Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ???


Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!! Τι κάνετε????? Ελπίζω να μου είσαστε όλες σας καλά……………….. εμένα μου έχει κάτσει ένας κόμπος στο στομάχι………. άλλο πράγμα………

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κάνω τις 2 βασικές κι επίπονες εξετάσεις μου! Η περίοδος μου ήρθε (μη χάσει κι αυτή!!!!!!) στις 5/6 με απίστευτους πόνους και τα γνωστά της κολπάκια…………. λιγάκι λιγότερο μ’ ενόχλησε η μέση μου αυτή τη φορά……………

Την Τρίτη 15/6 μου κανόνισε η Γυναικολόγος μου την Υστεροσκόπηση στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. Θα είμαι εκεί νωρίς-νωρίς για την εισαγωγή & τα σχετικά, παρεϊτσα με τον αντρούλη μου!!!!!!! Πριν φύγω από το σπίτι θα πάρω 2 Buscopan & 1 Ponstan, θα κάνουμε Υστεροσκόπηση. Αυτή είναι που φοβάμαι πάρα πολύ, αλλά ηρέμησα αρκετά όταν έμαθα πως ξεκινάμε με διαγνωστική, γιατί η επεμβατική (που χρειάζεται εξετάσεις, νάρκωση, κτλ.) πρέπει να έχει λόγο να γίνει κι εφόσον δεν ξέρουμε τι θα βρούμε……… γι’ αυτό και ξεκινάμε με διαγνωστική…………… θα είμαι ξύπνια δηλαδή……….. κι αν έχει monitor μπροστά μου θα βλέπω κιόλας???? Help!!!!!!!!!!!!!

Την άλλη μέρα τώρα, Τετάρτη 16/6, έχω κανονίσει Υστεροσαλπιγγογραφία στο ΜΗΤΕΡΑ, χωρίς να είναι η γιατρός μου μαζί, μόνο ο άντρας μου. Για τη συγκεκριμένη εξέταση το μόνο άγχος που έχω είναι μην………. είναι άντρες οι Ακτινολόγοι…….. αυτοί που θ’ ασχοληθούν μαζί μου, τέλος πάντων…… χαζό, το ξέρω, αλλά έτσι αισθάνομαι………

Συν τοις άλλοις, η Κολπική-Τραχηλική Καλλιέργεια που έκανα στις 31/5 μας έδειξε ένα…………… πολύ κακό μικροβιάκι……… Στρεπτόκοκκος…… ξεκίνησα τη Δευτέρα 1 πολύ δυνατή αντιβίωση (1500mg/ημέρα με μόνη παρενέργεια τη φοβερή υπνηλία.….. κοιμάμαι όρθια…….. κλείνει το μάτι για πλάκα!!!!!!) για να "ξεφορτωθούμε" το μικρόβιο……. πριν τις εξετάσεις……… γιατί έτσι και περάσει μέσα στη μήτρα……………… "την κάτσαμε τη βάρκα"!!!!!!!!!!! Μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στη μήτρα............

Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη……… δεν έχω διάθεση για το παραμικρό………. φοβάμαι πάρα πολύ………… έχω καταπικραθεί με το μικρόβιο, γιατί ασχολούμαι σχολαστικά με την υγιεινή & δε μπορώ να καταλάβω "πώς την πάτησα"………. Προχθές που μιλούσαμε με την "κολλητή" μου…… επειδή πήγα στη μπουμπού της χθες…… γυρίζει και μου λέει "ξέρεις ε…. ο Στρεπτόκοκκος κολλάει!!!!!!!!" σα να μου λέει

αν σου έρθει πιπί……… μην" ξέρετε πόσο άσχημα ένιωσα????? Μήπως έχω AIDS??????????????????????????

Παρόλα αυτά, ανυπομονώ πάντως να κάνω τις εξετάσεις να τελειώνουμε……. αν και δεν είμαι σίγουρη γι’ αυτό………… δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει στην πορεία……… μακάρι να βρεθεί………… "ο ένοχος"!!!!!!!!!!!!! Ο λόγος που το bebe δεν έχει έρθει ακόμη………….

