Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης περαστικα στην κουκλα σας. Ταλαιπωρειται μωρε τ καημενο κριμα. Εγω μια φορα π ειχε μυξουλες της εβαλα οτριβιν παιδικο μια σταγόνα σε κάθε ρουθουνι, μετα απο τ γνωμη τ παιδιατρου κ αμέσως έστρωσε. Αλλα ειναι κοπέλαρα η δικιά σου, φτου φτου τ παιδακι. Λοιπόν κορίτσια εγω τ βραδυ π τα κοιμιζουμε ολα παω για περπατημα μιση ωρα με 40 λεπτά. Εδω γυρω γυρω τ τετράγωνα μη χρειαστεί να γυρίσω. Βγαινω γυρω στις 10 μεχρι 10.30 11 παρα. Με αναζωογονει. Επισης σήμερα έκανα την 1η απόπειρα να παω γυμναστήριο μια ωρα πιλατες που οηγαινα. Ο άντρας μ κρατήσε τ κορίτσια κ αφησα τ μωρο στους δικούς μ μια ωρα. Εγω περασα τέλεια. Το μωρό τ δολιο δ τους ξέρει κ μόλις νυσταξε αρχισε να κλαίει μου είπαν. Εν τέλη κοιμηθηκε. Απο την ωρα π γυρισα, με τ π εβγαινα απο τ οπτικο της πεδίο τσιριζε. Πολυ τ λυπήθηκα τ καημενο.
    • Αγάπη με το καλό!!εγώ το χειμώνα,  μέσα στο σπίτι τον είχα,  με φανελάκι είτε μακρυ είτε κοντό μανίκι, φορμακι ολόσωμο κάλτσακια πάντα κ μια κουβερτουλα. Για έξω αυτα που φορούσε στο σπίτι συν φόρμα εξόδου και σκουφακι. Κουβερτουλα μέσα στο καρότσι και ποδοσακος του κοριτσιού. Με μάρσιπο τον έπαιρνα όταν ήταν να πεταχτω πχ φούρνο, μανάβικο, φαρμακειο κτλ και βαριόμουν να κατεβάσω το καρότσι για 2 λεπτά,  οπότε όπως ήταν από το αμάξι,  με τη φόρμα εξόδου κ στον μάρσιπο. Γενικά ισχύει ότι φοράς εσύ συν ένα, αλλά θέλουν  κ την κουβερτουλα τους μωρέ... Το χειρότερο είναι όταν έχεις μπες βγες σε καταστήματα κ φοράει τη φόρμα εξόδου που δεν γίνεται να τη βγάζεις κ να τη βγάζεις κάθε φορά. Εγώ τον έβγαζα τον ποδοσακος, τον ξεσκεπαζα και του άνοιγα το φερμουάρ από τη φόρμα. Επίσης ίσως χρειαστείς και μια δεύτερη γτ μπορεί να βγάλει γουλιες ή να κάνει εμετουλι κ να στη λερώσει. Κ αυτό να γίνει 5 λεπτά πριν φύγετε από το σπίτι 😅
    • Και εμένα έτσι ακριβώς είναι. Πρηζομαι πολύ εύκολα και το έντερο κάνει συχνά συσπασεις. Επισης εκεί που δεν είχα πόνους στην περίοδο πριν την εγκυμοσυνη της μπεμπας τώρα έχω.  Επίσης έχω και 2 μέρες καθυστέρηση,εγκυμοσυνη εννοείται δεν παίζει και είναι μάλλον ορμονική αφού τον προηγούμενο μήνα μου κράτησε 11 μέρες.  Η μπέμπα ακόμα πυρετό,με depon πέφτει μέχρι 37,7 ,την έκανα ένα μπανακι να χαλαρώσει και να κοιμηθεί, της έβαλα και αυτό το διάλυμα που νου είπε ο γιατρός στην μυτούλα μπας και ξεκουραστεί η καημένη.  Συν όλα τα άλλα εμένα με έχει πιάσει η παλινδρομηση από την στεναχώρια σήμερα και καίγεται το στερνό μου και πριν λίγο προστέθηκε και ο πονοκέφαλος σημάδι περιόδου.
    • Η αλήθεια είναι πως δεν με ταλαιπωρεί πολύ η καισαρική και η δεύτερη ήταν κάπως πιο εύκολη εντάξει σίγουρα θα ήθελα έστω να προσπαθήσω και φυσιολογικά αλλά  στο τέλος το μόνο που μετράει είναι να είμαστε καλά μαμά και μωρό .. Όχι ακόμα δεν το έχω πει ούτε στα κορίτσια.. καλά η μικρή δεν καταλαβαίνει κιόλας ακόμα αλλά η μεγάλη φοβάμαι μην το ξεφουρνίσει πουθενά 😂  μολις κανω την αυχενική με το καλό θα της το πω  εσένα περιμένει το αδερφάκι της; Τι σου λέει ; 
    • Θέλει υπομονή. 6 μήνες προσπαθούσα με το σε λιγάκι συν ούτε σε εμάς κατάφερνε ο μπαμπάς.  Έχεις δοκιμάσει να λείπεις να μη σε δει πριν τον ύπνο; Πάντως θέλει χρόνο μην πιέσεις καταστάσεις 💪🏻💪🏻💪🏻καλή δύναμη 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...