Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010-Νο10

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

λογικό είναι βρε Αγγελική μου, σε καταλαβαίνω...αλλά τι να κάνεις;;;εύχομαι τουλάχιστον όταν έρθει η ώρα να μπορέσεις να γεννήσεις με τον γιατρό σου που τον εμπιστεύεσαι και πιο πολύ!!!

Νανά όπως λέει και η Αγγελική όλες κουκουβάγιες ήμαστε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!τα πονακια ειναι φυσιολογικα μην ανησυχειτε,και ο πονος κατω κατω Αγγελικουλα ειναι γιατι αρχιζει και ανοιγει το οστο!Χρονια πολλα Βασουλα!τι ξεχασα;;

sia 24 έγραψε:

λογικό είναι βρε Αγγελική μου, σε καταλαβαίνω...αλλά τι να κάνεις;;;εύχομαι τουλάχιστον όταν έρθει η ώρα να μπορέσεις να γεννήσεις με τον γιατρό σου που τον εμπιστεύεσαι και πιο πολύ!!!

Νανά όπως λέει και η Αγγελική όλες κουκουβάγιες ήμαστε!!!

:blink::blink::blink: to dikomou agoraki den mou eipate oti einai to pio omorfo kai pio eksipno?????????eeeeeeeeeeeee?????????

etsi mou eipate apo oso thimamai!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :lol::lol::lol: :silly: :silly: :silly: :silly:

παλι εξαφανιστηκατε;θα το παρω προσωπικα!αυριο τελικα θα παω για ντομπλερ επιτελους..αντε γιατι εσκασα,για να δουμε ποσο εγινε το μικρουλη!

Καλημέρα Μπέλλα μου :kiss: Το μικρούλι δεν θα είναι πια και τόσο μικρούλι, εχεχεχ :)

Thanks για τις απαντήσεις! Αγγελικούλα, όλα καλά θα πάνε τώρα. Την επόμενη φορά θα είσαι από την αρχή μέχρι το τέλος στα χέρια γιατρού που εμπιστεύεσαι!

e mpellaaaaaaaaaaa edw eimai apla paketarw kiolas gia ti metakomisi kai sas vlepw sta petaxta ;)

me to kalo aurio tha perimenoume neakia na doume poso megalwse kai sas o mpoumpoukos sas ;)

kala koritsia to ti panikos ginete sto spiti de sas lew tpt :blink::blink::blink:

Καλημέρα πολυλογούδες!!!

Είχα να γράψω πάνω από μία εβδομάδα αλλά σήμερα κατάφερα να διαβάσω σχεδόν όλα τα θεματάκια σας.

Μην μου θυμώσετε αλλά νιώθω σαν να έχω πάθει Μπλακ αούτ!! Δεν θυμάμαι πολλά εκτός από

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!!!! Να είσαι γερή, δυνατή και πάντα ευτυχισμένη. Να κρατήσεις γρήγορα το αντράκι σου στην αγκαλίτσα σου!!

:laugh :laugh: :laugh: :laugh:

Ανοίξατε ώραία αλλά και πολλά θεματάκια. Ότι θα θυμάμαι θα απαντάω :unsure:

Θα σας πω στα γρήγορα τα νέα μου και θα σας εξηγήσω γιατί ήμουν ¨απούσα¨μία εβδομάδα.

Στην δουλειά πλάκωσε πολύ δουλίτσα + σπάσιμο νεύρων και έτσι η ψυχολογία ήταν χάλια.

Σήμερα τελειώνω και την αντιβίωση για το μικρόβιο της ουρολοίμωξης που έχω (δεύτερη φορά στην εγκυμοσύνη). Έχω χρόνια πρόβλημα και είπαμε με τον γιατρό μου μόλις γεννήσω και σταματήσω τον θηλασμό θα κάνω πολύ βαριά θεραπεία γιατί δεν πάει άλλο.

