Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δε θελει το μπαμπα του...

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα σας..

εχω ενα προβληματακι με τον μικρο.. ο αντρας μου ηταν απο τον Οκτωβρη ανεργος και εχει 3 βδομαδες σχεδον που δουλευει. Δουλευει ωρες καταστηματων και στην αλλη ακρη της πολης. Δευτερα και τεταρτη γυρναει σπιτι κατα τισ 4.30 αλλα τις υπολοιπες μερες ερχεται 10 και μιση το βραδυ... ο μικρος δηλαδη μπορει να κανει να τον δει 2 ολοκληρες μερες!!

ο αναστασης οταν ξυπναει το πρωι παει και ξαπλωνει στο μαξιλαρι του αντρα μου το δειχνει και λεει μπαμπα?? η βλεπει την κουπα που αφηνει ο τολης στο τραπεζι τη δειχνει και λεει μπαμπα?? παει στην πορτα πιανει τα κλειδια και φωναζει παλι μπαμπα? τον ζηταει συνεχεια συνεχεια μεσα στη μερα... και οταν παω να τον βαλω για υπνο, ειμαι ξαπλωμενη διπλα του, βγαζει την πιπιλιτσα του και φωναζει μπαμπα τοσο σπαρακτικα και επειδη βλεπει οτι δεν ερχεται βαζει τα κλαμματα...

αλλα νομιζω οτι του εχει θυμωσει.. οταν τον βλεπει του ριχνει μονο ενα χαμογελο. οταν παει ο αντρας μου να τον αγκαλιασει τον σπρωχνει, φωναζει και τραβιεται μακρια του.. τι να κανω?? ο αντρας μου στεναχωριεται, κουραζεται τοσο στη νεα δουλεια και θελει εστω μια αγκαλια απο τον μικρο.. σε 3 βδομαδες θα συνεχισει να δουλευει σε ενα καταστημα πολυ κοντα στο σπιτι μας, δηλαδη θα γυριζει και τα μεσημεραι σπιτι.. θα τον βλεπει εστω και λιγο τον μικρο. τωρα τι να κανω? δεν τον θελει καθολου, αν παει να κανει οτι τον παιρνει αγκαλια χτυπιεται και ουρλιαζει ο μικρος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

O μικρουλης σας μαλλον κανει ναζακια...ισως νιωθει οτι ο μπαμπας του τον παραμελει ενω δεν ειναι στην πραγματικοτητα ετσι.ειναι ομως εξυπνος και νομιζει πως αν κανει μουτρα στο μπαμπακα του τοτε αυτος θα του δωσει περισσοετρο χρονο.η μονη λυση ειναι να τους αφηνεις μονους να παιξουν και να προσπαθησει ο συζυγος σου να τον πλησιασει χωρις νασαι μπροστα εσυ.γιατι τοτε θα τρεχει προς εσενα και δεν θα δινει σημασια στον μπαμπακα του που θα προσπαθει να κερδισει το χαμογελο του μικρου!επισης καλο θα ηταν να βγουν στις κουνιες μαζι!

δοκιμαστε το το Σαββατοκυριακο που δεν θα δουλευει ο αντρας σου τοσο πολυ και δειτε μηπως υπαρχει αποτελεσμα...

φιλακια και καλη επιτυχια!!!

το σαββατο εχει ρεπο και θα περασουν πολλες ωρες μαζι!!!

σημερα τον πηρε με το καροτσι να κανουν μια βολτιτσα και ο μικρος ουρλιαζε οταν καταλαβε οτι δε θα πηγαινα κ εγω μαζι τους... εκανε σαν δαιμονισμενο... αφουδεν εσπασε το καροτσι παλι καλα.. και τον γυρισε ο αντρας μου πισω. πρεπει να τον αφηνει να κλαιει λιγακι η θα νιωσει οτι και εγω τον απορριπτω?

Nομιζω πως πρεπει να τον αφησεις λιγακι με τον μπαμπα και ας κλαιει αρχικα!πρεπει να συνηθησει ξανα ο ενας τον αλλον!θα τα βρουν πολυ συντομα!απλα θελουν τον χρονο τους!νομιζω πως για λιγο πρεπει να αφησεις χωρο στον μπαμπα και οποτε ειστε ολοι μαζι να δειχνεις την αγαπη σου και στον μπαμπα για να καταλαβει οτι εφοσον εσυ αγαπας τον μπαμπα του τοτε ειναι καλος και πρεπει να τον αγαπαει και να τον εμπιστευεται και ο ιδιος ο μικρουλης!!!

