Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Kala Maria, tha trelatho!!! Ti palikari einai auto? Ti kritikaros me ta ola tou!! Me to kalo, kali leuteria koritsi mou!!!!

Panagiota, me ti diatrofi prospatho na tin palepso. Edo mou eipan oti den exo zaxaro kai oti mporo na troo oti thelo, alla sto piso meros tou myalou mou thymamai ta logia tis maias mou (prosexe ti diatrofi sou kai min pareis polla kila...), opote kano tin kardia mou petra kai synexizo. Gia paradeigma tora ithela kati almyro kai katharisa aggouraki+karoto, ta ekopsa mpastounakia kai evala alati+lemonaki. Les kai eimai sta mpouzoukia :laugh: :laugh: :laugh: ... Ap'to na fao patatakia protimotero. Vazo kai ligo Pasxali Terzi sto youtube kai meraklono... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ινα , mariakrthth, kataifaki μπράβο για τα υπέροχα νέα σας! :laugh: πόσο χάρηκα!!! mariakrhth χάζεψα με τον υπέρηχο :woohoo:

Τέτοια θέλω να διαβάζω να πετάμε όλες μας :laugh:΄

Το ωραιότερο θαύμα είναι αυτό που βιώνουμε τώρα κορίτσια.

Με το τικεράκι παιδεύομαι ακόμη :dry: παρατήρησα πως το πεδίο εμφανιση υπογραφής, έχει το σήμα απο δίπλα οτι δεν είναι εμφανίσημο και δεν μπορώ να το αλλάξω.

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ticker ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙς ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ bbcode ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ

Δημοσίευση

mariakrhth έγραψε:

ΚΑΤΑΙΦΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ :):):):) ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙς ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΒΡΕ???? :P:P:P ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ...ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ...

Μαράκι δεν το συζητάω θα τον πάρουμε τον παίδαρο τον κρητίκαρο!!!!!

Καλά ο υπέρηχος όλα τα λευτά! Χασμουριέτε το μανάρι μου! Εμένα η τσαούσα τραβούσε τον ομφάλιο λώρο :P:P

Δημοσίευση

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΗ..ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...

ΜΕΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ...ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΑΝΟΙΑ ΔΗΛ... :P:P:P:P

Δημοσίευση

κορίτσια εσείς τώρα που κάνατε την Β επιπέδου θα αρχίσετε τα ψώνια σιγά σιγά?????? :laugh: :laugh: :laugh:

το αναφέρω γιατι εγω σχεδιάζω να κάνω αυτό ακριβώς, αχ χαζεύω συνέχεια τα παιδικά κ κάνω σχέδια να βάψουμε το δωματιάκι του .

Δημοσίευση

mariakrhth εμεινα με το βιντεακι σου!το γλυκο μου πως χασμουριεται!αντε με το καλο να χασμουριεται και στην αγκαλια σου!!!κοριτσια αυτα τα φτερουγισματακια στη μητρα μηπως ξερετε τι ειναι?ειναι το μωρακι ή συσπασεις της μητρας?μερικες φορες ανησυχω αν ειναι συσπασεις.παντως δε συνοδευονται με πονο.

Δημοσίευση

fiore μήπως είναι το μωρό που κουνιέται?εμένα πάντως ο γιατρός μου είπε θα αρχίσω να το καταλαβαίνω οτι κουνιέται σε τρεις εβδομάδες περίπου , δηλ στην 18η εβδομάδα.οι ενοχλήσεις που έχω είναι η μήτρα που μεγαλώνει

Δημοσίευση

για να ειμαι ειλικρινης εγω νιωθω οτι ειναι το μωρο αλλα δεν τολμω να το πιστεψω!εχω ακουσει οτι αυτα τα πεταρισματα ειναι μετα την 20η...τι να πω παντως μου φαινεται οτι το μωρο μου δεν ειναι καθολου του υπνου αν αυτα τα πεταρισματα προερχονται απο αυτο.τι να πω!ειδικα σημερα που ολη μερα τρωω και ειμαι ξαπλα εχει κανει παρτυ!τι να πω λετε?λιγο νωρις δεν ειναι?μην ειμαι φαντασιοπληκτη?

Δημοσίευση

Fiore25 το μωράκι σου πρέπει να είναι!! Περίμενε να φας και την πρώτη κλωτσιά, εκεί να δεις γλέντια!!!!!

Merula και εγώ από αυτό το Σάββατο λέω να ξεκινήσω μία έρευνα αγοράς. Έχω ακούσει για βιοτεχνίες με έπιπλα και θα πάω να δω τί γίνετε. Για τα μεγάλα πολυκαταστήματα δεν είναι η τσέπη μας. Αν και από ότι μου έχουν πει τα πράγματα είναι περίπου τα ίδια (σε μικρότερη ποικιλία ίσως) αλλά σε πολύ μικρότερες τιμές.

