Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια τα φώτα σας! Ο Δημήτρης μου είναι 3,5 μηνών και τον θηλάζω αποκλειστικά. Μέχρι πρότινος κοιμόταν οπουδήποτε και μόνος του, χωρίς αγκαλιές, νανουρίσματα κλπ. Εδώ και περίπου μία εβδομάδα μετά το μπάνιο του όταν πλησιάζει η ώρα για ύπνο είναι όλο γκρίνια και κλάμα..τί αγκαλιά τον παίρνω, τί τον νανουρίζω, τί στο καρότσι του τον πηγαινοφέρνουμε, αυτός τίποτα..Με το μόνο που ηρεμεί είναι το στήθος μου αλλά όχι επειδή πεινάει (το τσεκάρω γιατί το έχει κάνει και όταν έχει φάει του σκασμού πρίν από λίγο). Σαν να είναι ο τρόπος του να με έχει κοντά του.. Εν τω μεταξύ, πάλι μέχρι προ ολίγου έπαιρνε πού και πού κι ένα μπιμπερό με δικό μου γάλα..το δοκίμασε η πεθερά μου προχτές το βράδυ που είμασταν σε ένα γάμο και με τα χίλια ζόρια και μετά από πολύ κλάμα έφαγε λίγο..δεν το ήθελε καθόλου! Κάνω κάτι λάθος? Μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικά για να κοιμάται χωρίς να παίρνει στήθος, όπως πρίν? Και γιατί ξαφνικά τέτοια απέχθεια στο μπιμπερό? Ααα, και πιπίλα ενώ πρίν έπαιρνε όταν νύσταζε τώρα με τίποτα! Σας παρακαλώ βοηθήστε με οι πιό έμπειρες!

Δημοσίευση

μια φαση περναει ο μικρος σου!!!!!μην ανησυχεις!!!!αργα η γρηγορα θα του περασει!!!!κι εμενα το κανει η δικια μου που ειναι 5,5 μηνων!!!!υπομονη λοιπον!!!!!!!!!!! :laugh:

να σου ζησει ο μπεμπουλης!!!!!!

Δημοσίευση

δεν πειραζει μια χαρα σας βρισκω

μια φαση ειναι κανε υπομονη οσο για το γαλα ο μικρος εχει αποψη μαλλον και προτιμαει να το πιει παρεα με την μαμα του και την εκφραζει δεν ειναι κακο

δεν ειναι ωραιο να κοιμαστε ασγκαλιτσα????

τωρα το καλοκαιρι με την ζεστη θα του περασει γρηγορα

απολαυσε το οσο δειαρκει :kiss::kiss:

Δημοσίευση

geia sou koukla na sou zhsei to mwraki!!egw pali pistebw oti to exei gia pipila to stithos,to briskei pio malako...kai to stitthos einai stithos opws katalabaineis....alla epeidei den einai lisu afti egw se sumboulebw na epimineis ligo me thn pipila giati tha einai (h swthria sou ayth h pipila )kai an den sou ti mathei tha exeis arketh grinia..sthn poreia me dontia ...kai me diagora...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Πάλι χτές το βράδυ τα ίδια: είχε φάει 20:30, κατά τις 21:30 κάναμε μπάνιο και στις 22:15 κλάματα και χαλασμός μέχρι να του δώσω στήθος, να φάει λίγο και να τον πάρει ο ύπνος. Μήπως πρέπει να τον αφήσω να κλαίει το βράδυ μέχρι να τον πάρει ο ύπνος? Γιατί κι εγώ του το δίνω σχετικά γρήγορα το στήθος όταν κλάψει, δεν το αντέχω να τον βλέπω να υποφέρει. Λέτε να με εκμεταλλεύεται ο μπαγάσας?

Δημοσίευση

5 -10 λεπτα που θελει στηθος και μανουλα για να κοιμηθει

δεν ειναι κατι τραγικο για να το αγησεις να κλαει

το στηθος η μυρωδια και η αγκαλιτσα της μαμας του φυσικα και ειναι πολυ καλυτερα απο πιπιλα και να το αφηνεις να κοιμαται μονο

δωσε του αυτο που σου δειχνει οτι χρειαζεται και μην εχεις τυψεις κανεις οτι καλυτερο για το μωρο σου μην το αφηνεις να κλαει

γνωμη μου ;):kiss::kiss:

Δημοσίευση

Andriani Μια συμβουλη απο ομοιοπαθουσα..και παθουσα...

