Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

Ολα μεσα στην ζωη ειναι σιγουρα ...

αλλα στην παρουσα φαση της ζωης μου επιρεαζομαι και φοβαμαι με το παραμικρο !!!!

elpidaki μου αφου εχεις την δυναμη να μην κοιταζεις στις απωλειες μπραβο σου ..εγω παλι δεν μπορω...

τελος παντων φαση ειναι και θα περασει οπως περασαν τοσα αλλα...

κοριτσια οσες δουλευετε ..με το επιδομα αδειας τι θα γινει ???καθομαι απο τον Απριλιο θα παρω επιδομα αδειας απο τον εργοδοτη μου ??? ολοκληρο η ενα μερος του ποσου που δικαιουμαι ???

Δεν το κάνω εσκεμμένα να μην τις κοιτάζω,συνήθως μπαίνω κατευθείαν στο δικό μας θεματάκι.Αλλά αν το έκανα σίγουρα δεν θα το έκανα τώρα,νιώθω πολύ ευάλωτη ήδη και κάτι τέτοιο θα με έκανε ράκος...Μακαρι να μπορούσα να προσφέρω και λίγη παρηγοριά σε αυτά τα κορίτσια αλλά νομίζω πως ούτως ή άλλως μόνο ο χρόνος μπορεί...

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

elpidaki83 έγραψε:

Δεν το κάνω εσκεμμένα να μην τις κοιτάζω,συνήθως μπαίνω κατευθείαν στο δικό μας θεματάκι.Αλλά αν το έκανα σίγουρα δεν θα το έκανα τώρα,νιώθω πολύ ευάλωτη ήδη και κάτι τέτοιο θα με έκανε ράκος...Μακαρι να μπορούσα να προσφέρω και λίγη παρηγοριά σε αυτά τα κορίτσια αλλά νομίζω πως ούτως ή άλλως μόνο ο χρόνος μπορεί...

Δημοσίευση

nanna80 έγραψε:

KORITSAKIA EIMASTGE STHN TELIKH EYTHEIA ...SYMBAINOUN ALLA DEN PREPEI NA EPHREAZOMASTE ALLA NA DINOUME DYNAMH STA KORITSIA!KAI NA EYXOMASTE NA TIS DOUME PALI NA METRANE ANTISTROFA GIA ENA MORO...

EMENA DEN EIXE MPOUKALI MESA...SNIF SNIF...... :blink::blink::blush::blush::blush:

Αν θελετε το μπιμπερο της avent μπορειτε να τηλ . στο 8001182800,

για να σας στειλουν δωρεαν το βαλιτσακι της mothercare εχει σιγουρα μεσα μπιμπερο και διαφορα αλλα δειγματα .. :)

το δεμα ερχεται σε 1,5 μηνα περιπου!!!! :S

Δημοσίευση

αν δεν μπορειτε καλα κανετε και δεν τα βλεπετε,εγω το θεωρω χρεος μου να τις στηριζω γιατι οταν ημουν εγω σκατα καποια κοριτσια που ειχαν βιωσει την απωλεια με στηριξαν οσο δεν μπορουσαν οι δικοι μου,και πραγματικα πιστευω πως εαν δεν τις ειχα ακομα θα ημουν στασιμη εκει στην απωλεια...μακαρι να μην συνεβαιναν τετοια...

σημερα πολυ ζεστη εχουμε Κιλκις,πηγα οαεδ και ενω καθομουν μεχρι να ερθει η σειρα μου,περασε ενας παπαρας και αφου με ειδε πηρε την σειρα μου...τι βοδια

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

καλημερα εγκυουλες μου ..

τι κανετε ????

soupitsa μου περαστικα σου ,να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις,πιστευω οτι το μωρακι σου θα βγει πολυ αργοτερα απλα...σου κανει κολπα!

