Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σε 1 εβδομαδα θα γινουμε 3!Εχουμε καλεσει ολη γειτονια και ολα τα φιλαρακια μας!!Την προσκληση την εκανε η μαμα μας:

Ουτε 1,ουτε 2,γινομαστε 3!!12 Ιουνιου,σε περιμενουμε στην αυλη μας,με μουσικη,κλοουν,παιχνιδια,συναγωνισμο,βραβεια,και ενα αναμνηστικο δωρακι!

Μαζι σου φερε:γελιο,χαρα,καλη διαθεση,και ολα γινονται!

Στις 5 σε περιμενουμεεε :cheer:;)

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όσον αφορά το φαγητό, πατάτα καρότο κολοκύθι με λίγο λαδάκι λεμονακι και ζωμό κρέατος που έχω κάνει σε παγάκια μια χαρά το πάει,  δηλαδή το βλέπεις το παιδί ότι το αναζητά  Τώρα όσον αφορά το φρούτο, καλά πάει κι αυτό,  για αρχή της είχα δώσει λίγο σκέτο αχλάδι,  μετά αχλάδι μηλο και χυμό πορτοκάλι, κάποια στιγμή της είχα προσθέσει και λίγη μπανάνα, γενικά το τρώει  Κορίτσια έφαγα και γω αλλα της έδωσα κιόλας χυμό από ρόδι και φαίνεται το στουμπωσα το παιδί δυσκολευοταν να τα κάνει μια και έξω,  έκανε όλη μέρα από ένα βοτσαλακι που το λέω εγώ 
    • Σε άλλα νέα , στο διάστημα αυτό του ενός μήνα μου έκανε και μένα η μικρή μυξουλες με μπουκωματακι και ένα έντονο ρουθουνισμα αλλά χωρίς να χει χάσει την όρεξη της γενικά, είχε και ένα ήπιο βηχαλακι,  ήπια βρογχιολυτιδα ειχε πει η παιδίατρος,  την περιόρισα λιγο σπίτι την μικρή καθαρίζαμε με όρο την μυτούλα (ευτυχώς είναι πολύ συνεργασιμη με τον ορο) και της έβαζα κάτι σταγόνες πρωί βράδυ,  μετά από κάμποσες μέρες το εμφάνισε ξανά και έχουμε ακόμα λίγες βλεννες στη μυτούλα αλλά μόνο αυτό,  γενικά είναι ένα ορεξάτο μωρό δεν με ανησυχεί γιαυτό και δεν ενόχλησα ξανά τη παιδίατρο  Είχαμε ραντεβού την Παρασκευή αλλά το μεταφέραμε τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε εμβόλιο και θα μας δώσει οδηγίες για την εισαγωγή στο φαγητό,  ήθελε η παιδιατρος να κρατήσουμε το εξάμηνο αποκλειστικου θηλασμού και μετά να μπούμε εντατικά στο φαγητό 
    • Κορίτσια σημερα ηταν τα γενέθλια μου και η μπεμπούλα μας 6 μηνών, πήγαμε φάγαμε το μεσημέρι και μετά πήγα και είδα μια καλή φίλη που έχω μακρυά, τι ωραία όμορφα περάσαμε εγώ ο άνδρας μου και το μωρακι μας, νιώθω τόσο ευλογημένη που έχουμε δημιουργήσει μια μικρή όμορφη οικογένεια 🫶
    • Κορίτσια μου μου λείψατε, επέστρεψα και γω Σας διαβάζω και μπορώ να πω πως πλέον έχουμε όλες μας φουλ καθημερινότητα τώρα με τα μωράκια  Κορίτσια με το διάβασμα, σοκ , πως τα καταφέρνετε,  μπράβο μεγάλο κατόρθωμα να μπορείς να διαβάζεις με ένα μικρό παιδάκι που έχει τόσες απαιτήσεις  Αλλά και οι ήδη μανούλες τα καταφέρνετε τέλεια με όλα τα παιδιά Χαίρομαι πολύ για όλες μας 
    • @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρα ειναι τ μωρο απο τ πέσιμο. Την επόμενη δ ειχε ουτε σημαδάκι. Μωρε δ επεσε απο πάνω. Γλιστρησε προς τ κατω, επεσα μαλακα με τον κωλο κ μετα επεσε προε τ μπροστα. Χτύπησε τ κουτελο της.  Κορίτσια αρρωστησαμε κ μεις. Ολο τ απογευμα ήταν ανήσυχη. Τελικά είχε πυρετο 38.5. Της έδωσα ντεπον εφαγε κοιμηθηκε αλλα μολις την βαζ κούνια ξυπνάει. Βλεπω ολο τ βραδυ να τ βγάζουμε αγκαλια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...