Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

αγγελακι μουυυυυυυυυυυυυ ηρθεςςςςς!!!!!!!!!!????!!

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια 2 θετικα ΑΧΝΑ ΤΕΣΤ SELF CLEAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EIMAI EGKYOS???????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

AYRIO THA PAME GIA XORIAKHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://http://www.youtube.com/watch?v=B_vi4-S_dCE

• Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 5.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

KORITSIA GIATI HTAN AXNA OMWS????

VRE KORITSIA ME DIAKEKOMENH SYNOYSIA PIASAME!!!!!!

AYTO THA PEI THAYMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

bourique1983 έγραψε:

μαρινιω μου ευχομαι να εχεις αυριο μια τεραστια χοριακη....περιμενουμε νεα σου.. :)

AX NA SAI KALA!!!!!!!!!!!!

EIMAI EGKYOS!!!DEN TO PISTEYW!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! :woohoo: :woohoo: ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

NA SAI KALA GLYKIAAAAAAAAAAAAA MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!

KORITSIA HRTHE H PSIXOYULA MAS !!!

TO THAYMA MAS!!!

EKEI POU DEN TO PERIMENAME ME TIPOTAAAAAAAAAAAAAAAAAA :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

συγχαρητηρια μαρινιωωω!!σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να το κρατησεις στα χερια σου!!!

Δημοσίευση

Τί έγινε σήμερα καλέ; Κι' άλλα ευχάριστα έχουμε; :woohoo:

Μαρινιώ μπράβο κοπέλα μου!!!! Τελικά απο εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται...χιχι :laugh: Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!! :)

Δημοσίευση

mpravo kopelara mou!!!!!!!!!!!!synxaritiria mia terasti xoriakh sou eyxomai!!!!perimenoume na mathoume ta apotelesmata!me to kalo na erthei kai na meinei gia panta!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μαρινιωωωωωωωω συγχαρητηρια κοριτσι μου, ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη να την περασουμε παρεα!!!!

Δημοσίευση

Σγχαρητηρια και απο μενα Μαρινιω :):):) Τελικα γινονται θαυματα ε? Να σου πω οτι κι εγω την κορη μου με διακεκομενη συνουσια την πετυχα κι εχω τωρα ενα κοριτσαρο 4 χρονων, ενα μικρο γυναικακι :P Χαλαρωσε και απολαυσε καθε βδομαδα ξεχωριστα, σου ευχομαι τα καλυτερα. Η Παναγια μαζι σου!

Δημοσίευση

YIOUPIIIII MPRAVO MARINIW MOU...SOU A3IZOUN TA KALITERA...ME MIA TERAAAASTIIIAAAAA XORIAKI...NA MOU PROSEXEIS :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

μαρινιω με το καλο με το καλο!!!!!!

σου ευχομαι αυτη τη φορα οοοοολα να πανε ΤΕΛΕΙΑ και να εχεις σε 9 μηνες ενα γλυκιτατο υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου

Δημοσίευση

Θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Μαρινάκι μου!!!!!!!!!!!!!!

Είδες πόσο γρήγορα ήρθε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τέλεια τέλεια … θα είασαι και πακετάκι με την Μπουγατσούλα!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Μαρινιώ! Να έχεις μια τελείως τέλεια εγκυμοσύνη!!!!

Φύσα, φύσα, να παγώσουμε θέλουμεεεεεε!

Δημοσίευση
:):) Πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!ευχομαι οοοοολα να πανε τελεια!!!! :kiss:
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

lena έγραψε:

Τί έγινε σήμερα καλέ; Κι' άλλα ευχάριστα έχουμε; :woohoo:

Μαρινιώ μπράβο κοπέλα μου!!!! Τελικά απο εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται...χιχι :laugh: Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!! :)

ax admin mou!!!!!!!!!!!!

na sai kalaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!koritsia olo to vrady den koimithikaaaaaaaa!!!!!!!!!

xaideua thn koilitsa mouuuuuuuuuuuuuuu :woohoo:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Μαρινιώ!!!!Εύχομαι με μία τεράστια χοριακή κ 9 υπέροχους μήνες :):)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaa koritsakia mou omorfaaaaaa!!!!!!!!akoma akoma den mporw na to pistepswwwwwwwwwww!!!!!!!!!!

mou exei karfwthei h eikona tou test kai egw na lew....to eniwsa ...to eipa 1 deuterolepto prin to kanw,,,''e kai ti to kanw?thetiko tha vgei?? '' alla geloysaaaaaaa!!!! :lol::lol::lol:

meta eida mia grammoula na emfanizete se 1 lepto!!!!!!!!

htan axnh!!!!!!!!!!!!!koritsia den pisteuw na egine lathos e???????????? :blink::blink::blink::blink::blink:

egw to iksera!o antras mou to elege kai egw to niwthw!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ax petame apo thn xara mas kai thn agwnia mas mexri na paroume THETIKH XORIAKH!!!!!!!!ESEIS PISTEYETE OTI THA EINAI THETIKH?????????!!!!!!!!!!!!!

AX EIMAI TOOOSOOO ANYPOMONH!!!!!!!!!!!!!!DOULEUEI TO ANTRAKI MOY KAI THA PAME 5 H WRA KAI SE 1 WRA NOMIZW VGENEI....!

DEN MPORW NA PAW MONH MOU...!

LOIPON KORITSIA cuando,chri,kimon,speranza,Μπεμπουλης , Titina21,bibibo,anastasia32(mazi egkioules),IRENEVALADIA MOU(KAI ME SENA MAZI EGKYOYLA) KAI THN MPOUGATSOULA24 POU TA EIPAME XTHES APO TO THLEFWNO KAI AYTH EGKYOULA THN IDIA MERA TO MATHAME!!!(STA EIPA EGWWWW) :lol:

SAS EYXARISTWWWWWWWWWWW OLESSSSSSSSSS GIA TIS EYXES!

A!!!KAI TO GWGAKI MOU POU MOU EYXITHIKE APO TO KINHTO!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Όλα καλά θα πάνε Μαρινιώ κ θα έχεις μια μεγάλη χοριακή!! Κοίτα να το απολάυσεις κ.......μην σταματάς να χαιδεύεις την κοιλίτσα σου-το σποράκι σου!!! ;):)

Δημοσίευση

μαρινιω μου συγχαρητηρια.σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να κρατας σε 8 μηνες το μωρακι σου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

tinkerbel25 έγραψε:

μαρινιω μου συγχαρητηρια.σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να κρατας σε 8 μηνες το μωρακι σου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

na sai kalaaaaaaaaaaaa :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια μαρινιώ!! Σου εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρό! Όλα να πάνε καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.