Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 970
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τα καρκινακια ειναι γλυκες δεν λεω ειναι λιγο εως πολυ γκρινιαρικα και τσιγκουνικα αλλα ειναι σκετες γλυκες ασε που αγαπανε και παρα πολυ την μαμα τους.Τελικα τα ποιο καλα παιδια ειμαστε εμεις οι υδροχοοι. :laugh:

Δημοσίευση

εγω παντρεμενη με καρκινο,αφεντικο καρκινο με κυνηγανε καλε απο παντου. :(

το μονο κακο με μωρο καρκινο ειναι οτι θα φαμε ολο το καλοκαιρι μεσα γιατι θα ειναι πολυ μωρο και δεν θα μπορουμε να παμε πουθενα. :laugh:

Πλακα κανω ας ερθει οποτε θελει μονο γερο να ειναι και καθηστω να κατουραει!χαχαχα!

Δημοσίευση

Μιλησε κανεις για υχθιες? ειπε κανεις πως δεν τους καταλαβαινει?πως ειναι θεοτρελοι???Χαχα!!εδω το καλο πραμα!τριαλαρι λαλοοοοο βαρκα γιαλοοοο!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

μωρουλινι καλως ηρθες!!!ολες εδω τα ιδια σκεφτομαστε κ φανταζομαστε,μεχρι κ ενα σαιτ βρηκα για να δω πως θα ειναι τοο μελλοντικο μωρο μου ενα τερατακι εμφανιστηκε!!!χα χα!!

μαρια+φωτης ελα μωρε καλα ειναι τα καρκινακια μονο αφεντικο και παιδι να μην τα εχεις χι χι!!!εγω ειμαι καρκινος κ ο αντρας μου σκορπιος,και σαν παιδακι ημουν το πιο αντιδραστικο πλασμα στον κοσμο!

Δημοσίευση

koukles mou ti kanete?

ego kapos kalitera meta tin proini apogoiteusi...kai to eniotha oti ormoniko tha einai :(

den peirazei elpizo toulaxisto na min exo tpt sovaro..

moroulini kalosorises sti parea mas...

axxxxxxxxxxxxxxx

ego pote tha gino mana?????????????????????????????????????

Δημοσίευση

koritsia gia sas!

Ax sorry pou xathhka alla eixa problhma me ton ypologisth mou.

Eimai sigourh oti exasa polla kafta nea,tha paksw th lista gia nees egyoules.

Egw eimai mia xara kai oloi mou lene pws aktinibolwwwwwwww,xwris na xeroun oti eimai egyos!

Fouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu se oles!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

mwroulini kalws hrthes!

egw den paraponiemai emeina egyoula me ton prwto mhna,alla nomizw prepei na xalarwseis kai na kaneis sex syxna!

Kai egw zhleya otan mathena pws oi files mou exoun mwra,basika oles exoun apo 2 me 3 twra egw hmoun h teleytaia kai enoiwtha apesia kai pws pote den tha mou symbei.

Isws gia olous yparxei h katalhlh wra kai to basiko einai na peis baaaaaaaaaa den eimai egyos kai tsoup mexri na to katalabeis tha mhneis.

Polla filakia kai ade se fysaw na kolhseis fouuuu! :cheer:

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστω argi.Ετσι μπραβο φιλαμε μπας και κολλησω γιατι οι πιεσεις εχουν γινει μεγαλες ιδιαιτερα απο την κορουλα που ειναι 3,5 χρονων και καθε λιγο και λιγακι μας ρωταει"εμενα ποτε θα μου κανεις μαμα μια αδελφουλα"Να φανταστεις ακομη και στην παιδικη χαρα που παμε δεν σταματαει λεπτο να ρωταει και μετα να κλαει.Τωρα καταλαβεινεις γιατι αγχωνομαι ακομη πιο πολυ.

Δημοσίευση

γειά σας τσούπρες !!! πως πάτε από ζέστη ;;

πέρασε και η Πέμπτη... εγώ λέω να λύσω ενα φόνο -NCIS :cheer: - και να πέσω για ύπνο... :silly:

μωρε όλα τα ζωδιάκια καλά είναι !

φιλακια σε όλες :kiss::kiss::kiss::kiss:

καληνυχτούδια :):)

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Τι μου κάνετε?

Εγώ ακόμη περιμένω..ο πόνος στην κοιλιά πέρασε και το στήθος είναι λιγο πιο πολύ πρησμένο αλλά δεν πονάει.