Nanna το πακετο απο το babyspace ειχε ενα μπιμπερο της aventολα τα αλλα ηταν δειγματακια ..πανες μου εστειλαν απο τα babylino οπως και μωρομαντιλα και διαφορα αλλα πραγματακια ολα σε κανονικο μεγεθος ...

κοριτσια εχω ψιχωπλακωθει απιστευτα με τις απωλειες που ειχαμε στο μαμμυ τις τελευταιες μερες ..προσπαθω να μην τα διαβαζω επειδη επιρεαζομαι αλλα παλι παει εκει το ματι μου !!!!

φοβαμαι μηπως συμβει κατι κακο στο μωρακι μου....

Βασούλα μου εγώ έχω σταματήσει να τα διαβάζω. Έκλεγα σαν τη χαζή και στεναχωριούμουν. Μόνο στην Βερόνικα έγραψα κάτι.

Πιστεύω ότι δεν μας κάνει καλό να τα διαβάζουμε αυτά. Αντιθέτως πρέπει να διάβαζουμε τα χαρμόσυνα με τα γεννητούρια....."Μοιραστείτε μαζί μας την δική σας εμπειρία τοκετού"

Δημοσίευση

wendy μου οτι σε επιρρεαζει αρνητικα να το αποφευγεις!!

το θεμα ειναι να μπαινει κανεις στις απωλειες οταν ειναι σε θεση να δωσει κουραγιο στα κοριτσια και οχι για να γινεται η ιδια κουρελι!!!!

μην το διαβαζεις αφου σε επιρρεαζει!!!!

νανα τα κουπονια για pampers απο που σου τα εστειλαν???

Δημοσίευση

Κοριτσάκια ελπίζω να είστε όλες καλά.

Ξεκινάνε πάλι οι ζέστες...... Δεν αντέχω :(:(

Νανά και τα υπόλοιπα κορίτσια καλή άδεια. Να ξεκουραστείτε και να κάνετε πραγματάκια για τα νινάκια σας.

Άννα περαστικούλια στο παιδάκι σου...

Σία μου άντε με το καλό. Διάλεξες και τώρα ξεκούραση.

Ο αντρούλης μου παίρνει άδεια από τις 23/7 (τελευταία εργάσιμη) και πιάνει πάλι δουλειά στις 16/8. Μου ζήτησε να σταματήσω και εγώ τότε ώστε να πάμε 2-3 μέρες Χαλκιδική για ρελάξ πριν μπω στον μήνα μου. Το θέλω τόσο πολύ και την ξεκούραση αλλά και προπάντων να του κάνω το χατίρι, αλλά γαμ@ σίγουρα δεν θα με αφήσουν. Θα δω μήπως φύγω πχ 27/7 αντί για 30/7. Θα δούμε...

Εμάς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αύριο έρχετε το κρεββατάκι μας και η συρταριέρα. Έτσι το ΣΚ θα τα στήσουμε και θα περάσουμε και την Ταπετσαρία Γιουπί...

Αύριο με το καλό θα δούμε και το παλικαράκι μας μετά από 1 μήνα. Σαν την τρελλή κάνω...

Βαλίτσα θα αρχίσω να ετοιμάζω από εβδομάδα. Θα περιμένω εκπτώσεις για να πάρω 2 Σετ νυχτικές και την ρομπίτσα.

Βρήκα ένα γερμανικό σιτε και θα παραγγείλω όλα τα καλλυντικά του μπεμπάκου μας από εκεί (Weleda) μισή τιμή μου βγαίνουν.

Χάρηκα πάρα πολύ εχθές.. Μία συνάδελφος (και φίλη) είναι έγκυος. Ακόμα στις πρώτες εβδομάδες αλλά όλα καλά θα πάνε......

