Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρε το Ναταλάκι!!!!!

Θα το παίζουμε σε διπλό ταμπλό!!!

Και για όσες δεν κατάλαβαν εγώ περιμένω δίδυμα και η Ναταλι έχει ήδη...

Οπότε τα λέμε και στο αντίστοιχο θέμα!!!

EviD αν τα καταφέρω θα μπω,είμαι στη δουλεια και έχω κόσμο!!!!

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια ξεκίνησα με 45 κιλά (ήμουνα παντα έτσι πολύ αδύνατη...) έχασα 2,5 κιλά λόγω εμετών και έγινα ακόμα πιο αδύνατη (άστα να πάνε...σκελετός!) και τώρα που πέφτω με τα μούτρα σε οτιδήποτε τρώγεται έχω φτάσει 48 κιλά και πολύ το ευχαριστιέμαι. (ο άντρας μου να δείτε!) Ιδανικά για μένα θα ήταν να φτάσω 58, με την γέννα να χάσω 5-6 κιλά και τα υπόλοιπα να μου μείνουν μιας και που τα χρειάζομαι. Επομένως έχω περιθώρια να πάρω 10 κιλά ακόμα. Ελπίζω να μην πάρω παραπάνω. Δεν θα μπω και στην διαδικασία να προσέχω όμως γιατί η πείνα είναι ανεξέλεχτη!!!

Δημοσίευση

mariakrhth-->01/11

Evi.D --> 11/11

Anastasia123 --> 20/11

katerinatel --> 02/12

marinax --> 06/12

μαμα παναη --> 7/12

asterias --> 09/12

marinapapa--> 12/12

αγαπακι83-->15/12

natali.str --> 19/12

mariareti --> 20/12

nika --> 20/12

kbotzo --> 21/12

Jada --> 21/12

theano --> 22/12

Demi80 --> 22/12

zwoula_ --> 25/12

maraki82 --> 27/12

papa.s --> 27/12

panayiota --> 29/12

irva9 --> 30/12

εγω σερνω τον χορο??? :P:P:P ..ολη μερα το μαμμυ ηταν πεσμενο ρε γαμωτο και εχει και τοση δουλεια στο μαγαζι δεν προλαβαινω να αναπνευσω...φιλια κοιλιτσες...

Δημοσίευση

ειμαι και γω 10/11 η μηπως σας πεφτει λιγη η 14 εκατοστα κορακλα μου????

Σας κλοτσανε εσας? εμενα μονο κολυμπαει περα δωθε.

Περιμενω με αγωνια τον μεγαλο υπερηχο και την 24η εβδομαδα για να ειναι βιωσιμο το μωρο μου μπας και το πιστεψω οτι θα ερθει στο κοσμο και στο σπιτι μας ενα μωρακι με μικρα πατουσακια και μικρα χερακια.

Δημοσίευση

Kala ee tha trelathw...Olh thn evdomada mas epsine kai shmera pou stithike to paidiko ths mikrhs kai tha arxiza na plenw paplomata,kouvertes maksilaria kai ipologiza sthn kapsa gia na telionw grigora kai na simazeftw epitelous, tha mas to girisei se vroxh kai etsi tha paei olh thn evdomada akousa....Ti ggademosavra eimai!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ina mou na to pistepseis apo twra koukla mou ti tha pei 24 evdomades.. Mia xara tha einai to koritsaki sou...Mazi tha gennhsoume vlepw...O giatros mou me exei sths 10 vasi tou iperixou kai me to tikeraki stis 11...opote thelei as skasei miti mono na einai kala ta mpempakia mas.. :):)

Δημοσίευση

εγω που εστειλα το αυτοκινητο για καθαρισμα σημερα μετα απο 4 μηνες που ειχε να καθαριστει απο μενα και τωρα θα γινει παλι χαλια.το ξαναβλεπω για καθαρισμα πριν τη γεννα.

Δημοσίευση

Evi.D έγραψε:

Ina mou na to pistepseis apo twra koukla mou ti tha pei 24 evdomades.. Mia xara tha einai to koritsaki sou...Mazi tha gennhsoume vlepw...O giatros mou me exei sths 10 vasi tou iperixou kai me to tikeraki stis 11...opote thelei as skasei miti mono na einai kala ta mpempakia mas.. :):)

Τιποτα αλλο δεν παρακαλαω να ειναι καλα ,βλεπεις ειναι το πρωτο και το περιμενω 4 χρονια τωρα.Να ναι γερα ολα τα μωρακια του κοσμου και τα βλεπουν και να χαιρονται οι μανουλες τους.

