Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σεξουαλικη επαφη και αιμα????


eleni_v

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλους! Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο προβλημα μου! Με τον συζυγο μου προσπαθουμε απο τον Φεβρουαριο για μωρακι μετα απο μια αποβολη που ειχα αρχες Δεκεμβρη. Πριν μια βδομαδα όμως μολις τελειωσαμε την επαφη μας (ημουν περιπου 11η με 12η μερα του κυκλου μου) ειδα λιγο αιμα, σταγονες. Μετα απο 2 ημερες ξαναηρθαμε σε επαφη και δεν εμφανιστηκε καθολου αιμα! Σημερα ομως την ωρα που ηρθαμε σε επαφη παλι ειδα λιγο αιμα (ειμαι στην 17η μερα του κυκλου μου). τι να ειναι αραγε? Να ανησυχω? Σας εχει συμβει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενη μου εχω ακριβως το ιδιο προβλημα ουφ ξαλαφρωσα τωρα γιατι υπαρχει κ αλλη κοπελα τωρα εσυ!!δεν ηξερα πως να το πω...

εγω τον προηγουμενο μηνα την 12 κ την 13 μερα μετα απο επαφη ειχα λιγο αιματακι ροζ ομως το ιδιο κ εχθες που ημουν στην 15 μερα εψαξα στο ιντερνετ κ διαβασα οτι λιγο αιματακι μπορει να εμφανιστη στην ωορηξια εκτος αν αυτο συμβαινει καθημερινα τοτε μπορει να οφειλετε σε πολυποδα..εχω ανχωθει λιγο σκεφτομε να ρωτησω τον γιατρο γιατι κ εγω προσπαθω για μωρακι,αν ξερει καποια κοπελα ας μας δωσει τα φωτα της..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...