Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ;

Recommended Posts

Η Αλεξανδρή μας η ζαβολιαρή περπάτησε 13,5 μηνών αλλά η τρελομαμά της από τον φόβο της, δεν της άφηνε το χέρι μέχρι 15 μηνών, (και τώρα στα τσιμέντα όταν είναι βιαστική φοβάμαι...) μέχρι που πλέον δε θέλει χεράκι καθόλου και όλο στα σκαλοπάτια πηγαίνει και στις λακούβες...

Πάντως από τούμπες άλλο τίποτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lady marmelade έγραψε:

Η Αλεξανδρή μας η ζαβολιαρή περπάτησε 13,5 μηνών αλλά η τρελομαμά της από τον φόβο της, δεν της άφηνε το χέρι μέχρι 15 μηνών, (και τώρα στα τσιμέντα όταν είναι βιαστική φοβάμαι...) μέχρι που πλέον δε θέλει χεράκι καθόλου και όλο στα σκαλοπάτια πηγαίνει και στις λακούβες...

Πάντως από τούμπες άλλο τίποτα!!!

Βοήθεια!!!Συνεχώς ως Katrina δεν μπορώ να συνδεθώ!!!Και επιπλέον πολλές φορές με εμφανίζει επισκέπτη!!!

Έγραψα με της ξαδέρφης μου που είμαστε μαζί τώρα και όλα οκ!!!

Τί παίζει;;;

katrina έγραψε:

lady marmelade έγραψε:

Βοήθεια!!!Συνεχώς ως Katrina δεν μπορώ να συνδεθώ!!!Και επιπλέον πολλές φορές με εμφανίζει επισκέπτη!!!

Έγραψα με της ξαδέρφης μου που είμαστε μαζί τώρα και όλα οκ!!!

Τί παίζει;;;[/quote:2xkhcpcw]

Eμμμμ ετσι ειναι φιλεναδα!

Ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται!

Σε ξεχασε το μαμμυ!! :laugh:

Μου ελειψες!!!(το τσατ βγαζει κενα!)

Eμμμμ ετσι ειναι φιλεναδα!

Ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται!

Σε ξεχασε το μαμμυ!! :laugh:

Μου ελειψες!!!(το τσατ βγαζει κενα!)

εμενα ο γιος μου δεν μποσουλησε καθολου...10 μηνων παρα 3 μερες εχω βιντεο που στεκεται μονος του κ παει προς το μπαμπα του...αλλα εκανα μεγαλη πονηρια εγω...ειχα βαλει χοντρα χαλια στο σαλονι κ εντυσα το τραπεζι με παπλωμα...οποτε αυτος εκεινες τις ημερες αρχισε να σηκωνεται κ να προσπαθει.στην αρχη θυμαμαι το βιντεο 27 ιανουαριου εκανε 2-3 βηματακια κ επεσε πανω μου...κ φωναζα εγω περπαταει κ αυτος εκανε σαν τρελος κ προσπαθουσε περισσοτερο...εγω παντως τοτε λεω περπατησε δεν εχει σημασια αν δεν εκανε χιλιομετρα ηταν τα πρωτα του βηματακια...παντως 11 μηνων περπατουσε καλα.

υγεια να εχουν τα μωρακια μας κοριτσια...

ΕΜενα η μικρη μου περπατησε 10 μηνων αλλα δε μποσουλησε καθολου ουτε ενα λεπτο, στιρηχτηκε και εκανε πλαγια βηματα 7 μηνων η παιδιατρος δε το πιστευε οταν το ειδε μου ειπε οτι 1 στα 10 σε αυτη την ηλικια σε αντιθεση με εμενα που περπατησα 15 μηνων, ο μπαμπα μας ομως περπατησε επισης γρηγορα.

katrina έγραψε:

Μου έλειψε επίσης πολύ το τσαχπινοχιούμορ :);) και ακόμη παρατήρησα η αφεντιά σου μοστράρει :woohoo: ,ευτυχώς τουλάχιστον είναι η Τσαχπινούλα!!! :) :laugh: ;):kiss:

Που παρεπιπτόντως στη φώτο είναι αφασία!!! :cheer::):)

Κενά και το τσατ;;; :angry:

Δηλαδή τόση ώρα γράφω σε πόσες ψυχές και στο κενό;;; :angry:

Μάλλον θα υιοθετήσω το νέο προφίλ... :angry:

xaxaaxaa! Κ εμενα μου τη δινει που ακομα βλεπω την φατσα μου(κ σε αρκετες ακομα φανταζομαι) αλλα αφου υπαρχει το γοργονακι διπλα μου...!