Έχω σκυλομετανιώσει που δεν ξεκινήσαμε εξετάσεις νωρίτερα……… μόλις κλείσαμε χρόνο………. αισθάνομαι πως έχασα χρόνο μέσα από τα χέρια μου………. γιατί?????????? Επειδή είμαι ΚΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γι’ αυτό…………… καλόν είναι να μην καθυστερούμε καθόόόόλου το τσεκάρισμά μας!!!!!!!!!!! Εμείς, να φανταστείτε, μιλήσαμε για εξετάσεις με τη Γυναικολόγο μου στις 12/3 κι ακόμη……….. οι Ορμονολογικές….. βγαίνουνε αύριο……… οι άλλες 2 εξετάσεις γίνονται σε λίγες μέρες…….. έχουνε ήδη περάσει 3 μήνες……. κι ακόμη είμαστε στάσιμοι…….. που να πάρει………… εξαιτίας μου…………….

Συγγνώμη για τη "λογοδιάρροια"………….. δεν είμαι καλά…………… πάω να πιω καφέ………….. από το πρωϊ δεν έχω φάει ακόμη τίποτε………. έδωσα αίμα για Χοληστερίνη-Τριγλυκερίδια και τα συναφή………. πήρα την αντιβίωσή μου & το στομάχι μου άδειο…………. ζαλίζομαι κιόλας…………….. ουφ…….. τα λέμε……………..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

πωπω.περαστικά σου βρε κοπέλα μου!

έχεις μπεί πάντως στο πρόγραμμα για τα καλά, οπότε βημα βήμα -όλα θα γίνουν. και το κακό μικροβιάκι θα φύγει, αφού πέρνεις αντιβίωση. don't worry.

καλή επιτυχία 15 και 16 του μήνα- και γενικότερα συντομα μανούλα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηνελοπη μου ρωταγα για σενα σημερα τα κοριτσια,τι εγινε λεω με αυτο το κοριτσι!μην μου στενοχωριεσαι!ευχομαι ολα να πανε κατευχην και το μικροβιο θα φυγει μην φοβασαι!περιμενω αυριο να μου πεις για τις υπολοιπες εξετασεις!Φιλια!και καλα αποτελεσματα!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζουζουνα μου μια χαρα πρεπει αν εισαι!!!!! θα μαζεψεις θαρρος,θα εχεις και τον αντρουλη σου κοντα σου ,εισαι αρχηγινα!!!! το οτι πας(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) για τις εξετασεις ειναι τελειο!!!! ετσι να το βλεπεις!!! και ετσι ειναι βασικα!!!! θα σε εξετασουν οι γιατροι,θα κανεις μετα οτι σου πουν και θα κανεις ενα μωρακι δυο μωρακια τρια μωρακια μουρλια>!!!!!!!!!!!!!!!!!! γλυκισμα!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μεσα απο την καρδια μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΠΙΤΣΑ μου γλυκιά!!!! Βρε μην αγχώνεσαι! Πάρε μερικές βαθιές ανάσες!

Μην βλέπεις βουνό μπροστά σου γιατί δεν υπάρχει. Δες από που ξεκίνησες και που έφτασες! Δες πόσα βήματα έχεις κάνει καλέ!! Οι εξετάσεις δεν είναι τίποτα άλλο από δυο βήματα πιο κοντά στο μωρό σου!

Όσο για το μικρόβιο, το εντοπίσατε και το πολεμάτε. Μπορείς πριν κάνεις την πρώτη εξέταση, να κάνεις μια ακόμη καλλιέργεια να σιγουρευτείς ότι έχει φύγει ώστε να μην ανησυχείς για τυχόν άλλα προβλήματα στη μήτρα. Όλα αντιμετοπίζονται γλυκιά ΖΟΥΖΟΥΝΑ!

