Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010-Νο11

Recommended Posts

WENDY έγραψε:

Ολα μεσα στην ζωη ειναι σιγουρα ...

αλλα στην παρουσα φαση της ζωης μου επιρεαζομαι και φοβαμαι με το παραμικρο !!!!

elpidaki μου αφου εχεις την δυναμη να μην κοιταζεις στις απωλειες μπραβο σου ..εγω παλι δεν μπορω...

τελος παντων φαση ειναι και θα περασει οπως περασαν τοσα αλλα...

κοριτσια οσες δουλευετε ..με το επιδομα αδειας τι θα γινει ???καθομαι απο τον Απριλιο θα παρω επιδομα αδειας απο τον εργοδοτη μου ??? ολοκληρο η ενα μερος του ποσου που δικαιουμαι ???

Δεν το κάνω εσκεμμένα να μην τις κοιτάζω,συνήθως μπαίνω κατευθείαν στο δικό μας θεματάκι.Αλλά αν το έκανα σίγουρα δεν θα το έκανα τώρα,νιώθω πολύ ευάλωτη ήδη και κάτι τέτοιο θα με έκανε ράκος...Μακαρι να μπορούσα να προσφέρω και λίγη παρηγοριά σε αυτά τα κορίτσια αλλά νομίζω πως ούτως ή άλλως μόνο ο χρόνος μπορεί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

elpidaki83 έγραψε:

Δεν το κάνω εσκεμμένα να μην τις κοιτάζω,συνήθως μπαίνω κατευθείαν στο δικό μας θεματάκι.Αλλά αν το έκανα σίγουρα δεν θα το έκανα τώρα,νιώθω πολύ ευάλωτη ήδη και κάτι τέτοιο θα με έκανε ράκος...Μακαρι να μπορούσα να προσφέρω και λίγη παρηγοριά σε αυτά τα κορίτσια αλλά νομίζω πως ούτως ή άλλως μόνο ο χρόνος μπορεί...

nanna80 έγραψε:

KORITSAKIA EIMASTGE STHN TELIKH EYTHEIA ...SYMBAINOUN ALLA DEN PREPEI NA EPHREAZOMASTE ALLA NA DINOUME DYNAMH STA KORITSIA!KAI NA EYXOMASTE NA TIS DOUME PALI NA METRANE ANTISTROFA GIA ENA MORO...

EMENA DEN EIXE MPOUKALI MESA...SNIF SNIF...... :blink::blink::blush::blush::blush:

Αν θελετε το μπιμπερο της avent μπορειτε να τηλ . στο 8001182800,

για να σας στειλουν δωρεαν το βαλιτσακι της mothercare εχει σιγουρα μεσα μπιμπερο και διαφορα αλλα δειγματα .. :)

το δεμα ερχεται σε 1,5 μηνα περιπου!!!! :S

αν δεν μπορειτε καλα κανετε και δεν τα βλεπετε,εγω το θεωρω χρεος μου να τις στηριζω γιατι οταν ημουν εγω σκατα καποια κοριτσια που ειχαν βιωσει την απωλεια με στηριξαν οσο δεν μπορουσαν οι δικοι μου,και πραγματικα πιστευω πως εαν δεν τις ειχα ακομα θα ημουν στασιμη εκει στην απωλεια...μακαρι να μην συνεβαιναν τετοια...

σημερα πολυ ζεστη εχουμε Κιλκις,πηγα οαεδ και ενω καθομουν μεχρι να ερθει η σειρα μου,περασε ενας παπαρας και αφου με ειδε πηρε την σειρα μου...τι βοδια

WENDY έγραψε:

καλημερα εγκυουλες μου ..

τι κανετε ????

soupitsa μου περαστικα σου ,να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις,πιστευω οτι το μωρακι σου θα βγει πολυ αργοτερα απλα...σου κανει κολπα!

Nanna το πακετο απο το babyspace ειχε ενα μπιμπερο της aventολα τα αλλα ηταν δειγματακια ..πανες μου εστειλαν απο τα babylino οπως και μωρομαντιλα και διαφορα αλλα πραγματακια ολα σε κανονικο μεγεθος ...