Σας αφήνω και σε λίγο επανέρχομαι.... :lol:

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

Αν θελετε το μπιμπερο της avent μπορειτε να τηλ . στο 8001182800,

για να σας στειλουν δωρεαν το βαλιτσακι της mothercare εχει σιγουρα μεσα μπιμπερο και διαφορα αλλα δειγματα .. :)

το δεμα ερχεται σε 1,5 μηνα περιπου!!!! :S

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

αν δεν μπορειτε καλα κανετε και δεν τα βλεπετε,εγω το θεωρω χρεος μου να τις στηριζω γιατι οταν ημουν εγω σκατα καποια κοριτσια που ειχαν βιωσει την απωλεια με στηριξαν οσο δεν μπορουσαν οι δικοι μου,και πραγματικα πιστευω πως εαν δεν τις ειχα ακομα θα ημουν στασιμη εκει στην απωλεια...μακαρι να μην συνεβαιναν τετοια...

σημερα πολυ ζεστη εχουμε Κιλκις,πηγα οαεδ και ενω καθομουν μεχρι να ερθει η σειρα μου,περασε ενας παπαρας και αφου με ειδε πηρε την σειρα μου...τι βοδια

XREOS MAS MEGALO EINAI NA TIS STHRIKSOUME ALLA NA MHN MAS EPHREAZOUN ALLA NA TOYS DINOUME KOURAGIO....

OLOI BODIA EINAI...MH TO PSAXNEIS :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

nanna80 έγραψε:

vaster έγραψε:

XREOS MAS MEGALO EINAI NA TIS STHRIKSOUME ALLA NA MHN MAS EPHREAZOUN ALLA NA TOYS DINOUME KOURAGIO....

OLOI BODIA EINAI...MH TO PSAXNEIS :blink::blink::blink:[/quote:1jvgl942]

αυτο λεω αγαπη μου!αν ειναι να μπενουμε και να γινομαστε χαλια,καλυτερα να μην μπενουμε καθολου,οσες τα χουμε περασει τα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα...δεν μας ειναι αγνωστα.

ασε μου την εδωσε ο γελοιος :angry: ,και ηταν μαζι του και η μανα του και η αδερφη του και τρεξανε και αυτες!!και τις λεω''με συγχωρειτε αλλα μου πηρατε την σειρα"και λενε αααααα,λες και δεν με ειδαν...ουστ

Δημοσίευση

kalimera koritsakia :):):):)

polu zesti simera ouf :unsure:

loipon na dw ti thimamai :P

kuoula mou kai gw foraw ti zwni opws les kathomai to miso tmima tis kai vazw to panw, ap' olotela kati einai kai auto, na sas pw oti den odigw kiolas, sinodigos eimai :blush:

athina mou kai mena eixa mesa to mpimpero tis avent auto pou mou esteilan alla to idio valitsaki pou mou xe dwsei o giatros mou den eixe tpt ektos apo mikra deigmatakia :dry:

annoula mou eutixos ap' oti vlepw o giorgakis kalitereuei ;)

mpella mou to ti gaidouria uparoun apla asxoliasto, proxtes pou piga na proskinisw stin ekklisia i oura eftane mexri exw stathika loipon orthia 20' stin oura xwris kanenas na prothimopoiithei na me afisei ase pou erxontousan kai kati kiratses kai mou epernan ti seira :angry:

kai skepsou oti milame gia ekklisia, autoi oi antrwpoi theloun na legontai kaloi xristianoi dld ELEOS!!!! :angry::angry::angry:

yeliz mou emeis tha kanoume apla upomoni ax! :(

katerinaki elpizw na eisai kalitera twra me tis suspaseis

:dry:

koritsia sorry gia to post kai den apantisa kai se oles :blush:

Δημοσίευση

Αγγελικουλα μου,οι χριστιανοι εχουν χασει προ πολλου το νοημα...ζητανε την σωτηρια της δικης τους ψυχης και μονο...δεν θελω να επανερχομαι σε δυσαρεστα ,αλλα το χειροτερο πραγμα σε δυσκολη κατασταση που περνουσα μου το ειπε''χριστιανη'',που ειλικρινα τετοια κακια..τι να πω..

