Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

παιρνεις utrogestan ????

καλο θα ειναι οσο μπορεις να εισαι ξαπλωμενη και να κανεις

τα απολυτως απαραιτητα ...

πολλες κοπελες ειχαν καφε εκκρισειςτο πρωτο τριμηνο και ολα

πηγαν καλα....

τι εννοεις οταν λες οτι ο γιατρος δεν το αξιολογει ????

σου ευχομαι να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη

Δημοσίευση

minie καταρχάς πολλές ευχές να πάνε όλα τέλεια και σε οκτώ μήνες να κρατάς ένα υγιέστατο μωράκι!

Το ενδομήτριο είναι πολύ καλό "κρατούμενο" και το να μην κουράζεσαι είναι δεδομένο! Κι εγώ είχα καφέ στην αρχή και όλα εξελίχθηκαν καλά παρά την ανησυχία. Ο γιατρός είχε πει ότι μπορεί να ήταν και "απομεινάρια" από προηγούμενη περίοδο.

Τα utrogestan και η ξεκούραση βοηθούν πολύ και αυτά τα κάνεις! Το μόνο που μπορείς να κάνεις από κει και πέρα είναι να έχεις καλή ψυχολογία και να μην πηγαίνει ο νους σου στο κακό όσο γίνεται!

Όλα καλά να σου πάνε!

Δημοσίευση

συμφωνω απολυτα με την φιλη Kuo...

το πιο πιθανο ειναι καποια στιγμη οι εκκρισεις αυτες

να σταματησουν ...

η χοριακη σου ειναι παρα πολυ καλη που σημαινει οτι

η εγκυμοσυνη σου εξελισεται οποτε μην στενοχωριεσαι για τις καφε εκκρισεις !!

Δημοσίευση

κοριτσάκι μου καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!με το καλό σου εύχομαι!!!

όσο αφορά τα καφέ υγρά θα συμφωνήσω με τα κορίτσια..πολλές κοπέλες είχαν παρόμοια υγρά στη αρχή της εγκυμοσύνης..να παίρνεις τα χάπια σου και απάνω απ'όλα να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορέις...

και φυσικά νσ σκέφτεσαι θετικά!!!όλα καλά θα πάνε!!!

Δημοσίευση

Συμφωνώ με τις άλλες κοπέλες. Μην ανησυχείς καθόλου οι γιατροί πάντα είναι επιφυλακτικοί. Κι εγώ είχα καφέ στην αρχή πήρα τηλ. το γιατρό και μου είχε πει το φοβερό ότι 95% να μην πάει καλά. Πήρα utrogestan και όλα πήγαν τέλεια. Τώρα είμαι 3 και 1/2 μηνών. Σου εύχομαι καλή αρχή στην εγκυμοσύνη σου και όλα θα πάνε καλά θα το δεις.

Δημοσίευση

minie έγραψε:

με 6 μερες καθυστερηση 5800 η χοριακη!ολα οκ αλλα εχω ακομη καφε εκκρισεις που δεν σταματανε..ο γιατρος δεν το αξιολογει..θα δουμε..

Minie μου καλημέρα! :)

Κι εγώ είχα στο γιο μου, καφέ εκκρίσεις, για λίγο καιρό στην αρχή, αλλά όλα πήγαν πολύ καλά! Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς. Αν δουλεύεις, θα πρότεινα να πάρεις άδεια για λίγες μέρες!! Και αφού ο γιατρός σου, δεν το αξιολογεί (όπως είπες), προσπάθησε να μην αγχώνεσαι, ναι??

Σου εύχομαι κάθε καλό, κοίτα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου, τις όμορφες αυτές στιγμές με το μωράκι σου και όλα θα πάνε κατ' ευχήν!!! Με το καλό, κοριτσάκι μου...... :):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...