Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
    • Τίποτα που δεν έχουμε ήδη πει εδώ να σου πω την αλήθεια. Για το εμβόλιο του κοκκύτη, όχι κρέμες, αποσμητικά κι αρώματα, προτιμάμε πάντα το τρεχούμενο νερό, για την 1η επίσκεψη σε 48 ώρες σε περίπτωση ίκτερου αλλιώς σε 10 μέρες, και να κερδίσει το βάρος μέσα σε 15 μέρες με αποκλειστικό θηλασμό, μόνο κοντομάνικα και ΑΝ χρειαστεί το πολύ ένα βαμβακερό σεντονάκι.  Τη ρώτησα και για το καρότσι, μου είπε ότι μπορεί να κοιμάται στην καλαθούνα στην αρχή που θα είμαι στην Αθήνα αλλά για τη βόλτα είναι προτιμότερο το αυγό γιατί το προστατεύει καλύτερα!  Αυτά.
    • Να έρθεις να γνωρίσεις το χοντρούλη μου!!!  Δεν το βλέπω αλλά τουλάχιστον δε θα φύγω χωρίς να μου έχει πει τι αποφάσισε.
    • Η μικρή μου κοιμάται πολύ καλά από ενάμιση του στυλ 8:30 9:00 και πάει μέχρι το πρωί 8:00..αλλά μέχρι να φτάσει εκεί με ξυπνούσε παρά πλ συχνά όπως και ο μπέμπης τώρα μπορεί και κάθε ώρα..τα ΣΚ ξυπνάει και κάθεται με τον μπαμπά όπως και η δικιά σου οπότε έχω happy hour χαχαχα υπομονή και θα στρώσουν μωρέ θα ξανακοιμηθουμε και εμείς εγώ τώρα για παρηγοριά λέω ποοοσο γλυκά είναι και ότι θα μας λείψουν αυτές οι μέρες που μυρίζουν μωρουδηλα χαχα🤪
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...