Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΟ Κ ΠΙΣΙΝΑ????

Recommended Posts

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΛΟΙΠΟΝ Η ΖΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΡΗΤΗ...ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 8(Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ :P:blush: )Κ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΕΧΕΙ 1-1.30 ΩΡΑ!!

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΡΕΣ...ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΞΕΦΕΥΓΕΙ" ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Κ ΡΩΤΑΩ ΠΙΣΙΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ??ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ego tha eperna mia foyskoti apo to jumbo kai tha to ebaza to moro mou mesa 2-3 fores tin imera , mia kai megalosane sto nero , ta mora to agapane para poli .Episis iparxoun kai kapies organomenes opos sto Oaka kai sti glifada me ozon

ντινα καλημερα βεβαιως και μπορεις να βαλεις το μωρακι σε πισινα,θα βαλεις καθαρο χλιαρο νερακι και θα δροσιστει μια χαρα το μωρο σου :):)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΩ ΠΙΣΙΝΑ...ΠΙΣΙΝΑ :P

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Κ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΗΓΑΜΕ ΕΧΘΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΖΗΛΕΨΑΑΑΑΑΑ...ΔΕ ΛΕΓΕΤΕ!!!ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η ΜΩΡΑ

ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΕΝΙΣ,ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ,ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Κ ΕΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΧΛΩΡΙΟ Κ ΦΑΡΜΑΚΑ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??ΑΝ Κ ΡΩΤΗΣΑ ΕΧΘΕΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ Κ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΜΩΡΑ.. :dry:

ΧΑΧΧΑΑΧΑ ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΟΥΤΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ :silly:

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΣΑ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ..ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ,ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ..ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ

ντινα μου καλημεραααααα!!!!! :):)

εγω να σου πω την αληθεια τις σιχαινομαι τις πισινες :S μετα απο μια μπλιαχ εμπειρια που ειχα... :huh:

ανεκαθεν μ'αρεσαν παααρα πολυ η πισινες,ωσπου μια απ'τις φορες που βουτηξα,μολις βγηκα στην επιφανεια ενιωθα κατι στα δαχτυλα μου.κοιταω κ ηταν μια τουφα μαλλιων μπλεγμενη :ohmy::blink: αηδιασα τρομερα.κ εδω στη μυκονο μπαινει στις πισινες η σαρα κ η μαρα κ κανουν τα ''πονηρουλια'' τους....με ΤΙΠΟΤΑ δεν θα εβαζα παιδι εκει μεσα!κ μονο στη σκεψη οτι μπορει να κολυμπανε μαζι με μενα υπολλειματα....εεεε καταλαβαινεις.....δεν το αντεχω....ιουυυυυυ.... :S:blush: ασε που φοβαμαι μην παθω κ καμια μολυνση.θα μου πεις εεε εχουν χλωριο κ σκοτωνονται τα μικροβια...ελα ομως που εχω αμφιβολιες... :dry:

τωρα οσον αφορα το μικρουλη σου καλυτερα να βρεις μιαν πισινουλα για μωρακια-παιδακια που ισως να την προσεχουν κ περισσοτερο!!

σε απογοητευσα τωρα..συγνωμη... :blush:

αλλα δεν ειμαι η καταλληλη να σε συμβουλεψω λογω......σιχαμενου ιστορικου.... :P:P

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!! :dry: :silly: :P

ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ,ΜΙΚΡΟΥΛΑ,Κ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ..

ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΜΤ!!!ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ??ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΥΤΗΞΩ ΕΝΝΟΗΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΚΤΛ

ΕΕΕ,ΕΕΕ???

ΩΧ,ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΒΓΑΙΝΩ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ!!!!!1

:laugh: :woohoo: :woohoo:

ΘΑ ΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ Κ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Καλημερα!!! Οτι μπορει να κανει το μπανακι του στην πισινα μπορει!!!!!Ομως τσεκαρε τι γινετε...πηγενε μια ωρα που δεν θα εχει πολυ κοσμο, εγω πιστευω οτι εαν εβλεπα πολυ κοσμο μεγαλους κ μικρους στην ιδια πισινα μαλλον θα δεν θα εβαζα το μωρακι μου...εαν ειναι απο αυτες τισ πολυ μικρουλες κ ειχε παιδακια πολυ μικρουλια,θα καναμε τα παιχνιδακια μας σιγουρα!!!!

