Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:):dry: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΠΑΟ ΕΝΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΧΕΣ ΣΑ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΤΟ ΑΝΔΡΑΚΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΛΟΓΩ ΑΠΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΟΡΕΣΜΟ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ 69 ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕΣΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑ Σ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΑΠΟ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΗ Ή ΣΑΝ ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΒΡΥΓΧΑΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗς ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΩΡΥΛΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΔΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΑΣΘΑΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ Ν ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑ ΑΠΝΟΙΕς ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΟΓΧΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΛΗ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΣΗ ΑΠΝΟΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΕΛΙΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ
Δημοσίευση

Πω πω Κατερινα μου!!!!περαστικα ευχομαι!!!καλα κανεις που κοιμασε μαζι με το παιδακι σου!σε εχει αναγκη τωρα!ασε ολα τα αλλα στην ακρη μεχρι να γινει τελειως καλα!πολλα πολλα φιλια για γρηγορη αναρωση!! :kiss:

Δημοσίευση

Σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να ήταν περαστικά και να μην ξαναυποφέρετε ποτέ τοσο.

Θυμήθηκα και τις δικές μας 3 μέρες στο νοσοκομείο που ήρθε αρων αρων ο παιδίατρος επειδή δεν ανταποκρινόταν στην αγωγή το παιδί...

Τα μάτια μου δεν ξεκολούσαν από τον μετρητή οξυγόνου...

Να μην τα ξαναζήσετε ποτε,στο λέω και το εννοω,βουρκώνω.

Να κοιμάσαι μαζί του , καλα κάνεις αν και θα είναι μια χαρούλα!!!

Και μόνο που τον έχεις σπίτι και αγκαλίτσα αρκεί για να μοιράζεστε το ίδιο κρεβάτι!

Ολα θα γίνουν μια ανάμνηση πολύ γρήγορα....

Δημοσίευση

τελος καλο ολα καλα με αυτο θα πηγαινεις πηγαινε και αναψε καικαμια λαμπαδα δεν ξερω φιλεναδα πολυ σας παει γ.....θα πηδειχτεις απο το παραθ υρο.ελα περα απο τη πλακα να ειναι γερο ρε αμωτο οταν κατι παει στραβα δνε σταματα σου ειπα οτι χρειασεις παρε με τηλ.

Δημοσίευση

Αχ κοπέλα μου! :unsure: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

Υπερβολή το να κοιμάσαι μαζί του μετά από όλα αυτά; :ohmy:

Εγώ θα έλεγα πως είναι απαραίτητο!!! :)

Εύχομαι μόνο χαρές από εδώ και πέρα, κουράγιο και μόνο χαρές!!!

:kiss:

Δημοσίευση

ολα θα περασουν και θα ειναι σαν να ειδες ονειρο

ο μπαμπης σου ειναι πολυ δυνατο παιδακι και θα το ξεπερασει

καλα κανεις και κοιμασαι μαζι του ετσι θα καναμε ολες μας νομιζω...και δεν μας κουραζεις καθολου

ευχομαι να ειναι και τα τελευταια δυσαρεστα!!!