αχ!σημερα για θαλασσα ειναι!!απο τα μεσανυχτα αρχιζουν να ερχονται συγγενης...πω πω μονο που σκεφτομαι τι δρομολογια εχουμε να κανουμε..κουραζομαι!

Δημοσίευση

vasiliki76 έγραψε:

wendy μου οτι σε επιρρεαζει αρνητικα να το αποφευγεις!!

το θεμα ειναι να μπαινει κανεις στις απωλειες οταν ειναι σε θεση να δωσει κουραγιο στα κοριτσια και οχι για να γινεται η ιδια κουρελι!!!!

μην το διαβαζεις αφου σε επιρρεαζει!!!!

νανα τα κουπονια για pampers απο που σου τα εστειλαν???

EIXA KANEI EGGRAFH STH SELIDA THS BABYLINO KAI APO KEI ...

Δημοσίευση

καλημέρα.

Γιατί φοβάσσαι τα πλαστικά? Στην αρχή χρησιμοποιούσα μόνο γυάλινα,αλλά όσο πέρναγε ο καιρός άρχισα & τα πλαστικά- με είχαν βολέψει της nuk-,απλά πρόσεχα για τυχον φθορές σε θηλές & μπούκάλι.

Δημοσίευση

JennyBill έγραψε:

καλημέρα.

Γιατί φοβάσσαι τα πλαστικά? Στην αρχή χρησιμοποιούσα μόνο γυάλινα,αλλά όσο πέρναγε ο καιρός άρχισα & τα πλαστικά- με είχαν βολέψει της nuk-,απλά πρόσεχα για τυχον φθορές σε θηλές & μπούκάλι.

δεν τα θελω καθολου..ελπιζω να μην μυριζουν!και για ακομη εναν λογο δεν τα θελω,αλλα μην γελασετε,λενε πως αυτα ευθυνονται για την αυξηση των ομοφυλοφιλων,το υλικο αυτο δημιουργει αλλαγες στον οργανισμο...δεν ξερω :blush:,προς θεου δεν εχω προβλημα με τους ανθρωπους,απλα λεω..

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια.Μόλις τελείωσα με τις δουλειές στο σπίτι...έφτιαξα κ τα γεμιστά μου κ είπα να μπω να δω τι κάνετε?

΄Οντως πολύ ζέστη σήμερα, καλή μέρα για μπανάκι!

Πάω να κάνω μια γρήγορη ανάγνωση στις προηγούμενες σελίδες κ επανέρχομαι!

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

Οσο για ta babylino...Ολα πανω κατω τα ιδια ειναι..καθε μωρακι μπορει να αντιδρασει διαφορετικα σε καθε πανα!αν δε δοκιμασουμε δε θα μαθουμε..παντως δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο για αυτα..

στην Ελενα τα ειχα δοκιμασει ολα..και τελικα ανεχτηκε μια χαρα τις πανες του LIdl!!Που ηταν τοτε απο τις πιο οικονομικες..και πολλοι τα σνομπαραν..!Στη πορεια..τα πηραν ολες οι φιλες μου για τα μωρα τους..

Όντως και γω στο αγοράκι μου πάνες από τα LIDL είχα πάρει κ δεν έπαθε ποτέ τπτ.Επειδή είχα μια γνωστή στο χημείο του κράτους...της έδωσα μία πάνε του LIDL και μία πάνα από την PAMPERS και δεν βρήκε καμία διαφορά (κ βέβαια τπτ ανησυχητικό) έτσι συνέχισα με LIDL όπως θα κάνω κ τώρα βέβαια με τη μπουμπού μου... Η μόνη διαφορά που έχουν είναι στην τιμή.Που 9,65 ευρώ, που 17,5 ευρώ και βάλε ?

Δημοσίευση

παλι παραγγειλα πραγματα για τα ζουζουνια μου!!!!