Δημοσίευση

mariakrhth-->01/11

ΙΝΑ 2006-->10/11

Evi.D --> 11/11

Anastasia123 --> 20/11

katerinatel --> 02/12

marinax --> 06/12

μαμα παναη --> 7/12

asterias --> 09/12

marinapapa--> 12/12

αγαπακι83-->15/12

natali.str --> 19/12

mariareti --> 20/12

nika --> 20/12

kbotzo --> 21/12

Jada --> 21/12

theano --> 22/12

Demi80 --> 22/12

zwoula_ --> 25/12

maraki82 --> 27/12

papa.s --> 27/12

panayiota --> 29/12

irva9 --> 30/12

ινα μου δεν φανταζεσαι..επιτελους ενα κοριτσι στον νοεμβρη...μια χαρα ειναι..ποσων εβδομαδων εισαι?εγω εκανα υπερηχο την προηγουμενη βδομαδα και ηταν 14 εκατοστα ο μπουμπουκος μου τωρα περιμενω να παει 29 ο μηνας για να κανω και εγω την β επιπεδου και πεθαινω απο αγωνια...

εβακι πλακα κανεις...και εγω θελω λιγη βροχουλα λιγη λιγη κατι σταγονιτσες μονο ετσι ισα να δροσιστουμε μια σταλα... :blink::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

ινα μου δεν φανταζεσαι..επιτελους ενα κοριτσι στον νοεμβρη...μια χαρα ειναι..ποσων εβδομαδων εισαι?εγω εκανα υπερηχο την προηγουμενη βδομαδα και ηταν 14 εκατοστα ο μπουμπουκος μου τωρα περιμενω να παει 29 ο μηνας για να κανω και εγω την β επιπεδου και πεθαινω απο αγωνια...

:

Δημοσίευση

mariakrhth έγραψε:

mariakrhth-->01/11

ΙΝΑ 2006-->10/11

Evi.D --> 11/11

Anastasia123 --> 20/11

katerinatel --> 02/12

marinax --> 06/12

μαμα παναη --> 7/12

asterias --> 09/12

marinapapa--> 12/12

αγαπακι83-->15/12

natali.str --> 19/12

mariareti --> 20/12

nika --> 20/12

kbotzo --> 21/12

Jada --> 21/12

theano --> 22/12

Demi80 --> 22/12

zwoula_ --> 25/12

maraki82 --> 27/12

papa.s --> 27/12

panayiota --> 29/12

irva9 --> 30/12

εβακι πλακα κανεις...και εγω θελω λιγη βροχουλα λιγη λιγη κατι σταγονιτσες μονο ετσι ισα να δροσιστουμε μια σταλα... :blink::blink::blink::blink:

εγω που πήγα καλέ από τη΄λίστα?

Δημοσίευση

mariakrhth-->01/11

ΙΝΑ 2006-->10/11

Evi.D --> 11/11

Anastasia123 --> 20/11

Εvipapa --> 25/11

Εlisa --> 29/11

katerinatel --> 02/12

marinax --> 06/12

μαμα παναη --> 7/12

asterias --> 09/12

marinapapa--> 12/12

αγαπακι83-->15/12

natali.str --> 19/12

mariareti --> 20/12

nika --> 20/12

kbotzo --> 21/12

Jada --> 21/12

theano --> 22/12

Demi80 --> 22/12

zwoula_ --> 25/12

maraki82 --> 27/12

papa.s --> 27/12

panayiota --> 29/12

irva9 --> 30/12

τωρα ενταξει εεε??? :blush::blush::blush: συνωμηηηη :S:S

Δημοσίευση

Evi.D έγραψε:

σε βρηκα και αλλου θα γεννησουμε στην ιδια πολη αλλα εγω λεω για διαβαλκανικο το συμπαθω περισσοτερο.

Δημοσίευση

koritsia mavrise o topos, vrexei kai fisaei...Twra egw pou tha aplosw ta rouxalakia mou mou lete??? Telos panton toulaxiston drosise.. Ina mou pou meneis esu? egw nea politia...Den exw apofasisei pou tha genisw akomi alla to genesis den to exw kai se idieterh ektimish, o giatros mou epimenei pos einai to kalitero...Skeftome kai thn BIOKLINIKI.

Δημοσίευση

ευχαριστώ Μαράκι!

πω πω καθε Σαβ/κο περιμένει για να χαλάσει ο καιρός...και εχουμε κανονίσει να βγο΄υμε βολτούλα...

Εδω στην Χαλκιδα δεν εχει αρχίσει να βρεχει ακομα αλλα ειναι μουντός ο καιρός!

Δημοσίευση

mariakrhth-->01/11

ΙΝΑ 2006-->10/11

Evi.D --> 11/11

Anastasia123 --> 20/11

Εvipapa --> 25/11

Aggeliki_37 --> 27/11

Εlisa --> 29/11

katerinatel --> 02/12

marinax --> 06/12

μαμα παναη --> 7/12

asterias --> 09/12

marinapapa--> 12/12

αγαπακι83-->15/12

natali.str --> 19/12

mariareti --> 20/12

nika --> 20/12

kbotzo --> 21/12

Jada --> 21/12

theano --> 22/12

Demi80 --> 22/12

zwoula_ --> 25/12

maraki82 --> 27/12

papa.s --> 27/12

panayiota --> 29/12

irva9 --> 30/12

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...