Πάντως σκέφτομαι ότι ήδη νιώθω βαριά αν βαρύνω περισσότερο δεν πρόκειτε να βγαίνω καθόλου από το σπίτι. Οπότε τώρα θα ξεκινήσω να αλλάξει και λίγο η διάθεση. Εμείς δεν θα πάμε και πουθενά διακοπές οπότε θα ασχοληθούμε με το δωμάτιο της μπέμπας.

Γιατί δεν ξέρω αν σας το είπα (τα τελευταία 5 λεπτά) αλλά ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!!!!!!!!!!! Πάει χάζεψα τελείως :S:S:S

Δημοσίευση

kataifaki mprabo xerome para poli pou eixes kai esu kala nea!!!!alithia to itheles na einai koritsaki??maria krhth apisteyto teleio poli to thaumasa to videaki!!!arage oloi pou kanoun thn B epipedou to exoun na fenete toso katharo to mwro??poso plhrwses??mou aresei poli pou bazoun to xrwma ekei sto prosopo kai fenete..eyxome kai sthn fili mou thn evi pou tha paei ayrio na xari kai ayti kai na dei teleio ton pedaro ths...koritsia moui eftiakse h diathesi me to videaki ths marias!!!exoume oles ena thumataki sthn kilitsa mas.......

Δημοσίευση

kataifaki ετοιμάσου για ροζακια με την κοπελάρα σου :woohoo: :woohoo: :woohoo: να συμπεθερέψουμε βρε!!!

οσο για το βιντεάκι της μαριας, mariakap75 είναι οτι καλύτερο έχω δει σήμερα!!!!

Δημοσίευση

Μαρία, εγώ δεν πολυκαταλαβαίνω πολλά πράγματα..

Κάποιες στιγμές τις προηγούμενες μέρες κάτι ένιωθα, κάτι να σκουντάει από μέσα... αλλά σήμερα τίποτα..

Δημοσίευση

merula έγραψε:

kataifaki ετοιμάσου για ροζακια με την κοπελάρα σου :woohoo: :woohoo: :woohoo: να συμπεθερέψουμε βρε!!!

οσο για το βιντεάκι της μαριας, mariakap75 είναι οτι καλύτερο έχω δει σήμερα!!!!

Αχ merula περιζήτητη έχει γίνει η κοράκλα μου! Έπειδή έχουμε μεγάλη ζήτηση μήπως να αρχίσετε να στέλνετε τα Ε9 σας? :P:P:P

Δημοσίευση

AXXX MPRAVW KORITSIA TETIA NA EXOUME KATHE MERA GIA NA ANEVENOUME PSIXOLOGIKA :laugh: :laugh: Den to pistevw pos avrio tha kamarosw ton paidaro mou, kala Maria exw pathei plaka me to zouzouni sou.....Kataifaki oti xriastei edw, E9 thelete? E9 ti na kanoume tha to stiloume kai auto alla eimai sigourh pos den tha xriastei giati tha kanw enan antrakla mexri ekei pano san ta krua ta nera :lol: :silly: :lol: :silly: :lol: :silly: :lol: :silly:

Δημοσίευση

mariakap75 έγραψε:

kataifaki mprabo xerome para poli pou eixes kai esu kala nea!!!!alithia to itheles na einai koritsaki??maria krhth apisteyto teleio poli to thaumasa to videaki!!!arage oloi pou kanoun thn B epipedou to exoun na fenete toso katharo to mwro??poso plhrwses??mou aresei poli pou bazoun to xrwma ekei sto prosopo kai fenete..eyxome kai sthn fili mou thn evi pou tha paei ayrio na xari kai ayti kai na dei teleio ton pedaro ths...koritsia moui eftiakse h diathesi me to videaki ths marias!!!exoume oles ena thumataki sthn kilitsa mas.......

μαρακι μου σε ευχαριστω εγω να δεις πως το χαζευω...ειναι γυρω στο μισαωρο ειναι τελειο γιατι ο γιατρος ψαχνει τοσο πολυ για να κανει τις μετρησεις που εχεις ολη την ανεση να χαζευεις το μωρο σου...παιδια???οταν κοιταζε την καρδια του ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο...ειναι τοσο μεγαλειωδες οταν συνηδητοποιεις οτι κουβαλας εναν ΑΝΘΡΩΠΟ μεσα σου που δεν ξερεις πως να αντιδρασεις...πληρωσα 160..περιμενα περισσοτερα γιατι την εκανα στο μητερα(ηρακλειου)αλλα δεν παυει να ειναι ιδιωτικο μαιευτηριο...

ευακι καλη επιτυχια και σε σενα αυριο και περιμενουμε τα ιδια ευχαριστα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλημερούδια :laugh: EviD καλά αποτελέσματα σήμερα,περιμένουμε.

mariakap75 'merula eimaste poles kai ksexnaw...gia thimisemou esu ksereis ti tha kaneis???etsi gia na suzhtame eyxarista!!" μάλλον εννοείς τις ετοιμασίες για το δωμάτιο.πολλαααα σχεδια.....

kataifaki το Ε9 έρχεται χιχι

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...