ηρθε μια κυρια απο την οποια μας πηρε η μαμα μου τις προικες των μωρων και παραγγειλα πραγματακια της nef nef!!!!! καλα ειναι φανταστικη η μπεμπε σειρα και παρα πολυ καλη ποιοτητα!!!

πηρα σεντονια, μπουρνουζοπετσετες, πετσετες και κουβερτουλες πικε!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

λαχανι, τυρκουαζ :silly: , φουξια και πορτοκαλι!!!!!

τα θελω και ολα διπλα εγω :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αχ τα μαναρακια μου!!!!!

νανα κι εμενα μου εστειλαν βαλιτσακι babylino αλλα μονο με δικα τους και η pampers που πηρα τηλ λεει δεν στελνει πια δειγματα και τετοια...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αποτι είχα διαβάσει νομίζω το κυοφορίας λοχείας το παίρνεις και χωρίς ενεργή σύμβαση, αρκεί να έχεις τα ένσημα που χρειάζονται, αλλά για το 9μηνο θέλει ενεργή σύμβαση . Ψάξτο γιατί σε αυτά κάνει λάθος ο ChatGPT πολλές φορές . Αποτι είδα τώρα που μπήκα, η άδεια χορηγείται από τον εργοδότη, και για να τ πάρεις πρέπει να έχεις πάρει το κυοφορίας λοχείας, και να ανεβάσει και την άδεια ο εργοδότης σου. Άρα όντως θέλει ενεργή σύμβαση 
    • Κορίτσι διάβασα και τα παραπάνω αλλά πιστεύω η δική μου εμπειρία με το θηλασμό (και εξίσου μετέπειτα με τον αποθηλασμό) ήταν αρκετά ομαλή, οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω στα ήδη κατατοπιστικά σχόλια που σου άφησαν τα κορίτσια παραπάνω. Μόνο και μόνο για τα στατιστικά εδ΄ω στη συζητηση, να σου πω ότι κι εμένα πήρε σίγουρα κάποιες βδομάδες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, κι επίσης θα συμφωνήσω με το να επενδύσεις σε κάποια σύμβουλο θηλασμού (αν δε το χεις κάνει ήδη / σόρρυ αν μου ξέφυγε κάποια πληροφορία). Εμένα ήρθε σπίτι, είδε το χώρο μας και μου έδειξε επιτούτου πού και σε ποιες στάσεις να θηλαζω το μωρό δεδομένου και του ότι είχε και αγκυλογλωσσία. κάτι που μου εξήγησε και μου έμεινε απ τη συνεδρία ήταν ότι η παραγωγή θα αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού. Ειδικά εκεί στο μήνα άρχισε να "φαινεται" ότι έχει μειωθεί η παραγωγή μου, αλλα επειδή με είχε προετοιμάσει γι αυτό δεν αγχώθηκα καθόλου. Γενικά αυτό θα συμβαίνει, να το έχεις στο νου σου, κι όταν με το καλό αρχίσετε και τις στέρεες. Θήλαστρο κι εμε΄να μου είχε πει να βάλω κάπου στο 6μηνο όταν θα επέστρεφα δουλειά δλδ και θα ήταν ο μπαμπάς ο κύριος φροντιστής. Έτσι κι έκανα, με ελάχιστες εξαιρέσεις πριν τον 6μηνο αν χρειαζόταν να λείψω ή να ξεκουραστώ. Τώρα για το θέμα με το μπιμπερο - επίσης συνέβη και σε μας, μην ανησυχείς, θα επανέλθει! Εγώ έδωσα να φανταστείς μπιμπερό απ' την 1η κιόλας βδομάδα ζωής, όσο ο μπαμπάς ήταν μαζί μας, κι έδινε στο μωρό ένα μπιμπερότη μέρα με γάλα αντλημένο με το συλλέκτη γάλακτος. Αυτό γινόταν