Μη μου πέφτεις και γύρε το κεφάλι σου να δεις πίσω απ' το βουνό το μωρό που έρχεται!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μόλις έμαθα κάτι πολύύύύύύ ευχάριστο κορίτσια μου………

Όταν ήρθε η ώρα να πάω σε Ενδοκρινολόγο στο ΙΚΑ προ 2 μηνών….. έπεσα σε μία «ξυνέγκω»………….. Μου έκανε ολόκληρη φασαρία (καβγά ήθελε η κυρία προφανώς!!!!!!) ότι εφόσον το αυτοκολλητάκι της ασφάλισης δεν υπάρχει στο δικό μου βιβλιάριο, αλλά μόνο στου συζύγου (αφού έτσι γίνεται…… όσες έχετε ΙΚΑ το γνωρίζετε!) κι ότι δε δικαιούμαι περίθαλψης!!!! Μόνο που δεν την έβρισα!!!!!! Ειλικρινά!!!!! Έφυγα από εκεί με κλάματα……… από τα νεύρα μου………………Κι έλεγα….. δε θέλω να την ξαναδώ στη ζωή μου…….. το βρωμοθήλυκο….. την παλιο-γεροντοκόρη!!!!!!!!!!!!!!

Και……….. ξαφνικά πρ’ ολίγου……… χτυπάει το τηλέφωνο!!!!!!!! Η Κα……. εξακολουθεί την ασθένειά της……………… και πρέπει να κλείσω ραντεβού εκ νέου στο 184 για άλλο γιατρό, γιατί…… λήγει η σύμβασή της!!!! Τα πήρα κι εγώ…….. κι αρχίζω να λέω της κοπέλας………. «περίμενα 1 μήνα για ραντεβού»…….. «1 μήνα για τις απαντήσεις»……… και τώρα «από πού θα τις πάρω»?????? Ευτυχώς, θα τις βρω στη Γραμματεία αύριο το πρωί!!!!!!!!!!!!!!!

Δόξα τω Θεώ………. δε θα ξαναδώ τη σκ.. φατσά της!!!!!!!

Να δούμε όμως............. πότε θα βρω τώρα ραντεβού για Ενδοκρινολόγο!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σας δείρω βρε παλιοκόριτσα............

Μη μου μιλάτε έτσι και με πήρανε τα ζουμιά.............

Milinaki μου, για να σου πω κιόλας για το μικρόβιο, η Γυναικολόγος μου είπε πως η αντιβίωση είναι η πλέον δυνατή για την περίπτωση και μία 2η Καλλιέργεια περιττεύει...........

Μόνη προϋπόθεση......... να μην ξεχάσω ούτε 1 δόση!!!!!!!!!! Ακόμη και πριν τις εξετάσεις..............

Και μετά............ μετά.................... μας ανάβει το πράσινο φως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ορίστε βρε κοριτσάκι μου!! Αρα την εξόντωση του μικροβίου την έχεις στο τσεπάκι σου!! Να βάλεις υπενθύμιση στο κινητό να μην την ξεχάσεις!!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!! :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε τρελοκομειο μην σε νοιαζει το μικροβιο!!! εγω οταν εμεινα εγκυος ξερεις τι ανακαλυψα!!! οτι εχω 3 μικροβια!!! μυκοπλασμα,ουρεοπλασμα και ενα αλλο περιεργο που δεν θυμαμαι πως το λενε!!!! ποια εγω!!! να εξηγω στην αδερφη του χρηστου που μου εκανε την εξεταση οτι ειμαι υστερικη με την καθαριοτητα της περιοχης,οτι εχω ειδικο σαπουνακι για την περιοχη, οτι δεν φορω ποτε το εσωρουχο να ακουμπαει πανω μου γιατι βαζω παντα σερβιετακι καθημερινο το οποιο αλλαζω καθε πρωι και απογευμα(μετα το ντουζ) ειμαι σχολαστικη το παραδεχομαι!!! και παρολα αυτα ειχα 3 μικροβια!!! οχι ενα!!!!! ασε σου λεω επαθα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η πλάκα είναι, Ντάντη μου, πως κι εγώ αυτό το μικρόβιο το ήξερα για μικρόβιο εγκυμοσύνης……..

