Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ????????????


Recommended Posts

Καλημέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω ένα μωράκι που γενήθηκε 14-5 και δεν μπορεί να κάνει κακά του!!!! :blink:

Ξεκινήσαμε με γάλα Frisolac εκανε κάθε 2 μέρες με παρα πολύ σφίξιμο κιτρινα και σαν μπιλιες μικρα μικρα !!! :huh::huh:

Πήρα τον παιδιατρο και μου είπε να του δωσουμε το Novalac iT αλλα τιποτα το μωρο πάλι τα ιδια….

Τελικα καταλήξαμε να του δίνουμε χαμομηλι τσάι και γάλα Almyron κατά της δισκιλιοτητας φτιαγμένο με τσαι χαμομηλι αντί για νερο!!!!

Αλλα το μωρο κανει πάλι 2 με 3 μέρες για να κάνει κακα απλά κάνει μαλάκα κακα πρασινωπά….!!!!! :dry::dry::dry:

Είναι φυσιολογικό αυτό????

Εχω ανησυχήσει παρα πολύ για το μωράκι μου!!!!! :unsure::unsure:

Σας ευχαριστώ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thalia mou katarxhn na sou zhsei to mwraki sou...Emena ekane kakakia kathe fora pou etroge h korh mou..Mou akougete polu vasanistiko na mhn mporei na energithei gia meres toso mikro...San mpilies vgenoun epidi einai afidatomena ta kakakia,sinithos ta mwrakia kanoun polu malaka kakakia.Pantos kati pou exw mathei apo thn mama mou gia na voithame ta mwra otan exoun provlima einai na pereis ena thermometro apo auta pou vazoun ston kolariko ton mwron na valeis mia kremoula kapia pou na kanei gia mwra (Bebanthol as poume) kai na ginei san lipantiko gia na diefkolinei ligaki...Pantos psakstw giati kamia fora mporei na einai epikindino gia toso mikra vrefoi na kratane mesa tous akatharsies... Kalh epitixia sou euxome..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Θάλεια,

εμένα όπως ξέρεις ο μικρός γεννήθηκε 19-5 και του προκαλεί δυσκοιλιότητα το δικό μου γάλα γιατί είμαι και εγώ δυσκοίλια :S (έτσι μου είπε η γιατρός). Για 1 ημέρα δεν είχε κάνει κακά του, σφιγκόταν και πόναγε πολύ και του δίνουμε πια Frisolak Comfort είτε μαζί με το δικό μου είτε με το Prenan Nestle (μισά - μισά γεύματα). Με αυτό το συνδυασμό κάνει κακά του 4 φορές την ημέρα!!!!

Ενα κόλπο που μου είπε η γιατρός για να ξεστουμπώνει (όταν τον βλέπω οτι θέλει και δεν μπορεί) είναι να βουτάω την άκρη του θερομέτρου στη Sudokrem και να του του βάζω στον πρωκτό (1 εκατοστό περίπου) και να το γυρνάω στον ποπό του για 2-3 λεπτά. Το έχω κάνει 2 φορές και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα, λες και αδειάσαμε βόθρο :P ! Βέβαια είναι λύση που πρέπει να γίνεται σε περίπτωση ανάγκης και όχι κατά βάση αλλά η γιατρός μου μου είπε οτι είναι προτιμότερο να το κάνω από το να πονάει!

Παρόλο που δεν κάνει κακά του ο Νικόλας τρώει κανονικά? Γιατί είναι βασικό να μη χάνει γεύματα. Εμένα ευτυχώς δεν χάνει την όρεξή του οταν τον πιάνει δυσκοιλιότητα.

Ξαναπάρε τη γιατρό σου μήπως πρέπει να δοκιμάσετε άλλο συνδυασμό από γάλατα και ρώτησέ τη αν είναι ανησυχιτικό που είναι πράσινα (κανονικά πρέπει να είναι κίτρινα). Ρώτησέ τη μήπως να πας δείγμα από τα κακά του για καλλιέργεια ώστε να δείτε μήπως έχει κάποια δυσανεξεία και τον πειράζει κάτι στο γάλα.

Ελπίζω να μη σε ζάλισα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ..ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι βρε μαρακι τι με ζαλισες!!!!

Σας ευχαριστώ όλες !!!

Τρώει κανονικα όλα τα γευματά του και πινει και τσαγακι 1 φορά την ημέρα!!!!

Θα το δοκιμάσω αυτό με το θερμόμετρο που μου προτείνεται!!!!!

Πήραμε την γνώμη δευτερου παιδίατρου και μου είπαν οτι αν κανει κακα μια φορά την εβδομάδα θεωρείται φυσιολογικό :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Επαθα πλάκα τι να πώ δεν ξέρω!!!

Εμένα μου φαίνεται αφύσικο!!!

φιλακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βικάκι,

θερμόμετρο έχουμε το ηλεκτρονικό όχι το κλασσικό.

Thalia,

περίεργο μου φαίνεται μια φορά την εβδομάδα αλλά για να το λέει ο γιατρός κάτι θα ξέρει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, Να σου ζήσει το μωράκι σου, δοκίμασε να του κάνεις και λίγες ασκησούλες, λυγίζεις τα γόνατα του έως το στήθος και πάλι όσο πιο πολλές φορές για να ενεργοποιηθεί το εντεράκι του, τρίψε του επίσης την κοιλίτσα και δεν εάν είναι πολύ σφιχτή, εάν είναι σφιχτή υπάρχει θέμα εάν όμως είναι μαλακή μην ανησυχείς κι εμένα ο παιδίατρος μου δεν ανησυχεί για τα κακά, αρκεί το παιδί να μην κλέει και πονάει και επίσης να προσέξεις να μην κάνει κακά σαν κατσίκας έτσι μου είχε πέι.

Φιλιά να σου ζήσει και πάλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera k apo emena.K emena o mpemphs mou apo poly mwraki eixe thema me th dyskiliothta.Tou edin a Frisomel Comfort k tou edina k xamomyli gt to paidi ypefere.Monimws sfigkotan.

Epishs kathe fora tou ekana k gw gymnastikoula sta podarakia se syndiasmo me to thermometro k to baby oil.

Mia mera pou ourliaze poly apo ton pono apthn aganaktish mou tou evala sto popo tou me syrigga ligo baby oil k anakoufistikh to paidi.Den kratise poly h dyskoiliothta.Twra pia kanoume normal kakakia.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι σα μπαλιτσες γιατι του λειπει προφανως νερο... υγρασια, ειναι αφυδατωμενα τα κακακια του.. αποτι καταλαβα δεν το θηλαζεις ετσι? αν παιρνει ξενο γαλα μια εβδομαδα ειναι παρα πολυς καιρος. επισης τα κακα του δεν πρεπει να ειναι πρασινα, τα πρασινα κακα αν θυμαμαι καλα ειναι ενδειξης δυσανεξιας.. ψαξτε το λιγο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :blink::blink::blink:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ!!!! Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟΥΤΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΣΦΙΧΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥΡΕΣ

(ΠΩΠΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΜΩΜΗ...... :blush::blush::blush: )

ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΑΝΕΞΙΑΣ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη σου μερα!Μια φορα την εβδομαδα για παιδακι που πινει σκονη ειναι πολυ!Τοσο λενε για τα μωρα που θηλαζουν!Κανε ασκησεις και δως του λιγο χαμομηλακι ή κιντερτε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...