Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συνεβη κατι απροσδοκητο. Πριν καποιους μηνες ειχε τυχει να φιλοξενησω ενα βρεφακι για 3 μερες και να το θηλασω αρκετες φορες. Τοτε ο δικος μου δεν ειχε δειξει να δυσφορει ιδιαιτερα. Σημερα μετα απο πολυ καιρο πηγαμε στο σπιτι της μαμας του μωρου. Μολις πηγα να αγκαλιασω τον μικρο της εγινε..... χαμος!!!!!! Με χτυπαγε με τα χερακια του (ο δικος μου) εκλαιγε με λυγμους και με κοιταζε μες τα ματια.... Στεναχωρεθηκα παρα πολυ. Τελικα το αλλο μωρακι δεν το αγκαλιασα καθολου και το αγαπω τοσο πολυ. :( Και φυγαμε αρων αρων γιατι δεν σταματουσε τα κλαμματα. Ειναι δυνατον να εχει μνημη? Θυμαται? Του εχω δημιουργησει ψυχολογικα? Για πειτε καμια γνωμη γιατι θα τρελαθω!!! :ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι βρε αγάπη μου,μη στεναχωριέσαι..

Προφανώς σου έχει τόση αδυναμία που οποιοδήποτε

μωράκι κ αν έπαιρνες αγκαλίτσα είναι σχεδόν σίγουρο οτι

θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο..

Μην αγχώνεσαι κ απλά την επόμενη φορά που θα έρθετε

σε επαφή με ένα άλλο μωράκι,πήγαινε τον μικρούλη σου

κοντά του,πιάσε το χεράκι του κ βαλτον να το χαιδέψει,

αλλα κ πάλι αν αντιδράσει έτσι μη τον πιέσεις,

άστον να προσαρμοστεί μόνος του..

Τα φιλιά μου..

Ναι βρε Τρις μου μην αγχωνεσαι!!!Ουτε ψυχολογικα του δημιουργησες ουτε τιποτα!!!Ολα τα μικρουλια ετσι αντιδρανε!!Τη μικρη μου δεν εχει τυχει κατι για να την τσεκαρω αλλο ανηψιος μου τρελλαινοταν αν ο αδερφος μου αγγιζε αλλο παιδακι κ δεν ηταν ουτε 1 ετους,σιγα σιγα χαλαρωσε...!

Κανε αυτο που σου λεει η Κων/να,οταν ειστε στον ιδιο χωρο με καποιο αλλο παιδακι μη πας αμεσως να το παρεις αγκαλια κ μεινει μονος του ο μικρουλης σου ξαφνικα!Φερτα σε επαφη σιγα σικα κ θα δεις!Ειναι πολυ μικρος αλλα ζηλευει μια χαρα!Τα περισσοτερα παιδακια,για να μην πω ολα!!!

:kiss::kiss:

εχει τυχει να ειμαστε με αλλα παιδακια αλλα δεν εχει αντιδρασει ετσι. Ισα ισα που τα αγαπαει και τα χαιδευει.Ισως πηγα με λαχταρα να τον αγκαλιασω και ζηλεψε. Τι να πω...

Κι εγώ δε νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο...

Στην ψυχολογία είχα μάθει οτι υπάρχουν άνθρωποι που είχαν μνήμες

από τη στιγμή της γέννησής τους,αλλά δεν πιστεύω οτι το μωρό σου συνέδεσε το πρόσωπο με το θηλασμό κι έβγαλε ζήλια....

Και επι τη ευκαιρία,πώς ήταν αυτή σου η εμπειρία?

Θυμάμαι που είχες κάποιες ανασφάλειες στο πώς θα το προτείνεις στη φίλη σου...

Έχεις γράψει εδώ στο μάμμυ πουθενά το πώς ένιωσες?Θα ήθελα να το διαβάσω,γι αυτό......

τα παιδια μας εχουν μνημη χρυσοψαρου!!! (μεχρι μια ηλικια ) οτι κι αν γινει σε ενα δευτερολεπτο το ξεχναν!

οποτε πιστευω οτι απλα ζηλεψει - οπως ειναι πολυ λογικο φανταζομαι

ετσι θα αντιδρουσε ακομα κι αν ηταν το αδερφακι του :)

Κουκλίτσα μου, δεν νομίζω και εγώ οτι το είχε συνδέσει με τον θηλασμό.

Απλά όπως είπες και εσύ, "φάνηκε" η λαχτάρα που είχες για να το αγκαλιάσεις και εκεί ζήλεψε το μικρό σου! Το οποίο πρέπει να είναι πανέξυπνο, ε; Είναι πολύ μικρό για να βγάζει ζήλια...! Προσπάθησε την επόμενη φορά να το χαϊδέψετε και να το αγκαλιάσετε μαζί!

Και εγώ θήλασα το ανηψάκι μου, οταν η κουνιάδα μου μπήκε στο νοσοκομείο για μια μέρα, αλλά εμένα ο μπέμπης είναι πολύ μικρούλης (τότε ήταν 3μηνών) οπότε δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα.

Εγω απο την αλλη, δεν ορκιζομαι για το τι μνημη εχουν.Συγκεκριμενα, πηγα σε μια επισκεη πριν απο λιγες μερες κ ειχα να παω απο τα χριστουγεννα.Πειτε μου πως ο μικρος πηγε κατ ευθειαν στο παιδικο δωματιο κ επαιξε με ενα συγκεκριμενο παιχνιδι που επαιζε τοτε..θα μας τρελανουν αυτα τα μικρα.

Στο θεμα μας, μαλλον ο δικος σου ζηλεψε.Ε αντρες, φοβουνται μην τους παρουν την μαμα!! :laugh: :laugh:

Νομιζω οτι περισσοτερο ειναι το δικο σου αγχος για το αν θα το θυμαται το παιδι σου παρα η οποια ζηλεια του!! Μπορει να σε ηθελε εκεινη τη στιγμη, μπορει να ζηλεψε και λιγο αλλα ειναι σχεδον απιθανο να το θυμαται!! τα μωρακια σε αυτη την ηλικια θυμουνται πραγματα που επαναλαμβανονται με μεγαλη συχνοτητα και οχι γεγονοτα που εγιναν προ μηνων!

α και εγω αναρωτηθηκα... Λεω ειναι δυνατον? Πιστευω πως ηταν ζηλιτσα... Τελος παντων. Ευχαριστω για τις απαντησεις!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...