Δημοσίευση

ολα δεξια...να γινει καλα σαν τα ψηλα βουνα να ειναι αγερωχος και ολοι η οικογενεια σου να ειναι γερη! αυτο που επαθε ο μικρος σου το επαθα εγω την κυριακη του πασχα, φαντασου εγκυος και να μου κανουν ατροβεν- μασκες οξυγονου, να ψηνομαι στον πυρετο και κορεσμος οξυγονου πολυ χαμηλος οπως επισης και να φοβομαστε για την κορακλα μου μην παθει τιποτα, επιδημια ειπαν οι γιατροι, αγωγη στο σπιτι με αερολιν και αστα να πανε...δοξα το θεο ειναι γερο το παληκαρι σου και θα υποχωρησουν ολα στο διημερο...θα το δεις....μην ανησυχεις.... και εμενα μου αφησε κουσουρι αλλεργικο ασθα μου αρεσει που απολογεισαι κιολας οτι κοιμασαι μαζι του....αυτο θα ελειπε να μην κοιμοσουν μαζι του χαχχαχαχαχα....ειναι και η ανοιξη τωρα που ευνοει αλλεργιες και αναπνευστικα προβληματα..υπομονη και σε θελω δυνατη!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @katiu_131 @Evitakious έχουν μεγαλώσει αρκετά τα μπεμπάκια, εκεί που τα μετρούσαμε χιλιοστό χιλιοστό τώρα ειναι ζουμπουρλούδικα 😍   Περιμένω κι εγώ πως και πως την επίσκεψη στο γιατρό σε 2 βδομάδες γιατί έχουμε να τον δούμε τον μπέμπη από τη β' επιπέδου που κάναμε τέλη Ιουλίου. Τα πονάκια από εδώ κι από εκεί έχουν αρχίσει να γίνονται ψιλοκαθημερινότητα, κι εγώ αν μια μέρα δεν το προσέξω είτε να περπατησω λίγο είτε να κάνω καμία διάταση δεν περνάω καλά. Και τα βράδια πια, επειδη πάει καποιος καιρός τώρα που κοιμάμαι στο πλάι είτε από τη μια είτε από την άλλη, ξυπνάω επειδή πονάει ο γοφός μου κι αλλάζω πλευρά. Γίνεται 3-4 φορές αυτό μέσα στη νύχτα.
    • Ναι κορίτσια μου μαζι θα είμαστε 🥰 να γίνει οπότε ειναι καλυτερα για να πετύχει 🥳   
    • Ναι ο καινουργιος γιατρος μου εδωσε το βραχυ πρωτοκολλο με orgalutran. Δεν ρωτησα πολλα! Απλα μου ειπε ειναι καλυτερο για τις πολυκυστικες στην δικη μου περιπτωση. Ειναι ολα πρωτη φορα κι νιωθω λιγο αμηχανα με την ολη φαση! Εσεις το περασατε! 🙃 Αυτος μου εδωσε την επιλογη να κανω κατευθειαν εμβρυομεταφορα σε αυτο τον κυκλο ΑΛΛΑ μου ειπε θα το δουμε γιατι εξαρταται απο την τιμη της Ε2 (αν εχω υψηλη, θα παω τον επομενο κυκλο και το ενδομητριο μπορει να ειναι και καλυτερο). Θα κρινει εκεινος τι θα κανουμε την ημερα της ωοληψιας. Βλεπω να τα καταψυχω σε βλαστοκυστες και τον επομενο μηνα να κανω ΕΤ. @flowerv @Ngsofia αχ τι καλα, μαζι θα ειμαστε σε αυτο το "ταξιδι". Μακαρι να δουμε θετικο αποτελεσμα!!! 🙏
    • Βγήκααα!! Είμαι μια χαρά, παίρνω την αγωγή μου, utrogestan και μια αντιβιωτικη κρεμα κολπικα για 1 εβδομάδα και όλα καλά. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να είμαι ξαπλωμένη, να συνεχίσω κανονικά την καθημερινότητα απλά όχι υπερβολές. Και να πηγαίνω τακτικά για έλεγχο. Εσυ?? Πως είναι ο τραχηλος μετά την περιδεση?? Είδες καμια διαφορα στις μετρήσεις? Και γενικά τι οδηγιες σου έδωσαν?
    • Πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου!! Μεγαλώνει ο μπέμπης σας, ολόκληρος παίδαρος έγινε!! ☺️☺️ Με τον ύπνο εμάς ακόμα πονεμένη ιστορία είναι, νιώθω ότι δεν θα κοιμηθεί καλά μέχρι να βγάλει όλα του τα δόντια. Ξυπνάει συνέχεια και άντε να κοιμάται σερί το πολύ 4ωρο... Κι εγώ open bar το έχω το βράδυ το στήθος, αλλιώς ξυπνάει και μουρμουραει ψάχνοντας το. Δεν ξέρω πώς θα το καταφέρω να τον ξεκολλήσω, ελπίζω σιγά σιγά να το κάνει μόνος του όταν βγουν τα περισσότερα δόντια.  Σχετικά με τον θηλασμό, το δικό μου πλάνο είναι να κόψω τον πρωινό, έστω δηλαδή όσους έκανα μεταξύ 8 το πρωί και 4 το απόγευμα, επειδή ξεκινάει από Δευτέρα σχολείο. Να δούμε πώς θα πάει κι αυτό... Για την ώρα κάνει έναν μέσα σε αυτές τις ώρες. Θα ήθελα εκεί όταν χρονίσει να τον σταματήσω τελείως ή έστω να κάνω μόνο έναν, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμάμαι καθόλου το βράδυ έτσι όπως τα έχω κάνει. Ευτυχώς εμάς κοιμάται με την αγκαλιά, με τραγουδάκια και με κούνημα, αλλά όταν είναι στρεσαρισμενος το έχει ακόμα ανάγκη.  Εμένα η περίοδος είναι ακόμα άφαντη, όχι ότι στεναχωριέμαι κιόλας. Ευτυχώς δεν έχω νεύρα, αλλά το έχω ρίξει πολύ στο φαι. Ορμονικά δεν νιώθω ότι έχω κάποια διαφορά, μόνο η σεξουαλική μου επιθυμία είναι στο ναδίρ. 😅 Τα μαλλιά μου εμένα άρχισαν να πέφτουν μεταξύ 7ου-8ου. Έβγαιναν πολλές τούφες μαζεμένες, αλλά το περίμενα επειδή το είχα ξαναζησει. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα φρικαρει. 😆 Τώρα στον 9ο σταμάτησαν να πέφτουν, αλλά ακόμα νιώθω ότι έχω πιο πολλά μαλλιά απ' όσα είχα πριν. 😁 Κατά τα άλλα, ο μικρός μας μεγαλώνει, στέκεται, θέλει να είναι μόνο στο πάτωμα για να σηκώνεται μόνος του, ψιλοστηρίζεται και χωρίς να πιάνεται και κάνει παλαμάκια όποτε έχει όρεξη. Επίσης είναι πολύ κοινωνικός με τα παιδάκια, τρέχει ξωπισω από τον αδερφό του και του παίρνει τα παιχνίδια, κάτι που εκνευρίζει τον μεγάλο. 😅 Οι διακοπές μας επίσης πήγαν καλύτερα απ' το αναμενόμενο. Κάναμε μεγάλες διαδρομές, γυρίσαμε την Πελοπόννησο, πήγαμε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, όλα με αυτοκίνητο και έκλαψε πολύ λιγότερο από όσο περίμενα. Αλλά πόσο να αντέξουν καθισμένα και τα δύο σε ένα κάθισμα...  Αυτά τα νέα μας! Από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα!! Αναμένω να δω πώς θα κυλήσει η σχολική χρονιά! 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...