Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

να σου ζησει το μωρακι .Αυτοι οι ανθρωποι που ασχολουνται με αυτα τα πραγματα για μενα ανηκουν σε αλλη εποχη .Εν ετη 2010 να συζητανε αν βγηκε η Α η Β εμεινε μεσα τι να πω η μια ειναι η σωστη μανα και η άλλη οχι ; κανε οτι εσυ νομιζεις σωστα καιμην ασχολεισε με μικροπρεπειες .Ενημερωτικα γεννησα ημερα Τριτη βγηκα απο το μαιευτηριο Σαββατο και την επομενη ημερα Κυριακη ειχε εκλογες και επειδη ηθελα να τη σπασω στη πεθερα μου ναι πηγα και ψηφισα βασκα σκασιλα μου οι εκλογες απλα σκεφτομουν την αντιδραση της και το ηθελα και μετα την επομενη Τριτη ακρβως 8 ημερων λεχωνα (ηλιθια λεξη )πηγα τζαμπο μαζι με τον αντρα μου το μωρο σπιτι με την αδεφφη μου τον εβγαλα στις 22 ημερες και πηγαμε στην αδερφη μου μεναμε απεναντι και ακριβως στη σαραντιση ηταν Μ.Σαββατο κα ναι πηγαμε στην Ανασταση δεν επαθε απολυτως τιποτα και εγω μια χαρα ειμαι εχουν περασει 6 χρονια καλα ειμαστε δεν παθαμε τιποτα ουτε ηρθε καμα νεραιδα η ψωτικο να με φανε απο βλακειες θα ακουσεις πολλα

Δημοσίευση
:) καταρχάς κοριτσάκι να σου ζήσει και καλη λοχεία αλλά από προσωπικη πείρα δεν τα πιστευω αυτα να μην τα βγάζουμε έξω και εμένα που η εβελινα μου κόλλησε ίωση 19 ημερώνα πό τον μεγάλο δεν έπρεπε να την βγάλω να την πάω στο νοσοσκομείο να την κράταγα σπίτι αυτα είναι συγνώμη για την έκφραση βλακειες των παλιών προσωπικά δεν τα πιστεύω τώρα να φτάιει το ότι αρρωσταινουνε τα πιστσιρικάκια μου το ότι τα έβγαλα απο το σπίτι πριν σαραντίσουνε τι να σου πώ δεν ξέρω!!!!!!!
Δημοσίευση

Μαράκι μου ,να σας ζήσει!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να είναι πάντα ευτυχισμένος και να τον καμαρώνετε!!

Καλά κάνεις και πας βολτίτσα.Μην ακούς κανέναν!Η μανούλα πρέπει να είναι χαρούμενη γιατί το μωράκι τα καταλαβαίνει όλα!

Οταν μπορέσεις πές μας την εμπειρία σου!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...