Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010-Νο11

Recommended Posts

και βρακι κανονικο εβαλα και σερβιετες κανονικες νυκτος εβαλα..μετα τη καισαρικη!

εδω ..εχει υπεροχο καιρο..και φυσικα οι απεναντι εχουν τρελαθει στις βουτιες παλι!!γκρρρρ :angry::angry::angry:

Αγγελικη και Ελπιδα ..τουλαχιστον εσεις εχετε κανει και μπανακια..

τελικα ειναι καμμια αλλη για καφεδακι τη Παρασκευη?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Κατρίνα μου, κοντεύω να ξεχάσω πώς με λένε :blush::blush::blush::blush:

Κρατάω σημειώσεις για τα πάντα!!!!

Υ.Γ. Ο μπογιατζής μου έχει κάνει κεφάλι. Και να φανταστείτε ότι τον γράφω... Σταμάτησε μόνο τώρα που του έβαλα να φάει.

kuo μουυ αμοιβαία τα αισθήματα :kiss::kiss::kiss:

Κατρίνα τι να σου πώ? Είσαι όλα τα λεφτά!! χαχαχ Αλτσχαϊμερ Εγκυμοσύνης καλόο :kiss:

Αννούλα θρακιώτισσα :kiss::kiss:

Αναστασία μου θα συμφωνήσω με την vaster για τη καισαρική στη Σουηδία, μην αγχώνεσαι...

vaster μου είχα αρκετό αίμα για 2 - 3 μερούλες, μετά λιγότερο αλλά για αρκετές μέρες.... είχε ψηθεί ο κ...ς μου απο τις σερβιέτες :angry: :silly:

anna10019 έγραψε:

Κατρίνα μου, κοντεύω να ξεχάσω πώς με λένε :blush::blush::blush::blush:

Κρατάω σημειώσεις για τα πάντα!!!!

Υ.Γ. Ο μπογιατζής μου έχει κάνει κεφάλι. Και να φανταστείτε ότι τον γράφω... Σταμάτησε μόνο τώρα που του έβαλα να φάει.

τι εννοεις??δε σταματαει να μιλαει??

Γελιζ σε χειροκροτω. Μακαρι να σκεφτοντουσαν ολες οι κοπελες σαν και εσενα.

Κατρινα, γελασα με την ιστορια σου, αλλα οχι και αλτσχαιμερ βρε κοριτσι μου, μια απλη αφηρημαδα...

Αναστασια σε ευχαριστουμε (και τον αντρα σου φυσικα ;) )για τις πολυτιμες συμβουλες σου! Ενταξει, μεχρι στιγμης σωστα τα εχω κανει στην ανατροφη του Γιωργακη! Εσυ ολα καλα?

Αγγελικη παλι για μπανακι? Τυχερουλα...Και εμενα μου αρεσει η βροχη!

Κοριτσια εγω με φυσιολογικο τοκετο, μιλαμε για πολλυυυυυυ αιμα το οποιο

κρατησε και αρκετο καιρο...Ο,τι γλυτωσα για 9 μηνες, μου ηρθε ολο μαζεμενο, δεν ξερω τι ισχυει ομως για καισαρικη. Και να φανταστειτε οτι τις τεραστιες σερβιετες τις εβαλα μονο στο μαιευτηριο, στο σπιτι τις κανονικες, απλα μεγαλο μεγεθος. Οσο για τα βρακια, ε, θυμιζαν λιγο τη γιαγια μου...

Αλτσχαιμερ εγκυμοσυνης ...ξερω γω τι λεωωω :blink::blink::blink:

δεν θυμαμαι τιποτα!!αφου να φανταστεις..τρωω..και μετα απο λιγο ξανατρωω..γιατι νομιζω οτι δεν εφαγα..!!! :whistle::whistle::S:S

Εννοώ Κατρίνα μου ότι μου έχει πει την ιστορία της ζωής του και όχι μόνο...Το καλύτερο δε απ'όλα είναι ότι μόλις έφαγε την έκανε με ελαφρά...Άντε πάω να φάω και εγώ κάτι και τα λέμε αργότερα.

anna10019 έγραψε:

Εννοώ Κατρίνα μου ότι μου έχει πει την ιστορία της ζωής του και όχι μόνο...Το καλύτερο δε απ'όλα είναι ότι μόλις έφαγε την έκανε με ελαφρά...Άντε πάω να φάω και εγώ κάτι και τα λέμε αργότερα.