αν αντεχεις και μπορεις σταματα το τωρα..γιατι μετα θα ειναι πολυυυυυ δυσκολο

ο γιςο μου μεχρι 3 μηνων και κατι κοιμοταν μια χαρα μαλιστα 2 ευδομαδες πριν επιστρεψω στην δουλεια κοιμοταν 11-5...και εγω ημουν πανευτυχης...μολης γυρησα στην δουλεια ακομα και τωρα που χρονισε και - προσπαθουμε- να αντικαταστησουμε το στηθος με φρεσκο γαλα...αμα δεν πιπιλησει δεν κοιμαται.

Και ειναι πολυ πιο δυσκολο μετα.

Δεν ξερω πως να σε συμβουλέψω- αμα ηξερα θα το εφαρμοζα- αλλα αν βρεις τροπο πεστον και σε μενα

Δημοσίευση

Andriani έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Πάλι χτές το βράδυ τα ίδια: είχε φάει 20:30, κατά τις 21:30 κάναμε μπάνιο και στις 22:15 κλάματα και χαλασμός μέχρι να του δώσω στήθος, να φάει λίγο και να τον πάρει ο ύπνος. Μήπως πρέπει να τον αφήσω να κλαίει το βράδυ μέχρι να τον πάρει ο ύπνος? Γιατί κι εγώ του το δίνω σχετικά γρήγορα το στήθος όταν κλάψει, δεν το αντέχω να τον βλέπω να υποφέρει. Λέτε να με εκμεταλλεύεται ο μπαγάσας?

Καλημέρα....σε καμία περίπτωση μην αφήσεις το γλυκούλι σου να κλαίει. Επίσης σε καμία περίπτωση ενα μωρό 3,5 μηνών δεν έχει ανεπτυγμένη τη λογική της εκμετάλλευσης και του εκβιασμού, στο υπογράφω. Έχω ρωτήσει 4 παιδιάτρους και μου έχουν πει το ίδιο πράγμα. Τα μωρά δεν καταλαβαίνουν εκβιασμούε και άλλα τέτοια, μόνο να νιώθουν τη μαμά θέλουν (ενίοτε και το μπαμπά!). Ο θηλασμός είναι δύσκολη ιστορία γιατί το στήθος ικανοποιεί ταυτόχρονα την πείνα, την ανάγκη για επαφή με τη μαμά, προσφέρει παρηγοριά, ακόμη και στον πόνο. Στο λέω γιατί πέρασα με το γιό μου 3 μήνες κολικούς και πολλές φορές για να μην κλαίει καταφεύγαμε στο στήθος ενώ ήταν φαγωμένος. Κάνε υπομονή και θα περάσει αυτή η φάση. Επέμεινε λίγο και με την πιπίλα, δεν κάνει κακό, ίσα ίσα ικανοποιεί την ανάγκη του μωρού να κάνει θηλαστικές κινήσεις (βλέπε στήθος, δάχτυλο κ.λπ) χωρίς απαραίτητα να θέλει να φ άει.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ για τις εμπεριστατωμένες σας απαντήσεις, δεν μπορώ να αποφάσίσω για το τί θα κάνω..Από τη μία σκέφτομαι ότι είναι πολύ μικρός και μπορεί να είναι απλά μία φάση αυτή που περνάει οπότε να τον αφήσω να παίρνει στήθος για να κοιμάται μέχρι να το κόψει μόνος του..από την άλλη σκέφτομαι μήπως αυτό του γίνει συνήθεια και μετά δεινοπαθήσουμε να το κόψουμε..Θα προσπαθήσω να αντικαταστήσω το στήθος με τη πιπίλα σήμερα το βράδυ και θα δούμε..

Μιά κοπέλα μου σύστησε να του δίνω λίγο γαλατάκι πρίν το μπάνιο του και το κανονικό του γεύμα μετά το μπάνιο για να κοιμάται πιό ήσυχος. Πώς σας ακούγεται αυτό???

Δημοσίευση

αρχικα να σου ζησει ο μπαμπακος

εγω θα σου προτεινα να ταιζεις το μικρο σου μετα το μπανιο

τα περισσοτερα παιδια συνδιαζουν τον υπνο με το γαλα

οποτε η καλυτερη λυση για μενα ειναι να κανεις το μωρακι σου νωριτερα μπανιο να το ευχαριστιεται και μετα αμεσως μαμ και νανι

