Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 970
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσούδια, ακόμη δεν ήρθε αλλα το ξαναλέω, το νιώθω ότι θα έρθει, εχτές το βραδάκι πόναγα και ήταν σαν να κατέβαίνει, το βράδυ ξύπνησα απο τον πόνο στο στήθος, ομολογώ ότι δεν το έχω ξαναπάθει. Βρε κορίτσια είναι δυνατόν να είναι κάποια εγκυος και να πονάει σαν να περιμένει περίοδο. Δεν νομίζω.

Λοιπόν θα αδιαθετήσω και απο τώρα έφαγα την απογοήτευση οπότε όταν συμβεί οκ, θα προσπαθήσω τον επόμενο...

Με έχει πιάσει και μια κατάθλιψη λίγο λόγω ορμονών, μου φταίνε όλα μου λείπει η μανούλα μου, θέλω να κλάψω και και και....

ΑΑΑΑ είμαι λινταράκι με ζυγό και ο αντρούλης μου καρκινάκι με ζυγό....

Δημοσίευση

milina και εγώ πιστευω ότι είναι καλά να το κάνεις την Δευτέρα, απο την άλλη αν αντέχεις?

Αχ ευχομαι να είσαι κοριτσάκι μου....

άντε να φύγεις κ εσύ, να πάς αλλού...

Δημοσίευση

morouli έγραψε:

καλημέρα κοριτσούδια, ακόμη δεν ήρθε αλλα το ξαναλέω, το νιώθω ότι θα έρθει, εχτές το βραδάκι πόναγα και ήταν σαν να κατέβαίνει, το βράδυ ξύπνησα απο τον πόνο στο στήθος, ομολογώ ότι δεν το έχω ξαναπάθει. Βρε κορίτσια είναι δυνατόν να είναι κάποια εγκυος και να πονάει σαν να περιμένει περίοδο. Δεν νομίζω.

Λοιπόν θα αδιαθετήσω και απο τώρα έφαγα την απογοήτευση οπότε όταν συμβεί οκ, θα προσπαθήσω τον επόμενο...

Με έχει πιάσει και μια κατάθλιψη λίγο λόγω ορμονών, μου φταίνε όλα μου λείπει η μανούλα μου, θέλω να κλάψω και και και....

ΑΑΑΑ είμαι λινταράκι με ζυγό και ο αντρούλης μου καρκινάκι με ζυγό....

morouli εγω δ περιμενα 5-7/6....το σαββατο 5-6 εκει που τρωγαμε

με επιασαν πονοι περιοδου εντονοι κ λεω στον ανδρα μου θα ερθει οπυ να ναι θα αδιαθετησω ....οι πονοι περασαν μετα απο λιγο αλλα το στηθος καλα κρατουσε με ποναγε συνεχεια.....ασπου 7-6 τελευταια μερα τπτ 8/6 χοριακη 91

ευχομαι σε ολες σας να γεμισετε σπορακια στις κοιλιτσες σας

:whistle: :whistle: :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Δημοσίευση

kalimeroudia sta koritsakia mou!!! sas parakoloutho dn grafo poly giati dn exw polla kefakia!!!

egw eimai skorpina koritsia k exw pantreuti kriari afiste ti trabaw apapapapapa :angry::angry:

ayrio feygw gia sabatokiriako voreia euboia :) elpizw na mou ftiaxei ligo i diathesi!

:kiss: polla filakia se oles

Δημοσίευση

καλημερα στην ομορφη παρεα...να καλοσωρισω κι εγω το μορουλινι...μα ολα αυτα που νοιωθεις κατι μου θυμιζουν αλλα δεν ξερω τι... :laugh: :laugh: :laugh:

μην ανησυχεις κι εγω απο τον Δεκεμβρη προσπαθω και τιποτα...enjoy the club...ειμαστε καλες εδω...πεφτει η μια την σηκωνει η αλλη και συνεχιζουμε...

εγω το λοιπον ειμια δυδιμακι και ειμαι τελεια σε ολα... :blink::blink: αντρουλης υδροχοος...τελειο ζωδιο κια υτο..τωρα το μωρο..ε ας βγει οτι θελει, αλλα ας ερθει λεμμμμεεε...εγω κοριτσια εκανα χτες οωρηξια, ο αντρουλης ομως λειπει ερχεται σημερα, ακομα ποναω στην οωθηκη μου οποτε ισως και να προλαβω!!!