ελα ρε το αλλαανιιι..την εκανε ταρατσα ο μαγκας!!χαχαχαχα..καλη ορεξη κοριτσακι μου!

δηλ..την αλλη βδομαδα που θα εχω ολοκληρο συνεργειοο θα πρεπει να τους ταισω κιολας? :woohoo: :woohoo: :woohoo: εε ποτεεεε

Κατρινα έγραψε:

δεν θυμαμαι τιποτα!!αφου να φανταστεις..τρωω..και μετα απο λιγο ξανατρωω..γιατι νομιζω οτι δεν εφαγα..!!! :whistle::whistle::S:S[/quote

Μμμμμ...Κατρινακι πονηρουλα...μαλλον λιγουρα μου μυριζει αυτο και οχι αμνησια! ΚΑΛΟ ομως....Σε πειραζει να το λεω και εγω???

an-n έγραψε:

κατρινα μου εισαι απιθανη!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D μ'εκανες και γελασα...

κυο μου αν δεν γινομαι αδιακριτη γιατι αποφασιστηκε καισαρικη?το πρωτο σου παιδακι δεν ειναι?κιλα πολλα δεν βλεπω να εχεις παρει..αν δεν θες δεν απαντας..ρωταω γιατι φοβαμαι και μενα μη με πανε για καισαρικη ενω ολα δειχνουν κανονικα..

αχ κοριτσια φοβαμαι πολυ!!!!μπουμπουνιζει,αστραφτει και ριχνει το "καταπετασμα"!!!!Παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λεω να παω να κρυφτω μεσα και να βγαλω καμια φωτογραφια τα πραγματακια μας και να σας τα δειξω

Όχι καλό μου, μη φοβάσαι τίποτα. Γιατί να σε πάνε για καισαρική; Εγώ έχω μετατόπιση σπονδύλου στην "ουρά" και αν κάνω εξωθήσεις θα πάθω ζημιά, γι' αυτό πάμε με καισαρική.

Βάλε μας φωτογραφίες! :cheer:

Όσο για το αίμα, απ' όσα διάβαζα στην καισαρική είναι λίιιιγο λιγότερο επειδή σε καθαρίζουν κιόλας όσο γίνεται. Θα σας πω όταν έρθει η ώρα :P

Μπέλλα, πιπέρι στο στόμα. Άκου κρέμα πατισερί σοκολάτα... Μμμμ!

Μπελλα παλι στα γλυκα θα γυρισουμε τη συζητηση? Γιατι ομως την εφαγες ολη μονη σου? Ειμαστε και εμεις εδω...αλοιμονο, να μη σε βοηθησουμε??? ;)

Αννουλα καλη αναρρωση με τα ραμματα! Και εσυ βαψιματα ε? Α, και καλη ορεξη, τι καλο θα φας? Βαλε μου καμια ιδεα...

Κατρινακι και εσεις απο εβδομαδα ξεκινατε δουλειες ετσι? Πωπω εσυ θα εχεις και πολλα μαστορια, αφου θα κανεις γενικες αλλαγες στο σπιτι...Αντε, καλη δυναμη! Το Ελενακι απολαμβανει διακοπουλες?

Τελικα τα μωρακια ολων μας θα εχουν τα πιο ομορφα δωματια ever!

Κατρινα έγραψε:

δεν θυμαμαι τιποτα!!αφου να φανταστεις..τρωω..και μετα απο λιγο ξανατρωω..γιατι νομιζω οτι δεν εφαγα..!!! :whistle::whistle::S:S

:laugh: :laugh: :laugh:

Ακριβώς το ίδιο έλεγα πριν σε μια φιλενάδα μου!! Αλτσχαιμερ εγκυμοσύνης! Μου έκανε παράπονα οτι κατι έχω παθει με τη μνήμη μου!

Ειλικρινά δεν θυμάμαι τίποτα,λες και είμαι σε άλλο κόσμο!

