Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑ

Recommended Posts

:):dry: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΠΑΟ ΕΝΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΧΕΣ ΣΑ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΤΟ ΑΝΔΡΑΚΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΛΟΓΩ ΑΠΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΟΡΕΣΜΟ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ 69 ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕΣΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑ Σ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΑΠΟ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΗ Ή ΣΑΝ ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΒΡΥΓΧΑΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗς ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΩΡΥΛΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΔΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΑΣΘΑΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ Ν ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑ ΑΠΝΟΙΕς ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΟΓΧΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΛΗ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΣΗ ΑΠΝΟΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΕΛΙΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω Κατερινα μου!!!!περαστικα ευχομαι!!!καλα κανεις που κοιμασε μαζι με το παιδακι σου!σε εχει αναγκη τωρα!ασε ολα τα αλλα στην ακρη μεχρι να γινει τελειως καλα!πολλα πολλα φιλια για γρηγορη αναρωση!! :kiss:

περαστικούλια βρε κοριτσάκι μου....εύχομαι γρηγορη αναρρωση και απο δω και περα να χεις μονο ευχαριστα...καλα κανεις και κοιμασαι μαζί του...αντε σιδερένιος να ναι!!!!!!!!!!!!!!

Σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να ήταν περαστικά και να μην ξαναυποφέρετε ποτέ τοσο.

Θυμήθηκα και τις δικές μας 3 μέρες στο νοσοκομείο που ήρθε αρων αρων ο παιδίατρος επειδή δεν ανταποκρινόταν στην αγωγή το παιδί...

Τα μάτια μου δεν ξεκολούσαν από τον μετρητή οξυγόνου...

Να μην τα ξαναζήσετε ποτε,στο λέω και το εννοω,βουρκώνω.

Να κοιμάσαι μαζί του , καλα κάνεις αν και θα είναι μια χαρούλα!!!

Και μόνο που τον έχεις σπίτι και αγκαλίτσα αρκεί για να μοιράζεστε το ίδιο κρεβάτι!

Ολα θα γίνουν μια ανάμνηση πολύ γρήγορα....

τελος καλο ολα καλα με αυτο θα πηγαινεις πηγαινε και αναψε καικαμια λαμπαδα δεν ξερω φιλεναδα πολυ σας παει γ.....θα πηδειχτεις απο το παραθ υρο.ελα περα απο τη πλακα να ειναι γερο ρε αμωτο οταν κατι παει στραβα δνε σταματα σου ειπα οτι χρειασεις παρε με τηλ.

περαστηκα να ειναι καλη αλλη τετοια νιλα να μην την καναπερασετε

κανεις δλδ να μη την περασει

ταλαιπωρηθηκατε πολυ ολοι

Κορίτσι μου δεν είσαι καθόλου υπερβολική που κοιμάσαι μαζί του!! Εύχομαι περαστικά και να μην σας ξανασυμβεί ποτέ ξανά κάτι!! Καλή δύναμη να έχεις!!

Αχ κοπέλα μου! :unsure: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

Υπερβολή το να κοιμάσαι μαζί του μετά από όλα αυτά; :ohmy:

Εγώ θα έλεγα πως είναι απαραίτητο!!! :)

Εύχομαι μόνο χαρές από εδώ και πέρα, κουράγιο και μόνο χαρές!!!

:kiss:

ολα θα περασουν και θα ειναι σαν να ειδες ονειρο

ο μπαμπης σου ειναι πολυ δυνατο παιδακι και θα το ξεπερασει

καλα κανεις και κοιμασαι μαζι του ετσι θα καναμε ολες μας νομιζω...και δεν μας κουραζεις καθολου

ευχομαι να ειναι και τα τελευταια δυσαρεστα!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ περαστικα ρε συ,δεν το ειχαπαρακολουθησει κ δεν ηξερα,ποιος σας μουτζωσε ρε παιδια? ας ειναι το τελευταιο...

:) κοριτσάκια σας ευχαριστω όλς πάρα πολύ για τις ευχες σας και το κουράγιο αν δεν είχα και λίγο εδω να ξεχνιέμαι θα μου την είχε σίγουρα βαρέσει τα φιλάκαι argy του τα έδωσα

ολα δεξια...να γινει καλα σαν τα ψηλα βουνα να ειναι αγερωχος και ολοι η οικογενεια σου να ειναι γερη! αυτο που επαθε ο μικρος σου το επαθα εγω την κυριακη του πασχα, φαντασου εγκυος και να μου κανουν ατροβεν- μασκες οξυγονου, να ψηνομαι στον πυρετο και κορεσμος οξυγονου πολυ χαμηλος οπως επισης και να φοβομαστε για την κορακλα μου μην παθει τιποτα, επιδημια ειπαν οι γιατροι, αγωγη στο σπιτι με αερολιν και αστα να πανε...δοξα το θεο ειναι γερο το παληκαρι σου και θα υποχωρησουν ολα στο διημερο...θα το δεις....μην ανησυχεις.... και εμενα μου αφησε κουσουρι αλλεργικο ασθα μου αρεσει που απολογεισαι κιολας οτι κοιμασαι μαζι του....αυτο θα ελειπε να μην κοιμοσουν μαζι του χαχχαχαχαχα....ειναι και η ανοιξη τωρα που ευνοει αλλεργιες και αναπνευστικα προβληματα..υπομονη και σε θελω δυνατη!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...