Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πραγματικα ανατριχιασα οταν τη διαβασα!!!!μια αποδειξη οτι ο θεος δεν μας αφηνει ποτε κ παντα εισακουει τις προσευχες μας!!!την πιστευω ακραδαντα την ιστοριουλα!!!!

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/bl ... _4863.html

Δημοσίευση

αντριανα μου στο ειπα και στο fb εκανες πολυ καλα που το κατεβασες τετοια πραγματα ειναι καλα που μαθενωνται και μας δυνουν κουραγιο και δυναμη οτι ο θεος μας αγαπα ολους,και τους καλους και τους κακους,απλα πρεπη να ερθη η καταληλη ωρα για ολα.ειληκρινα σοκαριστηκα.μπραβω.φιλια στα παιδακια σου. :kiss::kiss::kiss: ενα για το καθε ενα

Δημοσίευση

ekplhktikh istoria!!!mpravooooo manoula3!

panta pisteua pws o Theos einai dipla mas kai den mas egkataleipei pote,oute stamata na mas voh8a alla xairomai pou uparxoun kai tetoioi an8rwpoi pou olo auto ton golgo8a ton eide kaloproaireta kai den gkriniakse oute gia mia stigmh.oute peismwse me ton Theo!mpravo!!!!!

Δημοσίευση

Εκπληκτικό....

με συγκίνησε αφάνταστα και ακόμα δεν μπορώ να μαζέψω τα δάκρυα μου....

βλέπεις ο δικός μου ο πατέρας δεν πρόλαβε να δει τον γιό μου που είχε τόσο μεγάλη λαχτάρα....έφυγε ένα μήνα πριν γεννησω... :(

Δημοσίευση

ειναι πραγματικα υπεροχο συναισθημα να ξερεις οτι σε μια δυσκολη στιγμη,ακομα κ μονος σου να νιωθεις,δεν εισαι!με μια προσευχη απο καρδιας ερχεται η βοηθεια εξ ουρανου!!για τον απλο λογο....οτι ειμαστε ολοι παιδια του Θεου!!!!κ ποτε δεν μας αφηνει απροστατευτους!!οπως αγαπαει ο γονιος το παιδι του κ τρεχει γι'αυτο,ειτε το ζητησει το παιδι,ειτε οχι...ετσι κ ο Θεος!!!ειμαστε πραγματικα ευλογημενοι ξεροντας οτι παντα κ παντου εχουμε καποιον διπλα μας!!!αρκει να το πιστευουμε κ Κεινος δεν θα μας εγκαταλειψει!!!

μαριλου πολυ λυπηθηκα για τον μπαμπα σου. :( να ζησετε να τον θυμαστε κ ο θεος ν'αναπαυει την ψυχουλα του!κ σιγουρα ειναι ευτυχισμενος κ βλεπει απο κει ψηλα το εγγονακι του να μεγαλωνει....αυτο απο μονο του σιγουρα τον κανει να χαμογελαει!

Δημοσίευση

Αντριάννα , μετα βίας συγκράτησα τα δάκρυα μου γιατί είμαι στη δουλεια!!!

Πραγματικά συγκλονιστικη...

Είναι για όλους μας,που τόσο ευκολα ξεχνάμε και γινόμαστε αχάριστοι...

Δεν έχω λόγια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...