Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αφού έχεις ακόμα καθυστέρηση εννοείται να ξανακάνεις τεστ. Μπορεί να είχες και καθυστερημένη εμφύτευση για αυτό το πρώτο τεστ να έδειξε αρνητικό. Έχεις σταθερό κύκλο γενικά;
    • Εντωμεταξύ να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο. Όταν τρώνε ποσα γραμμαρια κρεμα δεν τους δίνετε γαλα μετά? Στα 50 γρ. π.χ. δίνετε κ γαλα?
    • Μάλλον επειδή είσαι νέο μέλος αργούν να εγκριθούν τα μηνύματα. Αν είσαι τόσο κοντά στην αναμενόμενη περίοδο, κάνε ένα τεστ πρώιμης ανίχνευσης για να σου φύγει η αγωνία. Βέβαια μέχρι την καθυστέρηση όλα παίζονται... Θερμοκρασία δεν έχω μετρήσει ποτέ, οπότε δεν έχω κάτι να σου πω...
    • Συνήθως αυτά τα τεστ, πρέπει να παρακολουθείς 2 φορές την ημέρα σε ποια φάση θα σου κάνει το πικ. Εμένα πχ μια φορά που είδα να κοκκινίζει η γραμμή με μεσημεριανά ουρά κ την ίδια μέρα με βραδινά που το ξανά έκανα είχα το πικ μου. Οπότε ίσως την χάνεις. Όπως και να έχει, εμένα η άποψη μου είναι να έχεις επαφές μέρα παρά μέρα και την μέρα του πικ σου κάθε μέρα εάν αυτό είναι εφικτό.  Καλή επιτυχία σου εύχομαι και σύντομα με ευχάριστα νέα. 
    • Λυπάμαι πολύ για την απωλεια σου... δε χρειάζεται να κάνεις κάτι συγκεκριμένο έθεσες τ ερώτημα σου και αν έχει κάποια κοπέλα ανάλογη εμπειρία θα σου απαντήσει. Μπορείς επίσης να συμμετέχεις σε συζητήσεις π ήδη υπάρχουν κ σε ενδιαφέρουν. Προσωπικά εξάψεις δ ειχα σε καμία κυηση. Κανε λιγη υπομονη κ σε 3 μερες κανε ένα τεστ ώστε να ξέρεις! Ότι καλύτερο θα σ ευχηθώ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...