Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια το Σαββατο ο Σταυρονικολας επεσε απο το μονοζυγο και χτυπησε το χερακι του επειδη ειναι σκληρο παιδι και δεν μαζευετε μου ειπε περσε παει και ετι δνε εδωσα σημασια την Κυριακη εκανε 3 ωρες προβα στο χορο παραδοσιακους και το ιδιο βραδυ χορεψε επιμια ωρα σχεδον .Την Δευτερα παρποεθηκε λιγο αλλα μετα μου λεει παλι περασε και τοιδιοβραδυ επεσε ξανα .Σημερα Τριτη τον εστειλα κανονικα σχολειο και μου ειπε φιλη μου που πηγε και το πηρε οτι διαμαρτυρηθηκε για το χερακι του ετσι τον πηραμε και πηγαμε στο ΚΑΤκαι τελιακ εχει ραγισμα στον Αγκωνα του τοποθετηθηκε γυψογαζα και σε ια εβδομαδα θα παμε για επανεξεταση .Ετσι στα καλα καθουμενα καλα το τη εκανε στο κατ δνε σας λεω επειρνε τις ακτινογραφιες του κοσμου και εβγαζε διαγνωσεις και οταν πγε να φτοαξει το γυψο του λεει του γιατρου :θα μου βαλεις αλευρι ; το γελιο βεβαια εβαλε και τα κλαματα οταν ανγκαστηκε να φοραει το κορδνι στο λαιμο να στεκεε μην τυχον και το περιορισουμε το παιδι αντε να δω

Δημοσίευση

ρε βανια εχεις τελικα πολυυυυυ δυνατο παιδι φτου φτου!!!!

περαστικα του καρδουλα μου σιδερενιος να ειναι!!!!

μηπως να το σκευτουμε να τον κανουμε γιατρο????χαχαχα πλακα θα εχει!!!

φιλακια δωστου!!!

Δημοσίευση

Περαστικά του Βάνια μου. Μου θυμίζει το γιο μου έτσι ζωηρός και σκληρός με τον πόνο που είναι. Πόσες φορές τρέχω πίσω του και φωνάζω πρόσεχε...

Σου εύχομαι να ' ναι πάντα καλά και να τον χαίρεσαι. Φιλιά.

Δημοσίευση

μεσα στο νοσοκομειο εκανε τα 1000 τοσα καποια στιγμη περιμενοντας να βαλουμε το γυψο ετρεχε και σταματησε τελευται στιγμη οταν βγηκε μποροστα του ενα παλικαρι με πατεριτσες φωναζω το γιατρο καιλεω :γρηγορα βαλτου το γυψο να φυγουμε οσο ειναικαιρος να μεινεικαι κανενενας ασφαλης .......Σας λεω το γελιο .Σημερα παραπονιοταν ηθελε να το βγαλει εκλαιγε επιδη τον τρωωει του λεω διαφορα χ εχομε ακομα μερες θα με πρηξει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...