Αυτό με το φαγητό όμως δεν το είχα συνδυάσει...καλό! Αν και όλοι πια έχουν πιστέψει το "Η μπέμπα θέλει,όχι εγώ",τόσες φορές που το χω πει!!! :P:P:P

Να'μαι και εγώ! Ήμουν στους γονείς μου σήμερα σχεδόν όλη μέρα για να με προσέχουν γιατί δεν είμαι στα καλά μου ακόμα :( . Αυτά τα χάπια για την αναστολή του πρόωρου τοκετού μου φέρνουν τρελή ταχυκαρδία και γενικά είμαι λίγο down αλλά θα ανέβω σύντομα, που θα πάει ;) Ο γιατρός λέει να κάνω υπομονή, να ξεκουράζομαι και όταν περάσουν οι συσπάσεις να πάμε να μετρήσουμε τον τράχηλο. Τουλάχιστον είναι αισιόδοξος ότι μετά τις ενέσεις το μωράκι και να γεννηθεί τόσο πρόωρα έχει μεγάλες ελπίδες να πάνε όλα καλά. Ο γκαντέμης ο γιατρός πάντως το έλεγε εδώ και 2 μήνες για προωρότητα και έπεσε μέσα :angry:

Σας διάβασα στα πεταχτά αλλά γέλασα πολύ με τις βράκες που θα φοράμε :laugh: Πω πω τι έχουμε να τραβήξουμε :huh:

λιγο να λειψει κανεις.... ειμαστε πολυλογουδες!! :P:P

λοιπον εχω μια ιδεα!!!

να κανονισουμε συναντηση στους γειτονες της κατρινας!!!

τι λετε??? :woohoo: :woohoo:

Κατρινα έγραψε:

Και εγώ το έχω αυτό (όχι με το φαγητό!), αλλά από εκεί που είχα μνήμη ελέφαντα, τώρα ξεχνάω με το παραμικρό... Ρεζίλι γίνομαι, ούτε γιορτές και γεννέθλια καλών μου φίλων :blush:

soupitsa έγραψε:

Να'μαι και εγώ! Ήμουν στους γονείς μου σήμερα σχεδόν όλη μέρα για να με προσέχουν γιατί δεν είμαι στα καλά μου ακόμα :( . Αυτά τα χάπια για την αναστολή του πρόωρου τοκετού μου φέρνουν τρελή ταχυκαρδία και γενικά είμαι λίγο down αλλά θα ανέβω σύντομα, που θα πάει ;) Ο γιατρός λέει να κάνω υπομονή, να ξεκουράζομαι και όταν περάσουν οι συσπάσεις να πάμε να μετρήσουμε τον τράχηλο. Τουλάχιστον είναι αισιόδοξος ότι μετά τις ενέσεις το μωράκι και να γεννηθεί τόσο πρόωρα έχει μεγάλες ελπίδες να πάνε όλα καλά. Ο γκαντέμης ο γιατρός πάντως το έλεγε εδώ και 2 μήνες για προωρότητα και έπεσε μέσα :angry:

Σας διάβασα στα πεταχτά αλλά γέλασα πολύ με τις βράκες που θα φοράμε :laugh: Πω πω τι έχουμε να τραβήξουμε :huh:

υπομονη κοριτσαρα και ηρεμια!φιλακια στην κοιλιτσα σου!!ολα καλα θα πανε :kiss::kiss::kiss:

vasiliki76 έγραψε:

λιγο να λειψει κανεις.... ειμαστε πολυλογουδες!! :P:P

λοιπον εχω μια ιδεα!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: χαχαχαχα!πλακα θα χει ,ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! :silly: :silly:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Μπελλα παλι στα γλυκα θα γυρισουμε τη συζητηση? Γιατι ομως την εφαγες ολη μονη σου? Ειμαστε και εμεις εδω...αλοιμονο, να μη σε βοηθησουμε??? ;)

Αννουλα καλη αναρρωση με τα ραμματα! Και εσυ βαψιματα ε? Α, και καλη ορεξη, τι καλο θα φας? Βαλε μου καμια ιδεα...

Κατρινακι και εσεις απο εβδομαδα ξεκινατε δουλειες ετσι? Πωπω εσυ θα εχεις και πολλα μαστορια, αφου θα κανεις γενικες αλλαγες στο σπιτι...Αντε, καλη δυναμη! Το Ελενακι απολαμβανει διακοπουλες?

Τελικα τα μωρακια ολων μας θα εχουν τα πιο ομορφα δωματια ever!

