Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010-Νο11

Recommended Posts

Αναστασια θα πας να δεις την καραμελιτσα σου σε λιγο? Περιμενουμε νεα και απο εσενα, πωπωπω, σχεδον εχεις μπει στο μηνα σου εσυ!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

elpidaki83 έγραψε:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Πω,πω τι μου θύμησες τώρααααα....(σαν τις γιαγιάδες το λέω!)

Αλήθεια αφού γεννήσουμε πότε ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ θα μπορούμε νααα.....πνίξουμε το κουνέλι??? :P:P:P:P:P[/quote:1cuji3f3]

ayto to kouneli leei o antras mou tha mou ferei kai thn korh meta!!!!!

ti exei na trabhksei molis tha mporo pali !!! :blush::blush::blush: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

οι πεινασμενες κουνελια ονειρευονται... :P:P:P:P:P:P:P

κι εγω μαζι δηλαδη.....

αλλα προς το παρον.. μονο για στιφαδο ειμαστε ολες :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Κι αυτό βαρύ μου κάθεται και δε μπορώ να το φάω!!!! :laugh: :laugh:

Γιατί να μη θες ρε Μπέλλα???Σοβαρά το λές?

Κι η Ναννά δεν θα θέλει μάλλον απ ότι κατάλαβα.... :P:P:P

Καλημερα και καλο μηνα !!!

Καλεεεεεεεεε δεν σας πρλαβαινω ,για να σας διαβασω θελω ωρες!! :laugh:

Ελπιζω και ευχομαι ολες να ειστε καλα ...για μερικες κοπελες αυτος ο μηνας ειναι και ο τελευταιος ( ειστε τυχερες )

για μερικες αλλες...( βλεπε wendy .sia24 και δεν θυμαμαι ποιες αλλες )

θα φαμε μαλλον λιγο και απο το Σεπτεμβρη !!!!!

Ναι ειναι πολυ πιθανο με τοση ζεστη και αγχος να σκασω !!!! :blush:

τελος παντων...ηθελα να σας πω τον εξης προβληματισμο μου ....

1) εγω γιατι δεν εχω συπασεις ??????ειναι καλο η κακο αυτο τωρα???

2) ο γιατρος μου ,μου ειπε οτι μπορω να γεννησω η στην γενικη κλινικη

οταν σπασουν τα νερα ...η στο ιπποκρατειο με προκληση στις 38 εβδομαδες ..εχω κολλησει ρε κοριτσια δεν ξερω που να γεννησω !!! και τα δυο εχουν τα υπερ και τα κατα τους ...πειτε μου την γνωμη σας ....

Μπελλα μου νασας Ζησουν τα μωρακια και με το καλο και το 3ο!

Αγγελικη σε ζηλευω που εισαι ακομα στο κρεβατι!εμενα με ξυπνησε ενας συναδελφος του Ηλια που ειχε ορεξη για να πει το πονο του πρωι πρωι!Πιασανε τη παρλα απο τις 0815 το πρωι!ουφφ

Κοριτσιαα..χτυπησε το κουδουνι..μολις παρελαβα το κουτι απο babyspace!!olo αυτο το κουτι..για 3 δειγματαααα????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!

σιγα κυριοιιι καταξοδευτηκατε!!!α συγνωμη 4 δειγματα!!σας ειμαστε υποχρεοι κυριοι!!δεν ξερω αν το δικο σας ειχε περισσοτερα!χαχαα πλακα εχει!Ενω της babylino ειχε πραγμα μεσα!!

Αγγελικη μου, ειπα και εγω...Ειδα και τον τιτλο τρελο κουνελι, και λεω ποιος ξερει τι θα δουμε τωρα (μην με παρεξηγεις, δεν φταιω εγω, το τρελο το μυαλο μου που παει ολο στο πονηρο, τρελοορμονες, τι να πεις...)

Αναστασια εισαι οντως τυχερη, αλλα αυτο ειναι κατι που το ξερεις ηδη φανταζομαι...

Βασουλα τι κανεις εσυ? Για την απορια σου δυστυχως δεν μπορω να παρω θεση...

vaster έγραψε:

αχ!αυτα τα κιλα!!εγω δεν τα εχασα ολα απο την πρωτη εγκυμοσυνη,20 ειχα βαλει μεχρι τον 8ο...εχασα τα 12 και ξεκινησα με τοσα παραπανω,συν αλλα 8 που εβαλα μεχρι τωρα παλι στα +20 ειμαστε!ο αντρας μου με αποκαλει ''μπογο'',''ντρουλη''και διαφορα αλλα ομορφα!