κοριτσια εχω ψιχωπλακωθει απιστευτα με τις απωλειες που ειχαμε στο μαμμυ τις τελευταιες μερες ..προσπαθω να μην τα διαβαζω επειδη επιρεαζομαι αλλα παλι παει εκει το ματι μου !!!!

φοβαμαι μηπως συμβει κατι κακο στο μωρακι μου....

Βασούλα μου εγώ έχω σταματήσει να τα διαβάζω. Έκλεγα σαν τη χαζή και στεναχωριούμουν. Μόνο στην Βερόνικα έγραψα κάτι.

Πιστεύω ότι δεν μας κάνει καλό να τα διαβάζουμε αυτά. Αντιθέτως πρέπει να διάβαζουμε τα χαρμόσυνα με τα γεννητούρια....."Μοιραστείτε μαζί μας την δική σας εμπειρία τοκετού"

wendy μου οτι σε επιρρεαζει αρνητικα να το αποφευγεις!!

το θεμα ειναι να μπαινει κανεις στις απωλειες οταν ειναι σε θεση να δωσει κουραγιο στα κοριτσια και οχι για να γινεται η ιδια κουρελι!!!!

μην το διαβαζεις αφου σε επιρρεαζει!!!!

νανα τα κουπονια για pampers απο που σου τα εστειλαν???

Κοριτσάκια ελπίζω να είστε όλες καλά.

Ξεκινάνε πάλι οι ζέστες...... Δεν αντέχω :(:(

Νανά και τα υπόλοιπα κορίτσια καλή άδεια. Να ξεκουραστείτε και να κάνετε πραγματάκια για τα νινάκια σας.

Άννα περαστικούλια στο παιδάκι σου...

Σία μου άντε με το καλό. Διάλεξες και τώρα ξεκούραση.

Ο αντρούλης μου παίρνει άδεια από τις 23/7 (τελευταία εργάσιμη) και πιάνει πάλι δουλειά στις 16/8. Μου ζήτησε να σταματήσω και εγώ τότε ώστε να πάμε 2-3 μέρες Χαλκιδική για ρελάξ πριν μπω στον μήνα μου. Το θέλω τόσο πολύ και την ξεκούραση αλλά και προπάντων να του κάνω το χατίρι, αλλά γαμ@ σίγουρα δεν θα με αφήσουν. Θα δω μήπως φύγω πχ 27/7 αντί για 30/7. Θα δούμε...

Εμάς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αύριο έρχετε το κρεββατάκι μας και η συρταριέρα. Έτσι το ΣΚ θα τα στήσουμε και θα περάσουμε και την Ταπετσαρία Γιουπί...

Αύριο με το καλό θα δούμε και το παλικαράκι μας μετά από 1 μήνα. Σαν την τρελλή κάνω...

Βαλίτσα θα αρχίσω να ετοιμάζω από εβδομάδα. Θα περιμένω εκπτώσεις για να πάρω 2 Σετ νυχτικές και την ρομπίτσα.

Βρήκα ένα γερμανικό σιτε και θα παραγγείλω όλα τα καλλυντικά του μπεμπάκου μας από εκεί (Weleda) μισή τιμή μου βγαίνουν.

Χάρηκα πάρα πολύ εχθές.. Μία συνάδελφος (και φίλη) είναι έγκυος. Ακόμα στις πρώτες εβδομάδες αλλά όλα καλά θα πάνε......

Σας αφήνω και σε λίγο επανέρχομαι.... :lol:

WENDY έγραψε:

Αν θελετε το μπιμπερο της avent μπορειτε να τηλ . στο 8001182800,

για να σας στειλουν δωρεαν το βαλιτσακι της mothercare εχει σιγουρα μεσα μπιμπερο και διαφορα αλλα δειγματα .. :)

το δεμα ερχεται σε 1,5 μηνα περιπου!!!! :S

vaster έγραψε:

αν δεν μπορειτε καλα κανετε και δεν τα βλεπετε,εγω το θεωρω χρεος μου να τις στηριζω γιατι οταν ημουν εγω σκατα καποια κοριτσια που ειχαν βιωσει την απωλεια με στηριξαν οσο δεν μπορουσαν οι δικοι μου,και πραγματικα πιστευω πως εαν δεν τις ειχα ακομα θα ημουν στασιμη εκει στην απωλεια...μακαρι να μην συνεβαιναν τετοια...

