Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μάρεσει που αναγγειλατε η μια τη γεννα της αλλης!!!!!!!ετσι ειχαμε κανει και εμεις με την Θουλι και την λαβι πριν απο αιώνες! ΜΙΚΑ να την χαιρεσαι την τσουπρα σου!!!!να την δεις οπως επιθυμεις ,ειμαι σιγουρη οτι ειναι μια κουκλιτσα!!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

μάρεσει που αναγγειλατε η μια τη γεννα της αλλης!!!!!!!ετσι ειχαμε κανει και εμεις με την Θουλι και την λαβι πριν απο αιώνες! ΜΙΚΑ να την χαιρεσαι την τσουπρα σου!!!!να την δεις οπως επιθυμεις ,ειμαι σιγουρη οτι ειναι μια κουκλιτσα!!

τι ομροφες αναμνησεις...

μικα να σου ζησει το κοριτσακι σου..

κ σε σενα φατσουλινα να σου ζησει

Δημοσίευση

Μικάκι μου να σου ζήσει η μπουμπού και να την δείτε όπως επιθυμείτε!!!! Είμαι σίγουρη ότι όλα πήγαν καλά....

Καλή επιστροφή στο σπίτι και καλή λοχεία εύχομαι...

Όταν μπορέσεις περιμένουμε και την δική σου ιστορία...

Φιλάκια πολλά!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ! ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ!

:laugh :laugh: :laugh: :

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΞΥΠΝΑΩ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΣΩ ΤΗΝ ΥΠΝΑΡΟΥ ΜΟΥ!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ!

ΦΙΛΙΑ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...