Μπέλλα μου κι εσείς το έχετε το "ντρούλη"; Έτσι λέω κι εγώ τον καλό μου :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ελπίδα μου, κι εμένα τα ίδια μου λέει ο δικός μου! Μου έβαλε και deadlines :angry::angry::angry:

αννουλα και αγγελικη οντως μπαινω στον μηνα μου σε 2 μερες!!!!!!πολυ χαιρομαιιιιιιιιιι!!!!!σημερα δεν νιωθω και πολυ καλα γμτ!κουνιεται ευτχως το νινι μου...εχθες ως τις 3 που επεσε και ξεραθηκα δεν σταματησε να κλωτσαει,με τρελανε..καθε πρωι συνηθιζει να με ξυπναει η μπεμπα μου και σημερα ελιωνε στον υπνο..εμ!ρεσιταλ εδωσε εχθες..ποσο ν'αντεξει το καμαρι μου!!!???

ελα ρε συ αγγελικη που το ξεθαψες αυτο???το ηξερα βεβαια αλλα οταν επιβεβαιωνεται.. εδω παιζει πολυ βεντουζα ομως...το φοβαμαι αυτο...δεν θελω καθολου να βγει το κεφαλακι της κοριτσαρας μου σαν κολοκυθακι..επανερχεται βεβαια αλλα..

κατρινα μου ,μου εδωσες τελεια ιδεα για μαμ!!!

WENDY έγραψε:

εεεεεε ρωτησα για τις συσπασεις ...

αλλα σιγη ιχθυος ...

Μαλλον πρεπει να ρωτησω τον γιατρο μου....παλι ...

Βασούλα μου ούτε εγώ έχω συσπάσεις και είμαι μπροστά από εσένα. Δε θέλει άγχος. Τα δικά μας είναι πιο τεμπέλικα

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΙΤΣΕΣ.ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑΣ ΣΑΣ ΔΙΒΑΣΩ ΞΕΧΝΑΩ ΤΑ ΜΙΣΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΟΥΠΙ!!ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ 100 ΜΛ ΜΠΛΙΑΧ ΑΛΛΑ ΤΑ ΗΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΓΩ Η ΑΝΑΓΟΥΛΙΘΡΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΙΜΑ ΕΚ ΤΩΝ 2 ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΙΝΑΝ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΟΙ

Καλά, δεν παίζεστε, με τους σύρτες και τα κουνέλια :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μπέλλα, κι εγώ μαζί σου :(

Πήρα εξετάσεις, ο αιματοκρίτης σε ελεύθερη πτώση ακόμα. Φεύγω σε 5 για γιατρό!!!!

Α, κι ευχαριστώ πολύ όλες σας για τη συμπαράσταση στο θέμα "μπογιατζής"

Επιστρέφω σε μερικές ώρες

elpidaki83 έγραψε:

Κι αυτό βαρύ μου κάθεται και δε μπορώ να το φάω!!!! :laugh: :laugh:

Γιατί να μη θες ρε Μπέλλα???Σοβαρά το λές?

Κι η Ναννά δεν θα θέλει μάλλον απ ότι κατάλαβα.... :P:P:P

oxi oxi h nana thelei!!!!thelei thelei o syzhgos leei prepei na prosexoume tonmpempako..pou kai pou bebaia mou kathete alla ...allla!!!!ax ax ax :P:P:P:P

anna10019 έγραψε:

Καλά, δεν παίζεστε, με τους σύρτες και τα κουνέλια :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μπέλλα, κι εγώ μαζί σου :(

Πήρα εξετάσεις, ο αιματοκρίτης σε ελεύθερη πτώση ακόμα. Φεύγω σε 5 για γιατρό!!!!

Α, κι ευχαριστώ πολύ όλες σας για τη συμπαράσταση στο θέμα "μπογιατζής"

Επιστρέφω σε μερικές ώρες

κατι πηρε το ματι μου για εναν μπογιατζη φαφλατα!!!!! :P

ελπιζω σημερα να τελιωνει το βαψιμο ...

ποσο αιματοκριτη ειχες ????κι εμενα σε ελευθερη πτωση ειναι !!!

magykal καλα αποτελεσματα να εχεις αυριο με την καμπυλη ....

τουλαχιστον αυτη ηταν η τελευταια φορα που ηπιες αυτην την αηδια !

WENDY έγραψε:

Αννα υπαρχει περιπτωση να μας πιασουν συσπασεις μια και καλη οταν θα γεννησουμε ?????

Βασουλα εγω πρωτη φορα ενιωσα συσπασεις την ωρα του τοκετου! Αν σου λεει κατι αυτο...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...