Επίσης την Δευτέρα ξεκίνησα απονεύρωση σε ένα δοντάκι. Με πονούσε 1 εβδομάδα αλλά δεν πήγαινα στον γιατρό!!! Φοβάμαι πάρα πάρα πολύ. :ohmy::ohmy::blink: Την Δευτέρα όμως δεν πήγαινε άλλο. Και όπως το φοβόμουν πήγαμε για απονεύρωση (έχω κάνει άλλες 3 απονευρώσεις στο παρελθόν). Ρώτησα φυσικά τον γιατρό μου κάνει τοπική αναισθησία με λιδοκαινη.

Κορίτσια πλένω τα δόντια μου πρωι βράδυ αλλά όταν πας στον οδοντίατρο μόνο όταν πονάς πάντα είναι αργά. Σκέφτομαι με το καλό μόλις γεννήσω να ξεκινήσω κάποια θεραπεία αντιμετώπισης του φόβου.

Αυτά ήταν τα "δυσάρεστα". Σε άλλο ποστ τα ευχάριστα.

Σε λίγο η συνέχεια.

ΑΧ πόσο μου λείψατε. :huh:

Φιλιά

ΚΑΛΗΜΕΡΑ VASTERAKO ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ

aggelike. έγραψε:

e mpellaaaaaaaaaaa edw eimai apla paketarw kiolas gia ti metakomisi kai sas vlepw sta petaxta ;)

me to kalo aurio tha perimenoume neakia na doume poso megalwse kai sas o mpoumpoukos sas ;)

kala koritsia to ti panikos ginete sto spiti de sas lew tpt :blink::blink::blink:

Αγγελικούλα μου μόνο προσοχή στο σκύψιμο και μην σηκώνεις βάρος!!!

Και εμείς κάναμε γενική και έλεγα ε μωρέ λίγο θα βοηθήσω (είμασταν σύνολο 5 άτομα) και τελικά κατέληξα το βράδυ να φοβάμαι μην έπιαθε τίποτα ο πρίγκιππας μου από το τόσο σκύψιμο και την κούραση.

ΧΑΛΑΡΑ

ΥΣ η φώτο σου ήταν τέλεια!!!!!!!!Άκρως καλιτεχνική!!!

magykal έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ VASTERAKO ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ

χαχαχαχα!οι παραπονιαρες ειμαστε!!!σημερα εχει δροσουλα!!ευχαριστω κοριτσακια μου!Αγγελικουλα σιγα σιγα μην κουραζεσαι ε;Κατερινακι τι ομορφο φωτιστικο!!γιουλη νερα πινεις;τοσο ασχημη ουρολοιμωξη εχεις;οσο για τα δοντια ασε,εμενα με ενοχλει ενα και οπως λες αν αρχισουν να πονανε ειναι αργα!μακαρι να αντεξει μεχρι να γεννησω,ειναι σφραγισμενο και φοβαμαι μην σπασει :blink:

όλες οι παραπονιάρες εδώ μαζεύτηκαν!!!χαχαχαχχα

καλημέρα Μπέλλα!!!τυχερή αύριο θα δεις τι νινί σου!!!εγώ τη Δευτέρα θα πάω και δεν μπορείς να φανταστείς πως παρακαλάω να περάσουν οι μέρες!!!

να σου πω εσύ μου έστειλες στο fb;;

magykal εγώ σου μίλησα το πρωί!!!

καλώς την Γιούλη!!!καιρό είχες να μπεις!!!ταλαιπωρήθηκες με το δόντι ε;;;περαστικά βρε κοπέλα μου!!!όσο για την ουρολοίμωξη και αυτό ταλαιπωρία είναι..τι να κάνεις;;;ακολουθείς την αγωγή και περιμένεις!!!

άντε πες μας και τα ευχάριστα!!!

Έλα βρε Γιούλη! Καλά είσαι; Σε πέτυχα κάποια στιγμή μέσα τις προηγούμενες μέρες και γι' αυτό δεν ανησύχησα. Φαντάστηκα ότι θα σου έσπασαν τα νεύρα στην κ@λοδουλειά :angry: Πρόβλημα τα δόντια γμτ, αλλά αφού δρομολογήθηκε το θέμα είσαι μια χαρά! Άντε πες κανένα ευχάριστο.

