Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πραγματικα ανατριχιασα οταν τη διαβασα!!!!μια αποδειξη οτι ο θεος δεν μας αφηνει ποτε κ παντα εισακουει τις προσευχες μας!!!την πιστευω ακραδαντα την ιστοριουλα!!!!

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/bl ... _4863.html

Δημοσίευση

αντριανα μου στο ειπα και στο fb εκανες πολυ καλα που το κατεβασες τετοια πραγματα ειναι καλα που μαθενωνται και μας δυνουν κουραγιο και δυναμη οτι ο θεος μας αγαπα ολους,και τους καλους και τους κακους,απλα πρεπη να ερθη η καταληλη ωρα για ολα.ειληκρινα σοκαριστηκα.μπραβω.φιλια στα παιδακια σου. :kiss::kiss::kiss: ενα για το καθε ενα

Δημοσίευση

ekplhktikh istoria!!!mpravooooo manoula3!

panta pisteua pws o Theos einai dipla mas kai den mas egkataleipei pote,oute stamata na mas voh8a alla xairomai pou uparxoun kai tetoioi an8rwpoi pou olo auto ton golgo8a ton eide kaloproaireta kai den gkriniakse oute gia mia stigmh.oute peismwse me ton Theo!mpravo!!!!!

Δημοσίευση

Εκπληκτικό....

με συγκίνησε αφάνταστα και ακόμα δεν μπορώ να μαζέψω τα δάκρυα μου....

βλέπεις ο δικός μου ο πατέρας δεν πρόλαβε να δει τον γιό μου που είχε τόσο μεγάλη λαχτάρα....έφυγε ένα μήνα πριν γεννησω... :(

Δημοσίευση

ειναι πραγματικα υπεροχο συναισθημα να ξερεις οτι σε μια δυσκολη στιγμη,ακομα κ μονος σου να νιωθεις,δεν εισαι!με μια προσευχη απο καρδιας ερχεται η βοηθεια εξ ουρανου!!για τον απλο λογο....οτι ειμαστε ολοι παιδια του Θεου!!!!κ ποτε δεν μας αφηνει απροστατευτους!!οπως αγαπαει ο γονιος το παιδι του κ τρεχει γι'αυτο,ειτε το ζητησει το παιδι,ειτε οχι...ετσι κ ο Θεος!!!ειμαστε πραγματικα ευλογημενοι ξεροντας οτι παντα κ παντου εχουμε καποιον διπλα μας!!!αρκει να το πιστευουμε κ Κεινος δεν θα μας εγκαταλειψει!!!

μαριλου πολυ λυπηθηκα για τον μπαμπα σου. :( να ζησετε να τον θυμαστε κ ο θεος ν'αναπαυει την ψυχουλα του!κ σιγουρα ειναι ευτυχισμενος κ βλεπει απο κει ψηλα το εγγονακι του να μεγαλωνει....αυτο απο μονο του σιγουρα τον κανει να χαμογελαει!

Δημοσίευση

Αντριάννα , μετα βίας συγκράτησα τα δάκρυα μου γιατί είμαι στη δουλεια!!!

Πραγματικά συγκλονιστικη...

Είναι για όλους μας,που τόσο ευκολα ξεχνάμε και γινόμαστε αχάριστοι...

Δεν έχω λόγια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου καλό δεκαπενταύγουστο με την ευλογία της Παναγίας για υγεία και χαμόγελα στα σπιτικά μας !!!! Να περάσετε όμορφα ,και όσες γιορτάζουν να είναι γερές και ευτυχισμένες 
    • Γεια σας κορίτσια μου!    Θέλω να ρωτήσω το εξής αν χρειαστεί να γίνει νοσηλεία πριν τον τοκετό σε ιδιωτική κλινική, τα πληρώνεις όλα μόνος σου ή καλύπτει κάτι ο εοπυυ; Με ενδιαφέρει για τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Έχει κάποια κοπέλα σχετική εμπειρία;
    • Καλησπερα κοριτσι μου!! Κι εγω μια βδομαδα πριν ανακαλυψω οτι ημουν εγκυος ειχα πονακια ελαφρια και ροζ αιμα και ημουν σιγουρη οτι αδιαθετησα γιατι ετσι εμοιαζε! Το κακο με την εγκυμοσυνη και την περιοδο ειναι οτι ΟΛΑ είναι κοινα και αντε βγαλε ακρη!!! Για να φυγεις απο την αγωνια κανε χοριακη! Σου ευχομαι να ειναι θετικη!!!
    • Η μεγάλη μπορεί να βοηθάει! Είναι φυσικά διαφορετική η δυναμική της σχέσης αλλά τα ανίψια μου που είναι 9 και 8 χρονών φέτος ασχολούνται συνέχεια με τον μικρό μου, παίζουν, τον απασχολούν, τον προσέχουν. Εγώ συχνά τον ξεχνούσα μαζί τους και τον πρόσεχαν και αν ήθελε κάτι έρχονταν και μου το έλεγαν! Μεγάλη βοήθεια!
    • Καλημερα κοριτσια!! @Zelda δεν νομιζω να καταλαβαινει ακομη πολλα οποτε ο,τι κανεις σιγουρα βοηθαει αλλα το σοκ θα παραμεινει σοκ με το που δει πως εχει ενα μωρακι να σας μοιραζεται..ολα τα παιδια σε ολες κ τις ηλικιες κ ειναι απολυτα λογικο...η μεγαλη κορη του αντρα μου που ειναι κοντα στα 9 οταν της ειπαμε τωρα για τον μπεμπη το πηρε πολυ καλα,αλλα σιγουρα θα περασουμε δυσκολη περιοδο οταν με το καλο αλλαξει παλι η καθημερινοτητα μας😬
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...