Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
    • Καλημέρα κορίτισα! @_piripiri_ πώς τα πάτε με τον μικρούλη? σπίτι γυρνάς αύριο υποθέτω; στείλε μας και καμιά φωτό κανένα χεράκι/πατουσάκι όταν και αν μπορέσεις, έτσι να μας ανοίξεις λίγο την όρεξη για μωρούλια 😂😋 Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χθες (35+4) πήγαμε στο γιατρό και την βρήκε μια χαρά τη μικρή, τούρμπο τη χαρακτήρισε 😂 2.470 την έβγαλε και χαρήκαμε γιατί στο doppler μας είχαν πει πως θα είναι πιο μικρό μωρό αλλά φαίνεται πως μεγαλώνει αρκετά, όλα φυσιολογικά Σήμερα είναι και η τελευταία μου μέρα δουλειάς (δουλεύω από το σπίτι) και ειλικρινά νιώθω πως δεν είχα ούτε μια παραπάνω μέρα δουλειάς μέσα μου, είμαι έτοιμη για αραλίκι😎 Γενικά πάντως ενώ περίμενα πως όσο πλησιάζει η ΠΗΤ θα αγχώνομαι εγώ νιώθω όλο και πιο σίγουρη, νιώθω πως 'το έχω'. Ελπίζω να νιώθω έτσι μέχρι το τέλος! 😊
    • Κοριτσάκι μου!!!!!!!😍😍😍😍 Αχχχχχ δεν το πιστεύω!!!! Τι αγωνία και συγκίνηση!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι μου!!!!! Να τον χαίρεστε πάνω από όλα υγιέστατο στη ζωή του και ευτυχισμένο!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γρήγορη ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Κορίτσια μου δεν το πιστεύω!!! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας είναι γεγονός!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πότε έφτασε ο καιρός;!!!! 😍😍😍😍😍 P.S. Από χθες εντωμεταξυ σου έγραψα που το είδα και δεν πρόλαβα να στείλω..😳
    • Αααα οκ!😃 Σίγουρα παίζει ρόλο ότι το έχεις ξαναπεράσει κιόλας... αλλά και μένα μου ακούγεται πολύ καλύτερο το δικό σου πλάνο!!! Α ρε κορίτσια... τι θα έκανα χωρίς εσάς!!! Πραγματικά τα περισσότερα τα έχω μάθει από εδώ μέσα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...