Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

η νεα μοδα?να μιλας με καποια η με καποιον μεσω pc,κρυφα απο τη σχεση σου,και να λες απλα μεχρι πολυ προκλητικα πράγματα?ακομα και να εχεις δει φωτο μονο?θα το συγχωρουσατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σιγουρα ειναι απιστία...ακομα και με το μυαλο απιστια ειναι...δεν ξερω αν θα το συγχωρουσα,μαλλον ναι α και θα γινοταν χαμός και μετα ουτε κιχ :angry:

Γεια σου ρε Ελευθερια με τους σταθερους προβληματισμους σου :P :laugh: !!Να δω ποτε θα αναφερθεις σε τιποτα αναγουλες,μωρουδιακια κ τα σχετικα!!!Ελπιζω να εισαι μια χαρα κ πανω απ'ολα χαλαρη!!!

Λοιπον,στο θεμα μας....εξαλλη θα γινομουν :woohoo: :woohoo: !!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν θα το συγχωρουσα δε ξερω,αναλογα το ολο story αλλα πραγματικα θα γινομουν εξαλλη!!!Το θεωρω κ λαθος κ απαραδεκτο κ απιστια(με εναν αλλο τροπο αλλα απιστια)!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Παρακολουθουσα κατι σεμιναρια στον ΟΑΕΔ αυτε τις μερες κ χαθηκα!Επιτελους τελειωσαν!!!

Αααα θα μπω να δω!!!Αλλα δε θα μπορω να μιλαω :P

Για πες,ολα καλα?

Μαρή Ελευθερία άντε να κοιμηθείς στην κατάστασή σου που βάζεις τέτοια θέματα νυχτιάτικα!!!!!! :P:P:P:P

Εξαλη θα γινόμουν!!!!Τι θα πει είναι μέσω pc?

Δηλαδή αν τον έπιανες να κάνει διαδικτυακό σεξ θα τον συγχωρούσες επειδή είναι μέσω υπολογιστή? :angry::angry:

Στην πυρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry:

Θα του φερνα τον υπολογιστή στο κεφάλι και μόνο κουβεντούλες να είχε με άλλη γυναίκα!!!!Ακούς εκεί? :woohoo:

Και όχι το laptop που είναι ελαφρύ....τον σταθερό θα του φερνα καπέλο,μαζί με όλο τον εξοπλισμό!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Βέβαια από τότε που ο δικός μου πήρε το i-phone,τον υπολογιστή τον έχω αποκλειστικά εγω!!!!Τώρα να κάνει συνομιλίες μέσω i-phone,λίγο

κουλό μου φαίνεται...θα στραβωθει κιόλας,όχι τιποτ άλλο!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλα μπορει να σας κανω καμια εισβολη τοτε :P !!!

Λιμπερτακι μου παω για νανι!!!Ξεπερασα τον εαυτο μου σημερα...συνηθως απο τις 23:00 ειμαι τεζα :laugh: !!!!

Θα τα πουμε,καληνυχτα :kiss::kiss::kiss::kiss:

νατηηηη και η αλλη η μουρλεγκο....που εισαι μαρη εσυ???μολυ ι αμ ταλκινγκ το γιουυυυυυυυ...γιουυυυριααααα :laugh: :laugh: :laugh:

Εμ,όχι θα κάθομαι εγώ να μιλάω με τις μανούλες και εκείνος με τις...μανίτσες!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Οχι αγάπη μου!!!!Δεν καταλαβαίνω εγώ ούτε από επίπεδα,ούτε από αξιοπρέπειες!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ρε μη κοροιδευεις κ εσυ σα τον αντρα μου που με λεει γιαγιουλα :woohoo: !!!!Σερνομαι μιλαμε μολις νυχτωσει :laugh: :laugh: :laugh: !!!!!!

Απο τις 8 στο ποδι να κυνηγαω μια "κατσαριδα" :laugh: (γιατι τοσο γρηγορα τρεχει το παιδι μου,σαν κατσαριδα :woohoo: !!!)!Ποσο να αντεξω η γυναικα???

molly έγραψε:

Εμ,όχι θα κάθομαι εγώ να μιλάω με τις μανούλες και εκείνος με τις...μανίτσες!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

liberty81 έγραψε:

χαχαχαχαχαχαα...κοριτσια κατουρηθηκα...στοππππ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ναι αντί να μου πεις κι ευχαριστώ που σε ψυχαγωγώ,ενώ όλη μέρα κλαίς έχεις και παράπονο....

Τώρα θα μου πεις να σου πληρώνω και τις πάνες ακράτειας,γιατί τις λερώνεις πιο γρήγορα!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδω ειμαι Μαρακι μου!!Σημερα μπηκα,παρακολουθουσα κατι σεμιναρια στον ΟΑΕΔ αυτες τις μερες κ χαθηκα!Εγραψα κ στο ποστακι μας πριν!!

Μια χαρα ειναι το κατσαριδακι μου :laugh: !!Φιλακια στο Γιωργακη!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...