Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια !

Είμαι νέα στο φόρουμ και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω βιώσει τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο 2 αποβολές, μια αυτόματη και μια παλλίνδρομη στην ένατη εβδομάδα (με διαφορά 1 χρόνου μεταξύ τους). :( Έκανα το πακέτο των εξετάσεων για καθ΄έξιν αποβολές. Ο γιατρός που είχα τότε μου είπε ότι έχω θυρεοειδή hashimoto και με παρέπεμψε σε ενδοκρινολόγο.Έχω ξεκινήσει το χάπι και νιώθω ήδη καλύτερα.Εντωμεταξύ αποφάσισα να αλλάξω γυναικολόγο και πήγα επίσκεψη για το καθιερωμένο τεστ παπ. Η γυναικολόγος βλέποντας τις εξετάσεις μου, μου είπε ότι έχω και θρομβοφιλία.... :ohmy: Με καθυσήχασε λέγοντας μου ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα σε επόμενη εγκυμοσύνη..αλλά εγώ φοβάμαι πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν θα αντέξω άλλη αποβολή. Έχω τραβήξει πολλά με τους γιατρούς.Άλλα μου έλεγε ο ένας άλλα ο άλλος..κανένας δεν σκέφτηκε να μου κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας και θυρεοειδή παρόλο που τους ανέφερα ιστορικό στην οικογένειά μου και να φανταστείτε ότι μου τους είχαν συστήσει ως κορυφαίους. Ακόμα και με τον ενδοκρινολόγο είχα πρόβλημα αφού μου ξεκίνησε λάθος θεραπεία και υπέφερα από ταχυκαρδίες, αϋπνίες κλπ.

Από τις φίλες μου καμία δεν έχει τέτοια προβλήματα και δεν έχω κανέναν να με καταλάβει.

Έχει αντιμετωπίσει καμία σας στην εγκυμοσύνη της και τα δυο αυτά προβλήματα μαζί? Θα με βοηθούσε πολύ αν μου έλεγε τις εμπειρίες της γιατί έχω πολλές απορίες... :unsure: όπως εκτός από ασπιρίνη τι άλλο μπορεί να χρειαστεί? πόσο δύσκολο είναι να μείνεις έγκυος? υπάρχει κίνδυνος για το μωρό ? υπάρχει πιθανότητα να αποβάλω ξανά παρόλο που 8α παίρνω τα χάπια μου?

Σας ευχαριστώ πολύ

ΥΓ.Η γυναικολόγος μου λέγεται Ρομποτή Έφη στο Ιασώ.. την έχει καμιά σας για να μου πεί τη γνώμη της?

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!

Εύχομαι με το καλό να αποκτήσεις παιδάκια!!

Να μην ανησυχείς , αφού διαγνώσατε τα προβλήματα που δημιουργούσαν τις αποβολές, θα τα αντιμετωπίσετε.. Εγώ έχω θρομβοφιλία και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη μου.. ακολούθησα βέβαια θεραπεία.. Δεν έχω τον συνδυασμό των παθήσεων που λες ΄για να σου πω περισσότερα....

Νευριάζω λίγο, που μας λες ότι είχες πει στους γιατρούς για το οικογενειακό ιστορικό και δεν σου δώσανε σημασία... :angry:

Εύχομαι, πραγματικά, ότι καλύτερο!!!!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΤΙΤ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ.

ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

καλησπέρα Petit! εγώ έχω θυροειδή Χασιμότο χρόνια τώρα αλλα πέρνω το χάπι μου καθημερινά και όλα καλά. στην άρχη έχεις μικροπροβλήματα μέχρι να το δεχτεί ο οργανισμός. μετά όλα καλα. μην ανησυχείς. απλά θα το παρακολουθείς συχνά γιατι ευθύνεται αυτόυ του είδους ο θυροειδής για αποβολές. έχω και εγώ στο ενεργητικό μου μια παλινδρόμηση και μια αποβολή μετά απο εξωσωματικές και τώρα θα κάνω και εγώ εξέταση θρομβοφιλιάς. δνε ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά και άλλους που ρώτησα αν κάνεις την θεραπεία δεν υπάρχει πρόβλημα μετά. μας εύχομαι κάλή επιτυχία και στις δύο. μην αγχώνεσαι, αυτά είναι προβλήμτα που λύνονται νομίζω. φιλιά

Δημοσίευση

καλησπέρα!!

diaylos σε ευχαριστώ πολύ.. εύχομαι πραγματικά σε λίγο καιρό να έχουμε ευχάριστα νέα ... ;)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σου. Περιμένω νέα σου.

Φιλιά :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...