μιλινακι???μωρε λεεεςςς???μακαρι μακαρι...

κιμονακι ηρθαν οι φωτος...ευχαριστωωω :kiss::kiss:

Δημοσίευση

mina μου περίμενα στις 16. Έχω βάλει όμως μέχρι τις 18/6 δηλ. 30 ημέρες.

stroumf με το ζόρι κρατιέμαι!!! Λέω να κάνω υπομονή μέχρι τη Δευτέρα έτσι ώστε αν είμαι, να δείξει το τεστ.

morouli μου κι εσύ να με το καλό να μάθεις τα ευχάριστα!! Σ' ευχαριστώ!

Εχθές που ντυνόμουν είδα το στήθος μου στον καθρέφτη και είδα κάτι σκούρες προς το κόκκινο μικρές γραμμούλες ακανόνιστες. Έσκυψα και είδα το στήθος μου από κοντά και είδα ότι ήταν μικρές βλεφίτσες. Δεν θυμάμαι να τις είχα. Πολύ λεπτές και γύρω γύρω στο στήθος..

Βρε λες???? :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα κοριτσακια!εγω ποναω,ποναω,ποναω..νομιζω πως ειναι νωρις για να ποναω απο τωρα(ΔΕΝ περιμενω την αλλη τεταρτη-πεμπτη).βεβαια δεν εχω βαλει πωπω κατω αυτες τις μερες,ουτε στη δουλεια ουτε στο σπιτι.αν εκανα απο τωρα τεστ...βλακεια ε?δεν θα δειξει τπτ

Δημοσίευση

αργεντινουλα εννοειτα σημερα δεν εχει λογια..μονο πραξεις μπας και προλαβω τιποτα ;););)

βρε μιλινακιιι πως θα αντεξεις το Σ/κ??? εχεις γενεικα καθυστερηση?πωπωωωω μακαρι μακαρι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημέρα tinky και cuando!!!

Τι να πω κορίτσια μου? Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω..

Έχοντας φάει τα μούτρα μου 16 μήνες τώρα, μου φαίνεται

απίστευτο να τα έχουμε καταφέρει ενώ χάσαμε την σούπερ γόνιμη και μία μέρα πριν ή μετά...δεν θυμάμαι ακριβώς :P

Μακάρι!!!

Δημοσίευση

πονάει πονάει, έρχεται γαμώτο....

πάμε για τον επόμενο....

ουφ, ουφ. Το πολύ σε 1 ωρίτσα θα έχει φτάσει η χαζοβιόλα....

cuando δεν πειράζει, δεν υποκύπτουμε, θα συνεχίσουμε. Εντάξει κοριτσάκιααααα???????

Ξανά και ξανά και ξανά!!!

Δημοσίευση

morouliμην το λες, προχθές το βράδυ είχα δυνατούς πόνους περιόδου για αρκετή ώρα. Αυτό για μένα σημαίνει ότι κατεβαίνει άμεσα. Ακόμη όμως δεν έχει κατέβει και έχω κάτι ψιλοπονάκια. Έγώ πονάω πάντα την ώρα που αδιαθετώ. Ποτέ μου δεν είχα πόνους για μέρες...αυτό με βάζει σε υποψίες. Εκτός κι αν έχω κρυώσει... :(

Μην το δένεις ότι επειδή πονάς θα κατέβει, περίμενε :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσουδια!οι πονοι καλα κρατουν!παρατηρησα μονο το κεφαλι δεν με ποναει οοολα τα αλλα με πονανε!ελεος!πρεπει να ειναι πολυ κακια αυτην την φορα!γκρρρρ.... :angry:

Δημοσίευση

ρανια μου δεν αντέχω!!! Με το ζόρι κρατιέμαι!!

Φοβάμαι να το κάνω μήπως και είναι νωρίς και δεν δείξει..

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να αντέξω μέχρι τη Δευτέρα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• οχι, δεν έχω αλλάξει κάτι στις δόσεις, παίρνω ακριβώς τα ίδια. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα κλείσω να πάω μέσα στην εβδομάδα για υπέρηχο, τουλάχιστον ό,τι είναι να το ξέρω.  @melitiniღ θυμάμαι κάπου το διάβασα που το έλεγες αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω.
    • Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...