σχεδόν συστηματικά καθημερινά για όλο τον πρώτο μήνα μέχρι που ο συντροφός μου έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά του. Οπότε μετά αυτό το 1 μπιμπερό τη μέρα δε μπορούσαμε να το τηρήσουμε κι έγινε κάπως 1 μπιμπερό το σκ μέχρι που εξαλείφθηκε κι αυτό γιατί το αρνούταν. Οπότε αποκλειστικός θηλασμός, μέχρι που έφτασε τον 5,5 μηνών κι εγώ έπρεπε σ΄υντομα (στον 6ο μηνα) να επιστρέψω στη δουλειά. Εκεί ο μπαμπάς ξαναβγήκε σε άδεια οπότε αρχίσαμε πάλι κάπως να ξανα εισαγουμε το μπιμπερό. Από εκεί και πέρα πέρασαν περίπου 2-3 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά που ήταν hit or miss φάση. Άλλες φορές το έπαιρνε το μπιμπερό, κι άλλες όχι... Κάποιες φορε΄ς έπαιρνε μπιμπερό μόνο αν του το έδινε εγώ..! δεν αχγωθήκαμε πάντως, απλά του δώσαμε χρόνο κι επίσης "βόλεψε" κάπως που μπήκαν κι οι στέρεες κάπου σ εκεινη τη φάση. Έτσι το μεσημεριανό γεύμα αντικαταστάθηκε από θηλασμό σε πουρέδες και κάπως έτσι άρχισε να παίρνει και το μπιμπερό πλέον καθημερινά, μέχρι που το έπιανε και μόνος του με τα χέρια, δεν χρειαζόταν καν να του του ταίσεις. Γενικά, μην αγχώνεσαι, φάσεις είναι, όλα αυτα που περιγράφεις είναι φυσιολογικά - κι όπως διάβασα και πιο πάνω κάποια κοπέλα είπε πολύ σωστά ότι ο θηλασμός δεν είναι μόνο σίτιση στη φάση που βρίσκεσαι, αλλά και ασφάλεια, σιγουριά, παρηγοριά, και πολλά άλλα... 💖 Και τέλος, καλέ ακόμα είστε 2 μηνών, μέχρι την εισαγωγή στις στέρεες να δεις πόσα πράγματα θ αλλάξουν! Σε καταλαβαίνω πάντως, κι εγώ το είχα αυτό το αγχος, αλλά να θυμάσαι, πως το μωράκι σου δε θα ναι το ίδιο σε 4 μήνες από τω΄ρα - εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι στον πρώτο χρόνο είναι λες και ζεις 12 διαφορετικές ζωές 😅 άλλο μωρό τώρα, άλλο σε 3 εβδομάδες...! οι αλλαγές αναπτυξιακά είναι τόσο ραγδαίες που "μαθαίνεις" το μωρό σου σχεδόν από την αρχή. και φυσικά κι εσύ θα είσαι μια άλλη μαμά - θα χεις αποκτήσει αυτοπεποίθηση σε κάποια πράγματα, θα είναι άλλη εποχή, πολλά παίζουν ρόλο! 
    • @elbe κορίτσι μου τι κάνεις; Έχω πολύ καιρό να μπω. Τρέχω και δεν φτάνω! Τώρα πήρα μια ανάσα! Πώς είστε; Πως τα πάτε;
    • Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Πως τα πάτε;  έχω πολύ καιρό να μπω γιατί όλο τρέχω!! Η μικρή είναι τώρα 16 μηνών δεν σταματάει λεπτό, ζωή να έχει, όλη μέρα τρέχει πάνω κάτω χαχαχ είχαμε και την βάφτιση πριν μια βδομάδα και τώρα πήρα μια ανάσα!!! Πως είστε;  Εγω έκανα και την καμπύλη πριν 1 βδομάδα και ήταν καλή απλά ήταν πολύ χαμηλή. Κάνω δηλαδή υπογλυκαιμία, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλώς μου είπε να τρώω συχνά και μικρά γεύματα!! 
    • Εγώ κορίτσια όλο πεινάω αυτές τις μέρες...🥴
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...