πιστεψε με κι εγω ειχα σχεδον το ιδιο ππροβλημα

μετα το μπανιο γινοταν χαλασμος

μεχρι που το καθιερωσα

ετσι

τωρα πια το ξερουν

οτι ωρα και να ειναι

εαν κανουμε μπανιο

ακολουθει το γαλατακι και νανι

ελπιζω να βρεις την καλυτερη λυση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Με την πλάτη ήταν και σε μας στην αυχενική και προς τα κάτω γυρισμένο. Έχουν πλάκα μωρέ. Τόσο μικρούλια και μας παίζουν. Εν τω μεταξύ σε ένα άρθρο που έλεγε πως θα καταλάβετε ότι το έμβρυο στην κοιλιά είναι έξυπνο.. μια απ τις απαντήσεις ήταν.. ότι καταλαβαίνει όταν εκτίθεται σε κάτι και κρύβει το πρόσωπο του.  Εμάς μας είχαν ξεγραμμένους λόγω ηλικίας και μάλιστα μια γιατρός μας είπε ότι και με εξωσωματική δύσκολο να πετύχει. Τους διαψευσαμε όμως όλους.  Γερή βιομηχανία οι εξωσωματικές.  Ενώ είχα καλή άμη για την ηλικία μου απλά δεν είχα ρυθμισμένο θυρεοειδή και είχαμε και θέμα με την ποσότητα στο σπέρμα Εγώ ρύθμισα τον θυρεοειδή και ρυθμίστηκε και ο κύκλος μου και ο σύντροφος πήρε τα Ovasem και στο δεύτερο σπερματοδιάγραμμα είχαμε αύξηση 70%.  Τώρα όπου μπορώ το λέω. Να πάνε σε ενδοκρινολόγο και ουρολόγο, γιατί οι γυναικολόγοι είναι μιλημενοι κατευθείαν για εξωσωματική. Δεν σε βοηθούν σου κόβουν τα φτερά.
    • @Elk πώς κατάφερες να σου φύγει ο πονοκέφαλος; Γτ σε εμένα φεύγει μια και καλή το βράδυ με τον ύπνο.  @NannanΤο πρώτο μου είναι κι εμένα, ήρθε σε μήνα που ούτε καν το περιμέναμε, περίμενα να φύγει ο μήνας γτ θα ξεκινούσαμε χάπια για πρόκληση καθώς είχα ακανόνιστο κύκλο. Τελικά ήρθε μόνο του!! Σε σας ήρθε γρήγορα; Ούτε εμείς έχουμε δει το φύλο, μας είπε ο δικός μας γιατρός ότι μάλλον θα το δούμε στην επόμενη επίσκεψη. Το μικρό στην εξέταση είχε σταυροπόδι και στο τέλος όταν το πίεσε και λίγο ο γιατρός μας γύρισε και τη πλάτη 😅
    • @Pinacolada μπράβο βρε κορίτσι, τι να πω.. εγώ άρχισα να βαραίνω και να μην μπορώ να σηκωθώ από τον καναπέ και να κάνω πέντε βήματα.. όχι τώρα να ανεβαίνω σε αεροπλάνα και με παιδί και να αλλάζω ήπειρο.! Χαρά στο κουράγιο σου θα πω εγώ και στη τζέπη σου.. γιατί χωρίς χρήμα δεν πας από δω μέχρι το περίπτερο, όχι σε άλλη ήπειρο.. 🤣
    • Ναι περιμένω πως και πως κι εγώ. Δύσκολο να έχεις πονοκέφαλο. Με πιάνει κι εμένα αλλά πιο ελαφρύς. Μια φίλη μου έπινε καφέ και της περνούσε. Περίεργο το γιατί.  Δεν είναι σε όλες το ίδιο υπομονή. Την επόμενη φορά ίσως να ανέβει. Ούτε εμείς είδαμε φύλλο ακόμη. Δεν ξέρω την άλλη Πέμπτη τι θα δείξει. Το πρώτο σου είναι και σένα;
    • Κορίτσι μου σε πολλές περιπτώσεις ο πλακούντας ανέβει αργότερα όσο προχωράει η εγκυμοσύνη αλλάζει η θέση του  εγώ σήμερα ξύπνησα με άσχημο πονοκέφαλο αλλά δεν με πιάνει συχνά είναι η αλήθεια   τωρα εσενα σε ταλαιπωρεί αν σε πιάνει τόσο συχνά αλλά στο δεύτερο τρίμηνο θα σταματήσει λογικά και αυτό Ευχαριστω πολυ κάποιες μέρες είναι ζόρικα με τα κορίτσια αλλα εντάξει δεν πειραζει τι να κανουμε μεσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά  εγω τώρα ραντεβού δεν εκλεισα αλλα λογικα θα πάω 8/12 γυναικολόγο  φύλο οχι μωρε δεν φαινόταν κατι ξεκάθαρο είδα εγω κάτι φουσκωτό στον υπέρηχο ρώτησα μηπως είναι αγόρι αλλά δεν μπορούσε να μου πει σίγουρα ο γιατρός μου είπε με επιφύλαξη ίσως και να είναι αγόρι αν και εγώ πιστεύω κορίτσι θα έχω πάλι.. λογικά στην β επιπέδου θα μάθω φύλο δεν νομίζω να μάθω πιο νωρίς σε αυτήν την εγκυμοσύνη  εσένα σου είπε τίποτα; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...