Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Eirinistz ο δικος μου οδευει στους 4 μηνες και δεν γυριζει απλα κανει μια προσπαθεια καμια φορα ομως το βαρος του τον παρασυρει στην αρχικη του θεση. Δεν σημαινει οτι εχει μεινει πισω αν δεν το κανει. Η παιδιατρος μ ειπε οτι ειναι νωρις ακομα αλλα καποια μπορει να το κανουν. Αντιθετα μου ειπε οτι σε αυτη την ηλικια πιο πολυ πιανουν πραγματακια, κανουν bubbling, «μιλανε» περισσοτερο βγαζοντας φωνουλες και στηριζουν καλυτερα το κεφαλι τους. Τεντωνουν τα χερακια τους στο tummy time και σιγα σιγα ανοιγουν τις μπουνιτσες τους. Αυτα ας πουμε ειναι πιο σημαντικα οροσημα αλλα και παλι δεν ειναι απαραιτητο να γινουν τωρα σωνει και ντε
    • Καλησπερα κοριτσακια μου. @Maria98 και @ΜαρίαΔημήτρης ΣΟΚ τι μαλλουρα ειναι αυτη σαν μεγαλες κοπελες. Κοριτσια μου φτου φτου οι μπεμπουλες σας. @Maria98 τα μωρα μας ειναι και ιδιες διαστασεις ακριβως ενω της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι ελαχιστα πιο αφρατη. Καλα τα παει ακομα και ο δικος μου αλλα δυσκολευεται λιγο να κοιμηθει. Κανει 3 μισαωρους υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 12 και ξυπναει στις 7 το πρωι κατα μεσο. Ταιζω εκεινη την ωρα και ξαναπεφτει για υπνο αλλα ελαφρυ. Ειναι δυσκολη ηλικια τωρα γιατι αλλαζει και επαναδιαμορφωνεται ο υπνος. Θα ηθελα να μου κοιμαται πιο νωρις. Τα καταφερνει καμια να της κοιμαται απο τις 22:00 ας πουμε;;
    • @Elli13 να σου ζήσουν και τα δύο μπουμπούκια.  @Elli13 και @Rena92 σας ευχαριστώ πολύ. Οπότε πολύ νερό και θα ψάξω ασκήσεις YouTube.  Τουλάχιστον τώρα έχω λίγο καλύτερη ψυχολογία. ❤️
    • Συμφωνα με την περίοδο 13+4 σύμφωνα με τον δεύτερο υπέρηχο 12+6  Αλλά όλες οι μετρήσεις τώρα βγήκαν όντως 13+4 
    • Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και τις πληροφορίες και λυπάμαι για αυτό που πέρασες! Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ και ούτε θέλω φυσικά να το απομονώσω το παιδί. Στον βρεφικό με ενημερώνουν κιόλας πλέον λόγω εγκυμοσύνης για κρούσματα σε όλες τις ιώσεις, που γίνονται αντιληπτά και την κρατάω σπίτι. Ωστόσο η προφύλαξη είναι εξαιρετικά δύσκολη, γιατί με το που με βλέπει ανοίγει το στόμα και με κυνηγάει μονίμως να με φιλήσει 🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...