Κι όταν αδιαθέτησα……………….. βαλάντωσα στο κλάμα…………..

Ήμουν τόσο πολύ σίγουρη πως δεν θα έκανα τις εξετάσεις……………………..

Milinaki έχω βάλει 2 υπενθυμίσεις την ημέρα!!!!!!!

Είμαι που είμαι ξεχασιάρα..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos έγραψε:

ζουζουνοπιπιτσα...πρωτον ,η υπερβολικη υγιεινη μπορεινα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα!!! δευτερον φιλια!!!

Φιλιά και σε σένα Γιωτάκι μου.............

Δεν είμαι καθόλου υπέρ του υπερβολικού.............

1 ντουζάκι όμως ημερησίως....... θα το κάνω............ χειμώνα-καλοκαίρι...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ούτε μπενταντίν χρησιμοποιώ Γιωτάκι μου, ούτε σερβιετάκια..........

Όταν πάμε για ταξιδάκι μετά του συζύγου...........

Η μισή βαλίτσα είναι............. τα εσώρουχά μου..........

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αλλάζω συνέχεια....... δε μπορώ καθόλου την υγρασία!!!!!!!!!!!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tσουπ!Ηρθα και εγω!!!

Καταρχην οντως τα ειδικα σαπουνάκια υγιεινής και κάθε είδους ΄΄ αποστειρώσεις΄΄ μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα.Βλέπετε εκτος από τα ασχημα μικροβιάκια σκονώνονται και όσα είναι απαραίτητα για το περιβάλλον του κόλπου!!!

Το οτι αργησες να ξεκινήσεις τις εξετάσεις....ε, είναι αλήθεια !

Το οτι παραδέχεσαι και συνειδητοποιείς το φταίξιμό σου , σε τιμά ιδιαίτερα και σηματοδοτεί οτι έτσι θα προχωρήσετε με τσαμπουκα έτοιμοι να αντιμετωπίσεται κάθε αποτέλεσμα.

Που τίποτα δεν θα είναι γιατί σύντομα θα μιλάμε για τις κοιλίτσες μας!!!

Σε φιλώ , καλή επιτυχία στις εξετασεις!

Τωρα που πήρες φόρα μη σταματάς πουθενα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ΄ευχαριστώ πολύ Ευάκι μου!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να είναι κάτι το επιλήψιμο και το αντιμετωπίσιμο........ γιατί εάν όλα αυτά έχουνε γίνει............ από το άγχος μου και μόνο........................ θα μου στρίψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσε που θα ψάχνω να βρω μέρος να κρυφτώ........... για να μη με δείρει ο άντρας μου!!!!!!!!!!!!!!!

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Εσύ πώς τα πας κοριτσάκι????? Φούσκωσες-φούσκωσες??????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να ευχηθω καλα αποτελεσματα....

ειναι θεμα χρονου απο δω και περα κοριτσακι για να κρατησεις ενα θετικο τεστακι....

και εγω κοριτσια αν ξαναρχιζα τωρα προσπαθειες θα εκανα αμεσως εξετασεις...

εχασα τρελο χρονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!τωρα θα ημουν μαμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ΄ευχαριστώ πολύ Νανά μου!!!!!

Κι εμείς τώρα αναγκαστικά......... τον χάσαμε αυτόν τον μήνα................

Έχω την ωορρηξία μου αυτές τις μέρες, το καταλαβαίνω από τον πόνο στην κοιλιά......... αλλά........ δεν.......... μέχρι να κάνω και τις 2 εξετάσεις....... τι να κάνουμε...... ιερός σκοπός υπάρχει!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα πάντως.......... πώς γίνεται τις τελευταίες μέρες και μου έχει καρφωθεί πως εάν........ είχα ακόυσει τον αντρούλη μου........ κι είχα μιλήσει με Γυναικολόγο......... πριν τα Χριστούγεννα......... τώρα θα ήμουν έγκυος??????????????