Κορίτσια, πάω δουλειά σε λίγο πάλι. Τα νεύρα μου. Δε θέλω :angry:

vre magdoula paraponiara kai sy :P:P:P are koritsia oute gw ti paleuw kastano, vlepw kai tis koutes giro giro sketi apelpisia :angry:

giouli mou perastikoulia kopela mou, s' euxaristw gia ta kala sou logia, na sou pw oti kai gw tremw ton ododiatroafou skeftite mou erxete lipothimia me to pou mirizw ododogiatrio ginomai :x

ma den exei mia mirodia periergi???

Κορίτσια τρελλάθηκα με τις φώτο σας. Είστε υπέροχες και όλες μινιατούρες..

Εγώ ζυγίστηκα σήμερα +15 κιλα!!! Τρώω όμως δεν μπορώ να πω.... Τέλοσπάντων ειλικρινά δεν θέλω να το συζητήσω!! Θα πάθω ψιλοπλάκωμα.....

Μου άρεσε πάρα πολύ το φωτιστικό. Δυστυχώς Διδυμομανούλα Βασούλα το δικό σου φωτιστικό δεν το είδα. Κορίτσια από Θεσσαλονίκη. Ξέρετε κάποιο μαγαζάκι ιδιαίτερο που να πουλάει τέτοια φωτιστικά και μικροαντικείμενα???

Καλά Βασούλα το μπάνιο σου είναι ¨ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Μπράβο σου που το τόλμησες. Εγώ σε όλο το σπίτι (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις) χρησιμοποιήσα απαλούς χρωματισμούς γιατί φοβάμαι μην βγει παρδαλό. Αλλά το δικό σου μπάνιο είναι σούπερ!!!!!

Άντε μπέλλα μου να μας πεις τα νέα σου αύριο. Θέλουμε ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!

Σε λίγο η συνέχεια....

Σόρρυ για το πρήξιμο αλλά έχω πολλά να πω και να "σχολιάσω" :blush:

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΦΡΟΝΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΑ...

ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΦΡΟΝΙΜΗΤΗ ΑΚΙ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!

ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΩ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΦΡΟΝΙΜΗΤΗ.

ΑΥΤΗ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΜΠΛΙΑΧ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΟΜΟΡΦΕΕΕΕΣΣ!!ΠΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΖΑΥΛΑΚΩΣΕ...ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΠΑΛΙ ΑΥΠΝΙΕΣ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΣΙΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΤΕΝΤΩΜΑΤΑ!!ΠΟΥ ..ΥΠΝΟΣ..!τΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ!!! :S:S:S:S:S ΟΥΦΦ ΤΩΡΑ???

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ?...ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ?Η ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ?ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΝΤΟΠΛΕΡ ΣΤΙΣ 1130!!!!ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ?

εγώ κορίτσια ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα δόντια μου!!είναι πολύ γερά, ούτε σφράγισμα δεν έχω..και ούτε φοβάμαι τον οδοντίατρο όπως και κανένα γιατρό!!!πάω κάθε 6 μήνες προληπτικά για καθαρισμόκαι τσεκ απ...

Μπέλλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!

Γιούλη προς το παρόν δεν μου έρχεται κανένα μαγαζί στο μυαλό αλλά αν σκεφτώ κάτι θα σου πω!!!

καλημέρα Κατρινάκι!!!δεν χρειάζεται να πας συγκεκριμένη ώρα για την καμπύλη...αν είσαι νηστική μπορείς να πας οτι ώρα θέλεις..προχθές που την έκανα εγώ μια κοπέλα ήρθε την ώρα που εγώ έφευγα για να την κάνει....

πήγαινε σήμερα καλύτερα γιατί δεν θα προλάβεις αύριο...

καλημερα!!

πω πω σημερα ειπατε πολλα απο το πρωι!! εισασταν ολες πρωινες!!

νανα ποιον γιατρο εχεις??? κι εγω ελενα θα γεννησω , με τον γεωργιαδη.

βασουλα χρονια πολλα !!! να τα εκατοστησεις και με το καλο να ερθει και το "δωρακι" σου :P:huh:

τωρα δεν θυμαμαι ποια ειπε για πονους περιοδου και πονους απο κατω, αλλα εγω πονακια περιοδου μικρης εντασης και διαρκειας εχω γενικα σε ολη την εγκυμοσυνη αλλα ο γιατρος μου ειχε πει οτι μεγαλωνει η μητρα!

