Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ

Recommended Posts

Αυτο το παιδι θα με τρελανει τι να πω ; δεν καθετε δευτρολεπτο ησυχο ολη μερα τρεχει δεν σταματαει του εξηγησα ποσο επικινδυνο ειναι αλλα αυτος τιποτα συνεχιζει να ανεβαινει στο μονοζυγο να παιρνει τα ποδηλατα τω κολλητων του επειδη εμεις τα δικα του τα εχουμε κρυμμενα να τρεχει καινα πηδαει σνα κατσικι και να πεφτει συνεχεια τετοιο πραγμα τι να πω χτες ηταν ορθιος και επειζε με ενα φυλλο του και τον πατησ εμε το ποδηλατο ο φιος εχασε την ισσορροπια ο δικος μου ενω ηταν ορθιος και εσκασε αλι κατω απο το ορυβο βγηαν στα μπαλκονια να δουν τι άλλο να κανω ; να τον κλεισω μεσα ; τον λυπαμαι να δειτε τον αν γελασετε ποσο χαλαρα το εχει παρει ......

post-5130-13873934781614_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περαστικα σας βανια μου,...νομιζω οτι ετσι κανουν ολα, αχ παναγια μου τουλαχιστον αμα πεφτουν να μην χτυπανε στο κεφαλι....με φανταζομαι σε λιγα χρονια να ουρλιαζω σαν τρελη....

την τεταρτη θα παμε για επανεξεταση καιβλεπουμε συνηθως θελει λεει 15 μερες εμεις την Τριτη κελινουμε 8 δνε ξερω μακαρι να γενικατι καινα το βγαλουν ημερα εκανε τοσο ζεστη και ηθελα να παμε παραλια και δεν μπορουμε και θα πρεπει να ειμαστε σε επιφυλακη να μην το ξαναχτπησει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...