ναι η δικια μου λειπει και οταν ερθει πιστευω να ειναι ετοιμο το δωματιο!τελικα με τα ιδια επιπλα θα κανω την αλλαγη και θα μπει και η κουνια του μωρου αργοτερα!Και καποια στιγμη στο μελλον θα αλλαξουμε και τα επιπλα τα υπαρχοντα!

μπιφτεκια με πουρε και μανιταρια εκανα εγω..Πολυ νοστιμα ηταν τα ετοιμα του κρεοπωλη μας!

Ρε Μπελλα ειδες τι κανεις??Χτυπησα μια Mars..τωρα1

Μολις ηρθε ο αντρας μου!!Μου εφερε το Χρωματολογιο της ΒΙΒΕΧΡΩΜ!

ΜΕ αυτη την εταιρεια δουλευει το συνεργειο!αλλα τα χρωματα μεσα δεν εχουν αυτα που θελω εγω και δεν βλεπω και οικολογικα! :dry:

Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ :kiss:

vasiliki76 έγραψε:

λοιπον εχω μια ιδεα!!!

Είμαι μέσα :laugh: :laugh:

Κατρίνα, είναι κανένα τεκνό ανάμεσα στους γείτονες ή όλα παππούδια?? (μέσα στον πόνο μου έχω και τις ανησυχίες μου :laugh: )

ελπιδακι ο αντρουλης μου συστηνει στρωμα που να μην ειναι πολυ μαλακο για να μην βουλιαζει το σωματακι του και να προκαλει προβληματα στο σωμα του.δλδ, το μωρο δεν πρεπει να κοιμαται σε μαλακο κρεβατακι γιατι τα οστα του δεν εχουν δεσει καλα ακομα και ενδεχεται να προκαλεσει σοβαρες ζημιες στη μετεπειτα αναπτυξη του.πολυ σημαντικο ειναι το σωμα του μωρου να βρισκεται σε ευθεια θεση επειδη το κεφαλι ειναι μεγαλο σε σχεση με το υπολοιπο κορμο πρεπει να βρισκεται σε ουδετερη θεση.το μαξιλαρι απαγορευεται για τα 2-3 πρωτα χρονια επειδη ο λαρυγγας και η τραχεια ειναι πολυ μικρα στο μωρακι πρεπει να ειναι σε ευθεια θεση για να μπορει το οξυγονο να κατανεμηθει στα πνευμονιακια του.ελπιζω να βοηθησε η γνωμη του γιατρου :D

vaster μου συμφωνω απολυτα!!!!!

yeliz μου ετσι ειναι!!!πραγματικα και εγω θαυμαζω την αισιοδοξια σου!εισαι παραδειγμα προς μιμηση!μπραβο σου κοριτσακι μου!!!ευχομαι πραγματικα απο καρδιας να σου πανε ολα δεξια στη ζωη σου!!!!

αγγελικη μου δεν με πειραζει που ξεκινησε να βρεχει αλλα που βρονταει και αστραφτει..φοβαμαι τρομερα..καλα σταματησε τωρα μυριζει κοπρια+εχει βγαλει και ηλιο!!!τρελοκαιρος παιδι μου!

αννουλα οτι χρειαζεστε εδω ειμαστε! τον εχεις αναθρεψει τελεια τον γιωργακη σου!εγω καλα ειμαι περιμενω να περασουν οι εβδομαδες..εσεις περασατε μια μικρη φουρτουνα με τον γιοκα σου ειδα ε?ευτυχως περασε ομως!

κοριτσακια μου 8α σας περαθεσω μερικες φωτογραφιες..

σου εφερε καινουργιο χρωματολογιο;;γιατι εχει καιρο που οι περισσοτερες εταιρειες εχουν πλεον οικολογικα χρωματα,ξερω λογο μαγαζιου του αντρα μου,εμεις εχουμε της vitex και εχει ομορφα χρωματα

vaster έγραψε:

vasiliki76 έγραψε:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: χαχαχαχα!πλακα θα χει ,ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! :silly: :silly:[/quote:39ky1bon]

χαχα φανταζεστε τα μουτρα τους να βλεπουν 10-15 εγκυες με τις κοιλαρες να σκανε με βουτιες στη πισινα τους?απαπαπαπαα περισσοτερο με εφιαλτης μου ακουγεται!!χαχαχα..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...