Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

Γύρισααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι καμιά εδώωωωωωωωωωωωωωωω?????????????????

:):):):):):)

Καλως ορισες ασπακι,καλο χειμωνα! :)

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Πως τα περασατε?αν και διαβασα οτι αρρωστησαν τα ζουζουνια σου...αλλα αυτα ειναι στο προγραμμα μωρε,μεχρι να μεγαλωσουν λιγο ακομα..περαστικουλια τους. :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αμαν πια αυτες οι αμυγδαλες..κι εγω ειχα τραβηξει τα παθη του ΧΡΙΣΤΟΥ με τις κορες μου,και ιδιαιτερα με την μικρη μου..φαντασου στα 17 της...τις βγαλαμε...εσταζαν συνεχως πυων.Εμεις καλα λεμε οτι ειμαστε απο συνηθεια..Ο Νικος εφυγε την τεταρτη για 10ημερο ταξιδι,γυριζει την παρασκευη και στις 2 του μηνα φευγει για 40 μερες παλι.

Βρηκαμε σπιτι για αγορα στη σαλαμινα,και περιμενω να γυρισει να φτιαξουμε τα χαρτια.

Δημοσίευση

Η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν το εχουμε πιστεψει...ειχαμε παρει μεγαλη απογοητευση απ'οσα ειχαμε δει..και λεγαμε οτι δεν θα βρουμε σαλαμινα με τιποτα.Τελικα απο κει που δεν το περιμενεις σου ερχεται..

Καθως σερφαριζα στο ιντερνετ και χωρις να ψαχνω για σπιτι,βλεπω την αγγελια και την διαβαζω στον Νικο..και μου λεει πολυ καλο για να ειναι αληθινο...δεν χασαμε ευκαιρια γιατι ηταν και φρεσκια η αγγελια και κλεισαμε ραντεβου και πηγαμε και το ειδαμε...ηταν οτι ζητουσαμε..απιστευτο?

Δημοσίευση

καλημερουδια σε όλα τα όμορφα κοριτσακια....

Ασπάκι μου καλως ήρθες γλυκια μου.... :):) περαστικουλια για τα μωράκια σου...

Γωγάκι καλορίζικο να ναι το νεο σπιτάκι και όλα να πάνε τέλειααααααααααα απο δω και πέρα.... ;);)

stammy....καλο υπόλοιπο διακοπών...να περνας πολυ πολυ όμορφα.....

Ευγενία μου τα φιλια μου και απο δω....

τα :kiss: μου σε όλες τις υπόλοιπες....

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου,θα σας αφησω προς το παρον...παω να ετοιμαστω να παω στο σουπερ...θα αγορασω υλικα για να φτιαξω σοκολατακια να τα βαλω στο μπλογκ...ειναι πεντανοστιμα και ευκολα για να τα φτιαξετε...

Φιλακια πολλα!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσιααααααααααα!!!! :cheer:

Που ειστε βρε??? :huh:

Τι κανετε?

Καλως το ανθουλακι!!!

Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα...

Η Ζενια μας χαθηκε...Τι κανει βρε κοριτσια?

Ακομα μετακομιζουν στη δουλεια? Φανταζομαι τα νευρα της.Ζενια μου υπομονη... :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέραααααααααααααααααααααααα τσουπρίτσες μου!!!!!!!!!

Ελένη καλως ήρθες στην παρεα μας... :)

Ασπάκι μου,Γωγάκι μου,Ανθούλα μου τι κάνετε?

σημερα περιμενω να περασει η ωρα να παω σπιτάκι μου...νυσταζωωωωωωωωωωω πολυ....

Συμπεθερούλα μου τα φιλια απο εμένα και φυσικα απο την νυφούλα σου...χαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...