απο το χλωριο κ τα; υπολοιπα ...μπορει να κοκκινισουνε τα ματακια του,εαν ειναι κ πολυ ωρα βεβαια...αλλα θα ηρεμισουνε λιγο αργοτερα μετα το μπανακι στο σπιτι να φιγει το χλωριο απο πανω του .Για μια στο τοσο κ φροντιζοντας να ειναι ολα οσο το δυνατον πιο σωστα για την υγεια του παιδιου καντε μια βουτια ,σουπερ θα περασετε!!!

δυστυχως στις πισινες δημοσιας χρησης ειναι ασχημα τα πραγματα. τα παιδακια κανουν τα τσισα τους μεσα στην πισινα και οσο χλωριο και να εχει δεν λεει κατι.πρεπει να ξερεις αυτον που εχει την πισινα και να εισαι σιγουρη οτι την προσεχει καλα. εγω θα προτιμουσα ιδιωτικη πισινα ή εστω πισινα δημοσιασ χρησης με ηλεκτρολυση αλατος, κοινως αυτη που παραγει το χλωριο απο το αλατι. δυστυχως ειναι καποιοι ανθρωποι που επειδη εχουν πολυ κινηση στην πισινα ριχνουν το χλωριο με το τσουβαλι. θελει προσοχη γενικοτερα

ντινακι μου σορι που στο χαλασα!!!εχω δει αυτα εδω κ δεν θα θελα να βαλω παιδι μεσα!βεβαια εδω ειναι κ μυκονο.....κ να ακουμπησεις κατι σιχαινεσαι με οοολα αυτα που γινονται.... :huh::angry:

εννοουσα οτι μπορεις να το πας ομως σε πισινα που ειναι μονο για παιδακια κ να πλατσουρισει με αλλα μαζι!!!πισινα που να ειναι μονο για παιδακια!!!οχι αυτη της βεραντας!! :P:P καταλαβες ε??

ψαχτο ομως!!!σιγουρα θα υπαρχουν!! :)

βεβαια ακουσε τι θα πουν κ αλλες κοπελες!!!θα ξερουν καλυτερα!!! :)

ντινακι τωρα βρηκα κ αυτο το αρθρο για κανονες υγιεινης στις πισινες!!ελπιζω να βοηθησα!!δεν στα λεω για να σου χαλασω τη διαθεση,αλλα κ γω στη θεση σου θα εψαχνα πολυ γιατι ειναι μικρα τα παιδακια μας!!!! :)

http://www.iator.gr/maratsos/pisineshtml/

κ αυτο για το χλωριο:

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=5&faqID=9394&la=1

εεεε κ αλλο ενα!!!!λεει κ αλλα για το κολυμπι,αλλα εχει οδηγιες κ για τις πισινες!!! http://www.infokids.gr/2009/09/%CE%BA%C ... %B9%CE%B1/

αυταααα!!σε ζαλισα!!! :P

κ οοοολα αυτα ειναι καλοπροαιρετα φυσικα για να λυθουν οι αποριες σου!!!! :silly:

αχ ντινακι καλυτερα κανε υπομονη και πατε σε καμια θαλασσα οποτε μπορειτε παρα σε πισινες...πιφ πιφ...ασε που ναι και καμια φορα επικυνδυνες οχι μονο απο βρωμη αλλα κιαπο συντηρηση κ το κοστος ειναι τεραστιο κ ξερεις τι παιζετε με αυτα....στο μπανιο σας δε χωρα καμια πισινουλα?χαχα εμενα αν ηταν η βεραντουλα μου μικρη θα ανοιγα τη μπαλκονοπορτα και θα βαζα αναμεσα σε μπαλκονι και μπαλκονοπορτα πισινουλα ε οχι και μεγαλη εχει διαφορες αλλα στρωσε κατι γυρω γυρω η απλα θα σφουγγαριζεις λιγακι ..ε δε πειραζει χαλαλι θα τα περσετε καλα

καλησπέρα και απο εμένα. Καλά κάνεις και ρωτάς γιατί στις πισίνες έχουν δει πολλά τα μάτια μας. εγώ πάω τη μικρή απο 6 μηνών σε κολυμβητήριο αλλά είναι χωρίς χλώριο και συνεχίζω και μπαίνω ακόμα και τώρα που είμαι ξανά έγκυος.

