Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρηκα αυτό το ενδιαφερον site

http://www.ivf-embryo.gr/farmaka.htm

Οσες ενδιαφέρονται να μπουν σε αυτη τη διαδικασια ή ειναι ήδη. Εχει και ενα επεξηγηματικό βίντεο για όλες τις περιπτώσεις. Σπερματεχυνση- μακρύ πρωτόκολλο- Πρωτόκολλο με ανταγωνιστή

Ελπιζω να το βρείτε ενδιαφέρον ;)

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

Βρηκα αυτό το ενδιαφερον site

http://www.ivf-embryo.gr/farmaka.htm

Οσες ενδιαφέρονται να μπουν σε αυτη τη διαδικασια ή ειναι ήδη. Εχει και ενα επεξηγηματικό βίντεο για όλες τις περιπτώσεις. Σπερματεχυνση- μακρύ πρωτόκολλο- Πρωτόκολλο με ανταγωνιστή

Ελπιζω να το βρείτε ενδιαφέρον ;)

Μπράβο Gioulaki!!! Είναι πολύ κατατοπιστικό, σε ευχαριστούμε!!!! :):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σου κορίτσι μου! Εύχομαι σύντομα να γίνει θέμα και με τα μωράκια Δεκεμβρίου! Εγώ ναι κάνω εξετάσεις να βλέπω κάποιους δείκτες πως είναι με την ηπαρίνη αλλά με καθοδηγεί κι αιματολογος. Τώρα πόσο είσαι πάνω κάτω, ποτε έχεις γιατρό; Να τρως έστω μικρές ποσότητες ότι μπορείς να ανεχτείς καλύτερα, για ναυτία δοκίμασε λίγο νερό με λεμόνι, εμένα με βοηθάνε και οι σοδες με λεμόνι, ή λίγο τζίντζερ φρέσκο. Και πάλι μπορεί να μη βοηθήσει κάτι, αν συνεχιστούν ο γιατρός θα σου δώσει κανένα χάπι που βοηθάει. Εμένα μου είπε να πάρω αν θέλω αλλά επειδή δεν έφτασα σε σημείο να κάνω εμετό δεν πήρα. Βέβαια δεν παίρνω κι εύκολα χάπια.
    • Κορίτσια έβγαλα με το θηλαστρο και πριν και μετά την έβαλα στήθος και έπιασε επανέλθω σχεδόν 45 λεπτά και μετά από μισή ώρα πεινούσε την ξαναέβαλα αλλά δεν έπινε και της δώσαμε και λίγο ξένο. Το αντλημενο θα το ενώσω με το πρωινό να το δώσω όλο μαζί σαν συμπλήρωμα μετά τον επόμενο θηλασμό. Οσο μπορώ να περιορίσω το ξένο.Με έκανε πολύ χαρούμενη που έπιασε στήθος.
    • Είμαι πολύ καλά σχεδόν έχω ξεχάσει ότι έχω κάνει ολόκληρη εγχείρηση. Βέβαια αν κάνω καμιά απότομη κίνηση με τραβάει. Πίνω 1 παυσίπονο οταν δω τα σκουρα και με κρατάει όλη μέρα. Αύριο θα πάω να μου κόψει και τα 2 μη αποροφησιμα ράμματα.  Ναυτία και το στομαχι το είχα και εγώ τις τελευταιες μερες για καμια βδομάδα και είναι φυσιολογικό. Απλά τρωγε μικρά γεύματα.   
    • Ναι πρέπει να ανοίξουμε και θέμα με του Δεκεμβρίου αλλά ας τα σιγουρέψουμε λίγο ακόμα...φοβάμαι τόσο πολύ.  Προς το παρόν κι εγώ μπαίνω και διαβάζω εσάς εδώ στου Νοεμβρίου.Κι εγώ είμαι χάλια από ναυτιες και ζαλάδες. Λιμοκτονω και δεν μπορώ να φάω έχω χάσει ήδη κιλά και δεν έχω περιθώρια να χάσω. Ακόμα δεν έχω πάει γιατρό αλλά κι εγώ αυτό απορώ δεν πρέπει να κάνουμε κι άλλες εξετάσεις να μας δουν πως αντιδρά το σώμα μας στις ενέσεις? Πηγαίνετε κανονικά δουλειά?εγώ έχω αρχίσει να ζορίζομαι ειδικά όταν έχω τις ζαλάδες μου..
    • @Sotiria_94 πως είσαι;;; Έφαγες;    Τα υπόλοιπα κορίτσια που γεννήσατε; Πως είστε; Τα μικρά σας;    @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα κάποιες φορές κολλάει και δεν τα ανεβαζει. Και τα ψάχνω μετά 😂 Πως είσαι εσύ από ανάρρωση; Μην απογοητεύεσαι με το θηλασμό. Θέλει επιμονή και υπομονή. Πολύ skin to skin. Με βοήθησε πολύ εμένα αυτό.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...