Με το πρήξιμο που έχεις στο στήθος λες να έχουμε κανένα ευχάριστο;!;!;;;;🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Για το ρεβεγιόν τίποτα🤣🤣🤣 Σπίτι οι 4 μας θα είμαστε, τα μικρά εννοείται θα κοιμούνται.. Εγώ από αύριο έχω τρέξιμο γιατί 3/01 θα κάνουμε το πάρτυ γενεθλίων των δίδυμων κ έχω να κάνω τούρτες… Ελπίζω να μην σου έρθει κ να είναι το δώρο σου για φέτος!!!!
Καλησπέρα κορίτσια..πως πάνε οι προετοιμασίες για το ρεβεγιόν; Εμείς βγήκαμε και για τα τελευταία ψωνια..γινόταν χαμός..αύριο έχω και τα γενέθλια μου και σκέφτομαι τι ευχή έκανα πέρσι όταν έσβηνα το κεράκι και κάπως έχω ένα σφίξιμο στο στήθος..περίοδο περιμένω 6/1..
Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή
Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι
Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε!
Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!