Τα κενα..τα διαβασα....μετα!!! :blush: :woohoo:

Και για να μην ξεφευγω τοοοσο πολυ απο το :woohoo: θεμα...

εμενα δεν περπαταει αλλα το καθε παιδι εχει το ρυθμο του!

Η πεθερα μου λεει οτι ο αντρας μου περπατησε 10 μηνων...ΨΕΜΑΤΑΑΑ! :laugh:

Ηταν σαν ανθρωπακι μισελεν επι 2!Σιγα μην περπατησε 10 μηνων! :laugh:

Κ η ιδια της 8 μηνων!!!αλλο ψεμαααα!!! :P

Σιγα μην γεννηθηκε περπατωντας!

xaxa θα συμφωνησω με την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και η δικια μου λεει οτι ο αντρασ μου περπατησε 9 μηνων....!!!!!τεσπα

ο δικος μου 11 μηνων παρα κατι μερες εκανε 3-4 βηματακια και 11 .5 ετρεχε χαχα!!!!με τα λεγομενα τησ πεθερας μου παλι στο μπαμπατου εμοιασσε λειιι!!!τι να πεις ακρη δε βγαζεις

Anastacia έγραψε:

katrina έγραψε:

xaxaaxaa! Κ εμενα μου τη δινει που ακομα βλεπω την φατσα μου(κ σε αρκετες ακομα φανταζομαι) αλλα αφου υπαρχει το γοργονακι διπλα μου...!

Τα κενα..τα διαβασα....μετα!!! :blush: :woohoo:

Και για να μην ξεφευγω τοοοσο πολυ απο το :woohoo: θεμα...

εμενα δεν περπαταει αλλα το καθε παιδι εχει το ρυθμο του!

Η πεθερα μου λεει οτι ο αντρας μου περπατησε 10 μηνων...ΨΕΜΑΤΑΑΑ! :laugh:

Ηταν σαν ανθρωπακι μισελεν επι 2!Σιγα μην περπατησε 10 μηνων! :laugh:

Κ η ιδια της 8 μηνων!!!αλλο ψεμαααα!!! :P

Σιγα μην γεννηθηκε περπατωντας![/quote:1v275kkp] :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλα...Εδω δε θυμουνται αλλα κ αλλα....

Πχ...Με ρωτουσε στην αρχη "γιατι κλαιει το μωρο" :blink:

Δε θυμοταν πως ενα βρεφος κλαιει για απειρους λογους κ θυμοταν το ποτε περπατησε?

Γιωτα...Τους δικους μας τους πιστευουμε!Το αλλο σοι θαβουμε! :laugh: :laugh: :P:P

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΩΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ !ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ!

ο Σταυρος μου εκατσε κοτα 5μιση -6 μηνων εκει για πλακα πιοπολυ γυρω στους 7 μηνες πραγμα ου ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ τοσο νωρις μου ειχε δωσει η κουνιαδα μου μια στρατα ετσι για πλακα ξεκινησ εκαι απο 7 μηνων ανεβηκε επανω και ετρεχε μεσα στο σπιτι αλλα εμενα το ενα ποδαρακι του εγερνε προς τα μεσα βλασοποδια καπως ετσι το ειπαν καιειναιλεει απο την γεννα μεγαλωνοντας θα εφτοιαχνε μου ειχαν πεικαι οντως εχει φτοιαξει αλλα εγω εχω την αισθηση οτι δεν επρεπε να τον βωαλω τοσο νρις στη στρατα .Αλλα αυτος ετρεχε και εκανε απιθαναπραγματα ,13 μηνω πηρε και εφαγε ενα τσιγαρο πανικοβλητη πηγαμε στο νοσοκομειοκαναμε πλυση και μας κρατησαν 24 ωρες την αλλη μερα μεσα στο νοσοκομειο ενω στεκοταν αποκαιρο ξαφνικα ειδε το νονο του και πηγε ρος το μερος του ετσι απλα ....

Μετα τους 17 με 20 μηνες αρχιζουν καικανουν καποιες εξετασεις καιβεβαι αν εναπαιδακι ειναι πιο παχυ δικαιολογειτε .Παντως μην κανεις τιποτα και σου βγει μουμπεραγκ ασε βολεψου οσο δνε περπαταει γιατ μετα ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MOTHER 9.ΕΜΕΝΑ Π ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ.ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΑΠΛΑ ΤΟ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ!

angelsi έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MOTHER 9.ΕΜΕΝΑ Π ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ.ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΑΠΛΑ ΤΟ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...