Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λαθος Μικροβιολογικου Εργαστηριου


Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!!! :):):)

Ανοιγω αυτο το θεμα που εχει πονεσει πολλες απο εμας, μηπως και καταφερουμε, ανταλασοντας τις εμπειριες μας να παρηγορηθουμε.

Προσφατα μια φιλη μου εκανε την εξεταση ΑΜΗ σε καποιο εργαστηριο, ειναι η εξεταση που δειχνει τα αποθεματα ωαριων στις ωοθηκες μας, η απαντηση του εργαστηριου ειναι οτι ενω ειναι μονο 34 χρονων, δεν εχει σχεδων καθολου αποθεματα και εν ολιγης μπαινει στην κλιμακτηριο, η κοπελα εχασε την γη κατω απο τα ποδια της κι επεσε σε μελαγχολια, ο γιατρος που την παρακολουθουσε της ειπε να παει με δανεικα ωαρια και σε παρενθετη εγκυμοσυνη. Ο γιατρος της ομως ο εξωσωματικος επεμενε οτι τα ωαρια της ηταν καλα κι ετσι τηννεπισε να ξανακανει την εξεταση σε αλλο εργαστηριο. Η δευτερη απαντηση βγηκε μια χαρα!!!!!!!! Η κοπελα ξαναβρηκε το χαμογελο της!!!!!!

Τραγικο δεν ειναι?

Εγω στις τυπικες εξετασεις που εκανα για θυροειδη tsh κτλ, μου βρηκαν οτι εχω θυροειδη και υψηλη προλακτινη, την επομενη μερα τις επανελαβα σε αλλο εργαστηριο και βγηκαν μια χαρα!!!!! Και θυμαμαι οτι για το μικρο διαστημα που ημουν εγκυος κι εκανα συχνα χοριακες πολλες κοπελες που την ειχαν πατησει , επεμεναν να πηγαινω παντα στο ιδιο εργαστηριο γιατι το καθε εργαστηριο βγαζει τα δικα του κι ευτυχως τις ακουσα και γλυτωσα απο επιπλεων αγχος κι αγωνια.

Περιμενω τις εμπειριες σας :kiss:

Καλη επιτυχια σε ολες τος κοπελες που προσπαθουνε :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ, ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ FSH ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ.Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ, ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ 8 ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ , ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗ ΨΑΧΝΩ , ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 6-7 ΩΑΡΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ , ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ 32 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια!

και μεις ειχαμε παρομοιο θεματακι με γνωστοτατο μικροβιολογικο κεντρο στη Θεσνικη οπου καναμε σπερμοδιαγραμμα για το συζυγο (μετα απο 4μηνη θεραπεια και αντι να ανεβει απο 6 εκατομυρια επεσε στις 800.000 και κινητικοτητα 2% απο 55%. Ο γυναικολογος μας εστειλε σε ειδικο εργαστηριο που εχει εμβρυολογους και φυσικα τα αποτελεσματα ηταν πολυ διαφορετικα...βεβαια παλι συνεχιζουμε να εχουμε προβλημα αλλα τουλαχιστον τα 9 εκατομυρια και 55% κινητικοτητας δεν ειχαν καμια σχεση!!

γι αυτο συμβουλ :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: η μου να εμπιστευεστε μονο ειδικα κεντρα ειδικα στο θεμα του σπερματος..τωρα οσο γιατις γυναικειες ορμονες και δεικτες που πρεπει να παρακολουθουμε σας ευχαριστω για τις πληροφοριες για να ξερω οταν χρειαστει να εχω το νου μου.... εδω που φτασαμε πρεπει τελικα η καθεμια να γινει μια μινι μικροβιολογοιατροεμβρυοεπιστημων!!!!! :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KARKINAKI καλησπέρα!!!

Συγνώμη που θα αλλάξω το θέμα αλλά διάβασα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του άντρα σου και μου θύμισαν λίγο την περίπτωσή μας. Σε εξειδικευμένο εργαστήριο της επαρχίας μετά από τρίμηνη θεραπεία το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου έδειξε: όγκος 4,1 ml, αριθμός 25 εκ ανα ml, και κινητικότητα 60% την πρώτη ώρα ενώ τη δεύτερη ώρα μόνο 40%. Το ερώτημα είναι: έχετε αποκτήσει μωράκι; (συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη... :( )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον συναντησα μια φιλη μου μικροβιολογο σημερα και την ρωτησα για ποιο λογο συμβαινει να βγαινουν διαφορερικες τιμες απο εργαστηριο σε εργαστηριο κι αφου την πιεσα λιγο ακουστε τι μου απαντησε................μου ειπε οτι υπαρχει πολυ βρωμια στον κλαδο κι οταν την ρωτησα δηλ τι εννοεις? μου ειπε ξεκαθαρα οτι σε καποια εργαστηρια απλα δεν επεργαζονται το αιμα και βαζουν τυχαιες τιμες :blink::blink::blink::blink::blink:

Εγλημα? Σε καποιες περιπτωσεις ναι!!!!!

Τελικα ειτε αφορα γυναικες ειτε αντρες ταλαιπορουμαστε και αγχονομαστε χωρις λογο και οχι μονο αυτο αλλα τους ακριβοπληρωνουμε κιολας :angry::angry:Γιατι το συστημα στη χωρα που ζουμε το συστημα σαθρο. :(:(:(

Σκετη μαστιγα :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια

και εγω προσπαθω με τον αντρα μου καιρο εχουμε κανει διαφορες εξετασεις ολες καλες αλλα και εμενα η fsh htan14,23 και ο για τρος μου ειπε οτι ειναι λεει κουρασμενα ,γερασμενα τα ωαρια μου.ΣΟΚ κλαιω για μερες .Τωρα αυριο που ειναι η 2η ημερα περιοδου θα ξανακανω και ελπιζω να ηταν λαθος.

Αυτη τη φορα θα παω σε κρατικο νοσοκομ.

ελπιζωωωωωωωωωωωω να μην τελειωσαν τα αυγουλακια μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φραουλινο μου κουραγιο!

Ξερω πολλες κοπελες που τα καταφεραν με υψηλη fsh.Παντως να εχεις στο νου σου οτι ειναι πολυ πιθανον να ειναι λαθος του εργαστηριου και ευχομαι αυτο να συμβαινει και να εχεις στεναχωρηθει αδικα. Περιμενω νεα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΤΗΝ FSH ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 10,23 ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΗΝΑ Ή ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣ.

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ .ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΡΒ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
    • Εγώ κοριτσάκι μου είχα από την 5η βδομάδα αίμα και καφέ μέχρι τον 4ο μήνα.. Αποκολλησουλες ήταν κ όλα πήγανε καλά!! Ή που το έχασες κ έγινε κάπου εκεί ανάμεσα ή που άλλαξε ο κύκλος σου αυτό το μήνα. Εγώ πχ τους 4-5 τελευταίους μήνες είχα ωορρηξία 11η μέρα βάσει τεστ κ αυτό το μήνα είχα θετικό 14η..  Καλούς διπλασιασμούς κοριτσάρα μου!!! Με το καλοοοοοοο
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...