Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χτες εγινα νονα..

Την βαφτιση αυτη την οργανωναμε πολυ καιρο καθως ολα μα ολα ειναι χειροποιητα... και μιας κ η σουπερ φωτογραφος (που εννοειτε χτες την εκλεισα κ για τη δικη μας βαφτιση γιατι τρελαθηκα με τον επαγγελματισμο της) μας εστειλε αμεσως καποιες ενδεικτικες φωτο που ζητησαμε.. μπορω να σας βαλω τις επαγγελματικες κατευθειαν..

Ο στολισμος.. ο παπας δεν μας αφηνε για πολλα πολλα κ ετσι επιλεξαμε αντι για τις 2 κλασσικες ανθοστηλες που ηταν το μονο που μας επετρεπε να βαλουμε γλαστρες.. πηραμε 2 ελιες κ 4 βασιλικους που μετα τους χαρισαμε στην εκκλησια (αυτο του ειπαμε κ μας αφησε για παραπανω γιατι στην αρχη ηταν ανενδοτος στο 2 μονο..) :lol:

Τον στολισμο τον ανελαβα εγω.. αν μας αφηνε για παραπανω θα ειχαμε κανει παπαδες... :laugh:

προσοψη της εκκλησιας

DSC_0049.jpg

Η ελια μας.. (εδω γερνει λιγο γιατι την ειχαμε βαλει στραβα στη γλαστρα αλλα την ειδαμε κ την ισιωσαμε :laugh: )

DSC_0043.jpg

Στα κλαδια κρεμοταν κουφετακια τυλιγμενα με τουλι

DSC_1261.jpgDSC_0045.jpg

οι βασιλικου στολισμενοι με μικροσκοπικα κουδουνακια που με τον αερα εκαναν εναν γλκο ηχο.. (εν τω μεταξυ παρακαλαγα να φυσαει :mrgreen: )

ο βασιλικος ειναι κ καλα ο πλανητης κ τα κουδουνια τα αστερια... :lol:

DSC_1255.jpg

το σετ βαφτιστικων

DSC_1276.jpg

το κουτι..

DSC_1265.jpg

τα μαρτυρικα

DSC_1270.jpgDSC_0071.jpg

το μπουκαλακι του λαδιου

mpoukali.jpg

τα λαδοπανα (ολο το σετ ειναι φτιαγμενο απο μενα κ τη μαμα μου.. τα ραψαμε εμεις)

DSC_0069.jpg

η λαμπαδα

DSC_1289.jpg

Μπομπονιερες κ γλυκα απο τη μαμα του μπεμπακου...

οι μπομπονιερες των μεγαλων

(βραχιολακια κουφετων με μεταλλικο μπρελοκ μικρο πριγκηπα)

DSC_1295.jpgDSC_0093.jpg

οι παιδικες.. ξυλινη μολυβοθηκη με μανταλακι για καρτες.. (αρχικα ειχαμε παρει κατι αλλο με τον μικρο πριγκηπα πανω αλλα δεν μας αρεσε κ καταληξαμε σε αυτο)

DSC_1325-1.jpgDSC_0130.jpg

το γλυκο

DSC_0131.jpg

Δημοσίευση

παντα αξια!!!παρα πολυ ωραια!μπραβο σας!πως τα καταφερατε καλε??

τον χειμωνα και εγω εγινα νονα και το θεμα μας ηταν ο μικρος πριγκιπας αλλα δε βρηκα πουθενα τιποτα σχετικο και τα καναμε ολα με κορωνες,ωραια ηταν αλλα τα δικα σας αλλο πραγμα!και παλι μπραβο!!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: ευχαριστω κοριτσια..

λεμε να το κανουμε επαγγελμα :laugh: :laugh: :laugh:

καλα η κουμπαρα μου αρχισε ηδη να ασχολειτε με μπομπο κ τετοια αλλα με ψηνει να της κανω χειροποιητα τα υπολοιπα να τα πουλαει... :laugh: :laugh:

Αλλα δεν ψηνομαι.. ειναι το χομπι μου.. εχω φτιαξει διαφορα αρκετες φορες αλλα μονο για φιλους μου (χωρις λεφτα εννοειτε)

Απο τα 16 μου δεχομαι επαγγελματικες προτασεις πανω στο αντικειμενο , το σκεφτομαι λιγο καιρο κ τελικα λεω οχι... :laugh: :laugh: :laugh:

Δεν ξερω αν ακανω για επαγγελματιας.. προτιμω να παραμεινω ερασιτεχνης.. :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...