Άγχος??????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Σ΄ευχαριστώ πολύ Ευάκι μου!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να είναι κάτι το επιλήψιμο και το αντιμετωπίσιμο........ γιατί εάν όλα αυτά έχουνε γίνει............ από το άγχος μου και μόνο........................ θα μου στρίψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσε που θα ψάχνω να βρω μέρος να κρυφτώ........... για να μη με δείρει ο άντρας μου!!!!!!!!!!!!!!!

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Εσύ πώς τα πας κοριτσάκι????? Φούσκωσες-φούσκωσες??????????

Φούσκωσα όσο να ναι!!! :)

Πάντως αν όνως φταίει το άγχος σου.....

Γιατί εγώ πιστευω οτι στο τέλος θα το φας το ξύλο σου?????????????? :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άσχετο……… τώρα που το θυμήθηκα!!!!!!!!!!

Τι κάνω εγώ τώρα με τις Ορμονολογικές?????????? Μου λέτε??????????

Υποτίθεται πως θα τις έβλεπε αυτή η βλαμμένη η Ενδοκρινολόγος που ευτυχώς δεν θα την ξαναδώ…………… (που γύρισε και μου είπε με ένα τουπέ………. πως Υπέρηχο στο Θυρεοειδή θα κάνουμε μόνον εάν οι εξετάσεις μας δείξουνε πως είναι………… βλαμμένος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) για να μου χορηγήσει χαπάκια να στρώσουνε…… εάν χρειαστούνε……… Έχοντας μιλήσει με τη Γυναικολόγο μου, αφού εκείνη μου τις ζήτησε, μου είπε δεν θα κάνεις τίποτε εάν δε μιλήσεις πρώτα μαζί μου…………..

Θα κοιτάξω πάντως να κλείσω 1 ραντεβού για Ενδοκρινολόγο άμεσα…………. (άμεσα………….. για το ΙΚΑ μιλάμε βέβαια!!!!!!) κι ότι μου πει κι η γιατρός μου……… ε……… δεν ξέρω τι να κάνω………….. μάλλον θα μου πει η Γυναικολόγος μου την Τρίτη…… πριν-μετά την Υστεροσκόπηση…… ευτυχώς αισθάνομαι πολύ άνετα μαζί της………….

Υ.Σ.: Ο ίλιγγος πώς περνάει????????????????

Μάλλον το ταλαιπώρησα το στομάχι μου σήμερα…… είναι και το άγχος μου…………. ουφ…….. sorry………. αλλά μου έρχεται να ………………… μάλλον είναι το άγχος μου………… ο φόβος μου…………….

Κοριτσάκια μου σας αφήνω……………..

Μη με παρεξηγείτε που δε μπαίνω…………. είναι το πώς αισθάνομαι……….. καταλαβαίνετε???????????????? Δεν αποκλείεται να ξαναμπώ πριν τις εξετάσεις…… αλλά δεν είναι σίγουρο!!!!!!!!!!! Οπωσδήποτε όμως θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις…………..

Ευτυχώς αυτές τις μέρες έχω του κόσμου τις δουλειές (εντός κι εκτός σπιτιού!) και το μυαλό ξεφεύγει………….. μπας και "κουλάρω" λιγάκι το άγχος μου…………………

Πάω ν’ ασχοληθώ και λιγάκι με το σπιτάκι μου!!!!!!!!!!! Και τις γλαστρούλες μου!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!! Καλό απόγευμα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μην ανησυχείς αφού πρέπει να τα κάνεις όλα αυτά θα τα κάνεις...Άσε που θα τις κάνεις θα τελειώσουν και μετά θα έχει φύγει από πάνω σου το φορτίο της αναμονής του άγχους και του φόβου σου...

Σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες...περαστικά με το μικροβιάκι σου, πράγμα βέβαιο και με τουλάχιστον ένα γλυκό,γλυκό μωράκι στην αγκαλίτσα σου...(αν όχι και περισσότερα) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ "ΧΑΛΑΡΩΣΕ" ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΛΙΙΙΙΙΓΟ..ΝΑ ΤΟ "ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ" ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ!!ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ...ΕΤΣΙ??!! ;)

ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...