Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!! ειστε καλα??? ;)

Ελενακι γλυτωσε ο δικος σου αντρουλης απο τα ταξιδια...Εμενα πρωτα ο θεος σε 1 χρονο το πολυ θα βγει ξηρα, να ηρεμησει κι εκεινος κι εγω μαζι.. :cheer:

Φιλακι σε ολες!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

KALHSPERA KORITSIA!!!!!!!!καλα ειστε??

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ 2008 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ,Η ΜΙΡΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΒΕΙΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!Ε??

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ,ΟΚ???

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πω-πω αλλαγές εδώωωωωωωωωωωω!!!!

Αχ Στάμη μου, ήθελα πολύ να έρθω αλλά φύγαμε Σαβ/κο, ήταν η τελαυταία μας εκδρομούλα. Περάσατε ωραία, σας διάβασα!!!! :)

Όπως είπα και στο θέμα μας καλό θα ήταν την επόμενη φορά να κανονίζαμε σε ανοιχτό παιδότοπο-φουσκωτά, σίγουρα θα μπορούσαν να έρθουν πολλές μανούλες και εγώ θα μπορούσα να φέρω και τα δυο μου παιδάκια

Καλέ που είστε οι υπόλοιπες? Όλες λείπατε Σαβ/κο???

Έχει πέσει το στέκι, για ξυπνήστε!!!! :laugh:

Δημοσίευση

Καλημερες,καλημερες πολλες καλημερες σε ολο τον καλο κοσμο!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Τι κανετε καλε? εγω καλα ειμαι πινω το καφεδακι μου στην αυλη με την δροσουλα..αχ τι ωραια χωρις ζεστη...τελεια!!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

Καλημερες,καλημερες πολλες καλημερες σε ολο τον καλο κοσμο!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Τι κανετε καλε? εγω καλα ειμαι πινω το καφεδακι μου στην αυλη με την δροσουλα..αχ τι ωραια χωρις ζεστη...τελεια!!! :woohoo: :woohoo:

καλημέρα!τι τυχερή που έχεις αυλή....ωραία θα είναι....

Δημοσίευση

:laugh: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕς ΓΩΓΑΚΙ ΚΕΡΝΑΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙς 13 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ??? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΙΓΑΣΙΓΑ ΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα ελενα!!! ναι ειμαι τυχερη... ;) οντως ειναι πολυ ωραια να εχεις αυλη με μπολικο πρασινο και να καθεσαι να πινεις το καφεδακι σου ,η το ουζακι σου...

Κατερινακι μου σου ευχομαι επιτελους το ποδαρακι σου να ειναι ενταξει,και φυσικα θα σε περιμενω οχι για καφε αλλα για μεζεδες..καλη επιτυχια!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Δουλεύω σε μια εταιρία με ιατρικά υλικά.

Δεν έχω πολύ δουλειά και έτσι τα πρωινά μέχρι να έρθουν τα αφεντικά έχω χρόνο και μπαίνω.

Τα απογεύματα σπάνια μπαίνω από το σπίτι, δεν με αφήνουν τα παιδιά και έχω και πολλές δουλειές.

Εσύ που δουλεύεις? Πότε γυρνάς στη δουλειά??

Δημοσίευση

Πάλι καλά που είσαι 4ωρη, ώστε να έχεις χρόνο και με το παιδί.

Αλήθεια στην νοσηλευτική δεν έχεις βρεί κάτι? Σε κάποια κλινική ή ακόμα και σε εταιρία με ιατρικά θα μπορούσες να δουλέψεις.

Ένας συνάδελφός μου νοσηλευτική είχε τελιώσει και έπιασε δουλειά σε εμάς, έγινε πολύ καλός πωλητής δεδομένουν ότι γνώριζε το αντικείμενο.

Δημοσίευση

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια!!!

Τι κανετε καλε? ακομα δεν μαζευτηκατε???

Εγω σημερα ειμαι πολυ αγχωμενη,εχω ραντεβου με τον γιατρο τον Μηνα Μαστρομηνα και θα παω μονη μου,και αυτο με αγχωνει ακιμα περισσοτερο.Αραγε τι θα ακουσω κι απ'αυτον??? τα ιδια? θα μαθω το απογευμα..

Πολλα φιλια... [smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif]

Δημοσίευση

Μαλιστα...εγω τι αλλα..χμμ..τα ιδια μονη στο σπιτι ο νικος ταξιδι,περιμενουμε να μας εγκριθει το δανειο για το σπιτι..αυτα...και ειμαστε σε αναμονη για να αρχισει μετα το τρεξιμο με μαστορους για την ανακαινιση του σπιτιου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...