω να καταλήξω τι να κάνω!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!! :cheer::cheer::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

Εγω συχνά αγοράζω απο το e-bay. Οχι καρόστι αλλά παχνίδια και παππούτσια. Μ'εχρι σήμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι και πολύ ευχαριστημένη.

Το μόνο που σου συνηστώ είναι να χρησημοποιήσεις paypal ειναι πολύ ποιό ασφαλές και να ψωνίζεις απο κάποιον που αναγράφεται οτι είναι powerseller !!

Καλή επιτυχία και αξήζει να ωψνήζεις απο το internet ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα,εγω αγορασα το καροτσι της μπεμπας απο το e-baby και το βρακα 230 ευτω φτηνοτερο σε σχεση με τα μαγαζια.Μου το εφεραν με courier σπιτι μου κ ολα τα πραγματα ηταν τελεια!!!Στο συνιστω,καλες αγορες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ EBABY ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΤΑΚΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ) ΑΠΟ ΤΟ MYTOYS. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ 300€. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΤΟ ΕΒΑΒΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΙΩΜΕΝΗ Ή ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα, εγω το έχω καθιερώσει μέσω Internet.έχω παραγγείλει μόνο μέσα από την ιστιοσελίδα www.oneira.gr μου σύστησαν το site φίλες μου που έχουν παραγγείλει και ήταν πολύ ευχαριστημένες.γρήγορη αποστολή σε ότι έχω παραγγείλει και δεν είχα κανένα πρόβλημα, και τα μεταφορικά δωρεάν στο χώρο μου την επόμενη μέρα, όσο για την ποιότητα...η καλύτερη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια!!!Μάλλον στο ΝΕΤ θα καταλήξω κι εγώ.Οι διαφορές ειναι μεγάλες ειδικά στα Peg Perego που εδώ μου έλεγαν 650 euro το ίδιο που μου άρεσε το είδα με 399 στο e-baby.Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι από ότι είδα σε άλλες συζητήσεις τα καρότσια αυτά είναι λίγο δύσκολα στο "δέσιμο",αλλά δεν βαριέσαι θα πάω σε μαγαζί δήθεν ότι ψάχνω για αγορά να μου δείξουν!!!!! ;) Στο κάτω κάτω ας μου κάνουν και στο κατάστημα καλύτερες τιμές να ψωνίζω από κει!!!!Ας το καλό,εκμεταλεύονται τα πάντα πια και ειδικά ότι αφορά τα μωράκια που σίγουρα ο κάθε γονιός θέλει το καλύτερο!!!!!sorry κορίτσια για το παραληρημα αλλά γίνομαι μπαρούτι μ'αυτά :angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι θυμάσαι πόσο περίπου ήταν τα έξοδα αποστολής????? 'Η μήπως η 2002?????εμείς μένουμε Κρήτη κι εχουν φαγωθεί να μου λένε ως ότι γλητώσουμε από τα μαγαζιά θα το πληρώσουμε στην courier έτσι είναι????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

www.bambinoworld.de πηρα καρεκλακι φαγητου - κουνια (που κουνιεται μονη της) μεχρι 13κιλα !!!

Το σαιτ με ενημερωνε κα8ημερινα που βρισκοταν το εμπορευμα μου (απο Γερμανια για Ελλαδα) κ στο τελος ενημερωτικο για το τι ωρα 8α παραλαβω!

κοστισε 90Ε κ τα μεταφορικα 7ε αν 8υμαμαι καλα ! πολυ ευχαριστημενη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

Χωρις να θέλω να κάνω διαφήμιση, εγώ έχω ηλεκτρονικό μαγαζί,και πάντα ειμαι πολύ καλή με τους πελάτες μου και μέχρι στιγμης έχουν μήνει ευχαριστημένη. Τους δίνω σιγουρία πριν ψωνίσουν και πάντα είμαι σε επικοινωνία μαζί τους, απο την στιγμή ποθ κάνοθν την παραγγελέια μέχρι που την παραλαβαίνουν.

Ομως εκτός απο το μαγαζί μου εχω αγοράση και απο το e-bay και είμαι ευχαριστημένη. Πρέπει να ξέρεις και οπως δίποτε να χρησημοποιής paypal.

Ειναι πολύ ασφαλής. Εγω χρησημοποιώ το internet για αρκετά πράγματα.

:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...