Μέχρι στιγμή φτού-φτου δεν έχουμε κάποιο παρατράγουδο ούτε εγώ ούτε η Ραφαέλα.

Ο δάσκαλος λέει πως τα μικρά κάτω των 2 ετών είναι καλό να μην μπαίνουν σε πισίνες με χλώριο....τώρα τι να σου πω η απόφαση δική σου.

Μήπως κάποιες θάλασσες είναι πιο καθαρές?

ποσο ειναι το μωρο ; γιατι σο και μικρη να ειναι η πισινα δεν παυει να εχει κινδυνους .Εγω παντως ακομα και στο αλλο σπιτι που εμενα και ηταν ο Σταυρος μου 2 ετων ειχα παρει μια φουσκωτη απο το τζαμπο και επειδη δεν χωραγε στο μπαλκονι την εβαζα στο σαλονι ναι γινοταν χαμος αλλα ηταν τοσο χαρουμενος .Η κουνιαδα μου εχει παρει μια μεγαλη στη Σαλαμινα που ηρθε και τη γεμισε βυτιο εχει μεσα και χλωριο και οτιδηποτε αλλο χρειαζετε γιατην συντηρηση της . Παντως στη θεση σου θα το δοκιμαζα αλα μετα θα τον εκανα κατευθεαν ντουζακι .

κορίτσια καλησπέρα,

εγώ πάντως τον πάω κάθε παρασκευή μετά τη δουλειά στο ΟΑΚΑ σε πρόγραμμα, από 9 μηνών.

και τρελαίνεται και του κάνει και καλό.

όποια ενδιαφέρεται μπορώ να της τοσυδτήσω ανεπιφυλακτα

1ον..εχει πολυ χλωριο

2ον..τα κακακια και τα τσισακια απο τα αλλα παιδακια πας στοιχιμα ειναι ειναι σε τετοια ποσοτητα που ουτε καθαρη χλωρινη δεν σε σωζει

3ον..το νερο αυτο λιαζεται ολη μερα χωρις να ανανεωνεται αρα θα εχει μυκητες

και 4ον..πιστεψε με ολο και καποια βρωμοποδαρουσα μαμα θα εχει χωσει μεσα τα ποπδαρακια της......

Ντινακι εγω τον βαζω παντουουου!!!! Δεν εχει παθει ποτε τιποτα. Στο Οακα τον πηγαινα, σε πισινα στην βεραντα, και στην θαλασσα. Και αν πηγαιναμε διακοπες και ειχε πισινα κι εκει θα τον εβαζα!!! Τι θα παθει μωρε? Τα κοριτσακια ειναι πιο ευαισθητα λογω πιπιου :blush: αλλα τα αγορακια τι να παθουν? Βαλτο εκει να διασκεδασει!!!!! :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss:

Δουλεύω σε μια εταιρεία που κατασκευάζει πισίνες και πουλάει και χημικά γι αυτές.

Από τότε που έπιασα δουλειά εκεί και με τα τόσα που είδα και άκουσα ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ. Η σωστή χλωρίωση δε λέει τίποτα. Η περισσότεροι ρίχνουν αλγεοκτόνα και κρωκιδοτικά. Είναι χημικά που κάνουν το νερό να φαίνετε πεντακάθαρο ενώ στην ουσία αυτό δεν ισχύει.

Δεν θα πω παραπάνω για να μην σας χαλάσω την εικόνα.

Το ξέρω ότι είμαι υπερβολική γιατί πολύς κόσμος πηγαίνει και δεν παθαίνει τίποτα, αλλά μόνο που ξέρω ότι κολυμπάω μέσα στα μικρόβια και την βρωμιά του καθενός.....όχι δεν θα πάρω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...