σημερα πολυ ζεστη εχουμε Κιλκις,πηγα οαεδ και ενω καθομουν μεχρι να ερθει η σειρα μου,περασε ενας παπαρας και αφου με ειδε πηρε την σειρα μου...τι βοδια

XREOS MAS MEGALO EINAI NA TIS STHRIKSOUME ALLA NA MHN MAS EPHREAZOUN ALLA NA TOYS DINOUME KOURAGIO....

OLOI BODIA EINAI...MH TO PSAXNEIS :blink::blink::blink:

nanna80 έγραψε:

vaster έγραψε:

XREOS MAS MEGALO EINAI NA TIS STHRIKSOUME ALLA NA MHN MAS EPHREAZOUN ALLA NA TOYS DINOUME KOURAGIO....

OLOI BODIA EINAI...MH TO PSAXNEIS :blink::blink::blink:[/quote:1jvgl942]

αυτο λεω αγαπη μου!αν ειναι να μπενουμε και να γινομαστε χαλια,καλυτερα να μην μπενουμε καθολου,οσες τα χουμε περασει τα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα...δεν μας ειναι αγνωστα.

ασε μου την εδωσε ο γελοιος :angry: ,και ηταν μαζι του και η μανα του και η αδερφη του και τρεξανε και αυτες!!και τις λεω''με συγχωρειτε αλλα μου πηρατε την σειρα"και λενε αααααα,λες και δεν με ειδαν...ουστ

kalimera koritsakia :):):):)

polu zesti simera ouf :unsure:

loipon na dw ti thimamai :P

kuoula mou kai gw foraw ti zwni opws les kathomai to miso tmima tis kai vazw to panw, ap' olotela kati einai kai auto, na sas pw oti den odigw kiolas, sinodigos eimai :blush:

athina mou kai mena eixa mesa to mpimpero tis avent auto pou mou esteilan alla to idio valitsaki pou mou xe dwsei o giatros mou den eixe tpt ektos apo mikra deigmatakia :dry:

annoula mou eutixos ap' oti vlepw o giorgakis kalitereuei ;)

mpella mou to ti gaidouria uparoun apla asxoliasto, proxtes pou piga na proskinisw stin ekklisia i oura eftane mexri exw stathika loipon orthia 20' stin oura xwris kanenas na prothimopoiithei na me afisei ase pou erxontousan kai kati kiratses kai mou epernan ti seira :angry:

kai skepsou oti milame gia ekklisia, autoi oi antrwpoi theloun na legontai kaloi xristianoi dld ELEOS!!!! :angry::angry::angry:

yeliz mou emeis tha kanoume apla upomoni ax! :(

katerinaki elpizw na eisai kalitera twra me tis suspaseis

:dry:

koritsia sorry gia to post kai den apantisa kai se oles :blush:

Αγγελικουλα μου,οι χριστιανοι εχουν χασει προ πολλου το νοημα...ζητανε την σωτηρια της δικης τους ψυχης και μονο...δεν θελω να επανερχομαι σε δυσαρεστα ,αλλα το χειροτερο πραγμα σε δυσκολη κατασταση που περνουσα μου το ειπε''χριστιανη'',που ειλικρινα τετοια κακια..τι να πω..

αχ!σημερα για θαλασσα ειναι!!απο τα μεσανυχτα αρχιζουν να ερχονται συγγενης...πω πω μονο που σκεφτομαι τι δρομολογια εχουμε να κανουμε..κουραζομαι!

vasiliki76 έγραψε:

wendy μου οτι σε επιρρεαζει αρνητικα να το αποφευγεις!!

το θεμα ειναι να μπαινει κανεις στις απωλειες οταν ειναι σε θεση να δωσει κουραγιο στα κοριτσια και οχι για να γινεται η ιδια κουρελι!!!!