Έλεγα να κάνω ένα τεστ σήμερα αλλά το μετάνιωσα. Λέω να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα..

Ξυπνάτε καλέ!!!!!! Μόνη μου θα μιλάω???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Χαχα ωραία τα unicorn babies ✨🌸 Λοιπόν εδώ η μικρή 2μηνων + κάτι ημερών πια, τη νύχτα είναι όπως ήταν ο δικός σας! 2-3 αφυπνίσεις και γενικά καλά πάει για την ώρα.  Το θέμα είναι την ημέρα που θα πρέπει να δοκιμάζω διάφορα για να κάνει τα naps της και ότι πλέον παρατηρήσαμε ότι για να την πάρει ο ύπνος ξεσπάει για κάποια ώρα σε κλάμα. Ενδεχομένως να περνάει και το λεγόμενο purple crying τώρα γιατί πραγματικά γίνεται μελιτζανι όταν κλαίει 😟😅. Το βράδυ μπορεί να ξεκινήσω τη διαδικασία με θηλασμό χαλάρωση στο κρεβάτι κατά τις 8 και τελικά να την πάρει με τα κλάματα κλπ στις 9+ με 10 ο ύπνος μια και καλή. Πρόγραμμα εννοείται στη φάση που είμαστε δεν παίζει αλλά φροντίζουμε χαμηλά φώτα από τις 6 και μετά και απλά φροντίζω το πρωί μέχρι τις 8+ να χει σηκωθεί για την ημέρα να θηλάσει και να κάνει το πρώτο nap της μέρας. Από τον 4ο και μετά θα βάλω κανονικά πρόγραμμα αν και με το sleep regression δεν ξέρω πως θα πάει.  Είναι πολύ κουραστικό αυτό με το κλάμα πάντως, δηλαδή ακούω κάτι φίλες να λένε ότι το μωρό τους νυσταζε και απλά κοιμόταν, και μου φαίνεται εξωπραγματικό! Εμείς παλεύουμε για να κοιμηθεί με όσο λιγότερο δράμα γίνεται 🤣 Αλλά και πάλι ελπίζω πως θα αλλάξει αυτό! 
    • Ααα οκ γιατί έχω είχα κανει μια φορά μετά την καμπύλη ζαχαρου άλλη μέρα όμως και έκανα μια μικρή  πήγα στο μικροβιολογικό έδωσα αίμα νηστείας και μετά ήπια ένα ποτήρι γάλα έφαγα 2 φρυγανιές και μετά στην ώρα ξανά έδωσα αίμα και έφυγα νομίζω κάτι παρόμοιο σου έκανε 
    • Έτσι τη λένε απλώς.. επειδή γντ νωρίτερα...κανονική είναι 
    • Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις! ♥️ Έτσι είναι το μωράκι συνεχώς αλλάζει, (πέρα από το κλάμα που παραμένει το ίδιο χαχαχα, αλλά κι αυτό θα αλλάξει πιστεύω).  Όσον αφορά το μπιμπερο, επειδή έφτασα σε σημείο υπερκόπωσης από την κούραση και το 24/7 ενασχοληση με τη μπέμπα που έχει τα ζόρια της η γλυκουλα κι η οποία είναι ολημερίς σχεδόν πάνω μου, είπα να το εισαγουμε πάλι ακόμη και φόρμουλα μια φορά τη μέρα ώστε να το μάθει και να μπορώ να ξεκουραστώ λίγο ή αν λειψω να μην το έχω άγχος ότι θα πεινάσει και θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Από την άλλη ξέρω ότι οσο περνα ο καιρός θα αντέχει λίγο παραπάνω και θα ηρεμήσει κάπως γενικώς (ελπίζω δηλαδή 😅)  Ο θηλασμός μου έχει εδραιωθεί όλα οκ είναι. Αν τώρα δεν θελήσει ποτε μπιμπερο οκ θα το αποδεχτώ κι αν χρειαστεί άμεσα υπάρχει και η λύση με σύριγγα και έτσι κι αλλιως μετά θα μπορεί να πίνει και σε ποτήρι όταν θα μπούνε οι τροφές. 
    • Καλά αποτελέσματα να έχεις στειλε μας όταν τα πάρεις  είπες έκανες μια μικρή πως την έκανες εσύ ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...