ελπιζω να καταλαβες ετσι περιεργα που τα εγραψα!ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε αψογα!!!

ναι φυσικα και καταλαβαινω... μια χαρα τα ειπες..

χμμμμ παντως τον ζηλευει τον μπαμπα του... μη μας δει να αγκαλιαζομαστε, η να φιλιομαστε ερχεται και χωνεται αναμεσα μας ετσι ωστε να αγκαλιαζουμε η να φιλαμε και οι δυο αυτον!! ειναι και χαδιαρης το μαναρι μου..

ωραιοτατα!!!ακομη καλυτερα,αγκαλιαστε τον και καντε αγαπουλες ολη η οικογενεια!ευχομαι οτι καλυτερο και μην ανυσηχεις καθολου!ολα αυτα ειναι λογικα!

Maimoudaki καλημέρα, :)

Συμφωνώ με όλα όσα σου έγραψε η Αργυρώ. Ναι μεν του λείπει ο μπαμπάς του μικρού αλλά του κάνει και ναζάκια.

Άφησέ τους μόνους και σιγά σιγά θα αρχίσουν να επικοινωνούν και να παίζουν όμορφα μαζί. Ο μικρός είναι θυμωμένος που δεν τον βλέπει...

Κι εγώ πιστεύω αν δεν είσαι πάντα παρούσα στα παιχνίδια τους θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Λενακη σηγουρα παθαινει κατι σαν αρνυση..μονιζει οτι ο μπαμος του τον παραμελει με το που λειπει και φοβαται πως οταν ειναι εκει τον μονοπωλεις εσυ...

θελει και τοςυ δυο γονεις του..

θα συνηθησει, αρκει να περνατε αρκετο χρονο οι τρεις σας μαζη

φιλεναδα δεν εκανα κοπυ πειστ την απαντηση μου,τραβα στο αλλο να διαβασεις !! :Ρ :Ρ , αντε αφησε τους να κανουν μπονντινγκ το Σαββατο να παμε να δουμε το σεξ εντ δε σιτυ!

Χμμμμ...καλή ιδέααααα!!!!!!!Θα διώξω τον αντρα μου για λίγο απο

το σπίτι μπας κ ξεκολλήσει το ερωτευμένο μου κοριτσάκι απο

πάνω του.........!!!χιχιχιιχιχι...

Γενικά να ξέρεις ότι τα μικρά παιδάκια θέλουν και τους δυο γονείς τους. Τώρα η αντίδραση του μικρού προς τον μπαμπά του είναι αναμενόμενη καθώς του λείπει. Σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι δεν τον θέλει απλά στην ουσία τον "τιμωρεί" επειδή δεν τον βλέπει. Τα μικρά συνηθίζουν να γίνονται για λίγο απόμακρα ή να κλαίνε όταν ξαναβλέπουν το γονιό που τους λείπει. Θέλει το χρόνο του με τον μπαμπά του για να καταλάβει ότι δεν προκειται να τον χάσει. Καλό θα ήταν να παίζουν π.χ. σε ένα δωμάτιο οι δύο τους και εσύ να είσαι σε κάποιο άλλο. Έτσι ο μικρός δε θα νιώθει ότι όταν βρίσκει τον ένα χάνει τον άλλο. Και σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η σχέση του με τον μπαμπά του και θα μένει περισσότερο και χωρίς εσένα μόνος του με τον μπαμπά του. Το ΣΚ περάστε το και οι τρεις μαζί και θα δεις όλα θα φτια΄ξουν σιγά σιγά!!!

Φιλάκια!!!!

Μην απογοητέυεσαι, την περάσαμε κι εμείς αυτή τη φάση και σε σχετικά σε μικρή ηλικία. Όταν ήταν η σβούρα μου 6 μηνών περίπου, δεν καθόταν με τίποτα με τον πατέρα της παρά μόνο λίγο όταν γύριζε από τη δουλειά το απόγευμα. Αυτό που έκανα ήταν να την έχω αγκαλιά μου και να πηγαίνουμε μαζί στην αγκαλιά του και να τον κάνουμε 'καλό-καλό...' και έβαζα μουσική και χορεύαμε και οι τρεις μαζί.

Τώρα δνε το συζητώ... Τον βλέπει και τρελλαίνεται! Είμαστε στο μπαλκόνι και με το που βλέπει το αυτοκίνητο να έρχεται, ξεσηκώνει τη γειτονιά με τις φωνές της... 'Μπαμπάαααααα - Μπαμπάααααααααααααα'

;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...