μην το διαβαζεις αφου σε επιρρεαζει!!!!

νανα τα κουπονια για pampers απο που σου τα εστειλαν???

EIXA KANEI EGGRAFH STH SELIDA THS BABYLINO KAI APO KEI ...

καλημέρα.

Γιατί φοβάσσαι τα πλαστικά? Στην αρχή χρησιμοποιούσα μόνο γυάλινα,αλλά όσο πέρναγε ο καιρός άρχισα & τα πλαστικά- με είχαν βολέψει της nuk-,απλά πρόσεχα για τυχον φθορές σε θηλές & μπούκάλι.

JennyBill έγραψε:

καλημέρα.

Γιατί φοβάσσαι τα πλαστικά? Στην αρχή χρησιμοποιούσα μόνο γυάλινα,αλλά όσο πέρναγε ο καιρός άρχισα & τα πλαστικά- με είχαν βολέψει της nuk-,απλά πρόσεχα για τυχον φθορές σε θηλές & μπούκάλι.

δεν τα θελω καθολου..ελπιζω να μην μυριζουν!και για ακομη εναν λογο δεν τα θελω,αλλα μην γελασετε,λενε πως αυτα ευθυνονται για την αυξηση των ομοφυλοφιλων,το υλικο αυτο δημιουργει αλλαγες στον οργανισμο...δεν ξερω :blush:,προς θεου δεν εχω προβλημα με τους ανθρωπους,απλα λεω..

καλημέρα κορίτσια.Μόλις τελείωσα με τις δουλειές στο σπίτι...έφτιαξα κ τα γεμιστά μου κ είπα να μπω να δω τι κάνετε?

΄Οντως πολύ ζέστη σήμερα, καλή μέρα για μπανάκι!

Πάω να κάνω μια γρήγορη ανάγνωση στις προηγούμενες σελίδες κ επανέρχομαι!

Κατρινα έγραψε:

Οσο για ta babylino...Ολα πανω κατω τα ιδια ειναι..καθε μωρακι μπορει να αντιδρασει διαφορετικα σε καθε πανα!αν δε δοκιμασουμε δε θα μαθουμε..παντως δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο για αυτα..

στην Ελενα τα ειχα δοκιμασει ολα..και τελικα ανεχτηκε μια χαρα τις πανες του LIdl!!Που ηταν τοτε απο τις πιο οικονομικες..και πολλοι τα σνομπαραν..!Στη πορεια..τα πηραν ολες οι φιλες μου για τα μωρα τους..

Όντως και γω στο αγοράκι μου πάνες από τα LIDL είχα πάρει κ δεν έπαθε ποτέ τπτ.Επειδή είχα μια γνωστή στο χημείο του κράτους...της έδωσα μία πάνε του LIDL και μία πάνα από την PAMPERS και δεν βρήκε καμία διαφορά (κ βέβαια τπτ ανησυχητικό) έτσι συνέχισα με LIDL όπως θα κάνω κ τώρα βέβαια με τη μπουμπού μου... Η μόνη διαφορά που έχουν είναι στην τιμή.Που 9,65 ευρώ, που 17,5 ευρώ και βάλε ?

παλι παραγγειλα πραγματα για τα ζουζουνια μου!!!!

ηρθε μια κυρια απο την οποια μας πηρε η μαμα μου τις προικες των μωρων και παραγγειλα πραγματακια της nef nef!!!!! καλα ειναι φανταστικη η μπεμπε σειρα και παρα πολυ καλη ποιοτητα!!!

πηρα σεντονια, μπουρνουζοπετσετες, πετσετες και κουβερτουλες πικε!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

λαχανι, τυρκουαζ :silly: , φουξια και πορτοκαλι!!!!!

τα θελω και ολα διπλα εγω :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αχ τα μαναρακια μου!!!!!

νανα κι εμενα μου εστειλαν βαλιτσακι babylino αλλα μονο με δικα τους και η pampers που πηρα τηλ λεει δεν στελνει πια δειγματα και τετοια...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...