τα πονακια σαν τραβηγματα απο κατω τα εχω εδω και 2-3 εβδομαδες αλλα με την αλλαγη που γινεται δεν μου φαινεται περιεργο...

κατρινα μου ποσες ληψεις ειναι να κανεις???

σημερα νομιζω ειναι λιγο αργα για να πας..

εγω ειχα παει στις 7,30 και ειχα τελευταια ληψη στις 10,30...

κι εγω θα παω ξανα τη δευτερα...

καλυτερα να ξεκινησεις νωριις!!!

θα επανελθω μολις ξαναδω ποια εγραψε τι διοτι απο τα πολλα που διαβασα μπερδευτηκα :silly: :silly: :silly:

vaster έγραψε:

magykal έγραψε:

χαχαχαχα!οι παραπονιαρες ειμαστε!!!σημερα εχει δροσουλα!!ευχαριστω κοριτσακια μου!Αγγελικουλα σιγα σιγα μην κουραζεσαι ε;Κατερινακι τι ομορφο φωτιστικο!!γιουλη νερα πινεις;τοσο ασχημη ουρολοιμωξη εχεις;οσο για τα δοντια ασε,εμενα με ενοχλει ενα και οπως λες αν αρχισουν να πονανε ειναι αργα!μακαρι να αντεξει μεχρι να γεννησω,ειναι σφραγισμενο και φοβαμαι μην σπασει :blink:[/quote:5mqczui4]

Πριν μείνω έγκυος έπινα 1 ποτήρι το πολυ την ημέρα (έντε το καλοκαίρι 2). Από τότε που έχω το αγγελουδάκι μέσα μου προσπαθώ να πίνω 1 λίτρο. Σχεδόν πάντα τα κατεφέρνω. Είπα όμως τώρα στον εαυτό μου ότι θα πίνω 1 1/2 λίτρο την ημέρα. Βρέξει χιονίσει.

Μπέλλα μου και εμένα κάτω από σφράγισμα βρέθηκε το πρόβλημα. Αν σκοπεέυεις πάντως να θηλάσεις καλό θα ήταν να πας στον γιατρό. Μπρεί να μην είναι και τίποτα σοβαρό και να την γλιτώσεις.

Να ζήσεις Wendoula και χρόνια πολλάααααααααααααα!! Πολύχρονη και με τον καλό ο άντρας της ζωής σου :)

Γιούλη, όντως, πώς άντεξες την απονεύρωση???! Μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει κρύος ιδρώτας. Εγώ δεν έχω κάνει ούτε σφράγισμα προστοπαρών και τρέμω στην ιδέα ότι θα κάνω κάποια στιγμή :S

Αγγελικούλα, εγώ είχα κάνει καλλιέργεια κολπικού και τραχηλικού υγρού σε μικροβιολογικό. Πολλά μικροβιολογικά αναλαμβάνουν. Ενώ στην αρχή ήμουν πολύ φοβισμένη, η μικροβιολόγος μου εξήγησε ότι είναι εντελώς ρουτίνα και τις εγκυμονούσες τις προσέχουν πάρα πολύ (δε βάζουν καθόλου αυτό τον διαστολέα - αν τον λένε έτσι- αυτό τελως πάντων που σου ανοίγει καλύτερα τον κόλπο).

Μη με περάσετε για υπερβολική αλλά έχω ξενερώσει αρκετά με το γιατρό μου :( . Όλο το βράδυ αυτό σκεφτόμουν...Δεν ξέρω αν είναι μόνο η αμοιβή αλλά και ένα feeling που έχω ότι το γυρνοφέρνει για καισαρική. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μου έχει καρφωθεί αυτή η ιδέα :(

Συν ότι φοβάμαι να μου τρυπήσουν τον πωπουδάκο μου :( . Και διάβασα ότι η κορτιζόνη πονάει αχ βαχ... Έχει δοκιμάσει καμία να κάνει μόνη της ένεση??? (νοιώθω καλύτερα όταν μπορώ εγώ να ελέγξω τον πόνο)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...