Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΝΗΠΙΟ Η' ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ???

Recommended Posts

κοριτσακια μου θελω τη γνωμη σας σε κατι!!πηγαμε σημερα για τις αιτησεις στο προνηπιο!!η νηπιαγωγος εκει μας ειπε οτι δινουν προτεραιοτητα στα παιδακια του νηπιαγωγειο κ ΑΝ μεινουν θεσεις παιρνουν πιο μικρα (νηπιο)... :dry::huh: φρτος δεν ειχαν κανενα νηπιακι,ειχαν κλεισει ολες οι θεσεις... :ohmy:

αλλα εκανα την αιτηση :ohmy: μηπως κ υπαρξει φετος θεση...

απ'την αλλη η γυναικα ενος συναδελφου του αντρα μου του ειπε να μην τον παμε νηπιο,αλλα καλυτερα παιδικο...γιατι λεει στο νηπιο δεν ασχολουνται πολυ με τα μικρουλια,ενω στον παιδικο κανουν πιο πολλες δραστηριοτητες!

κ τωρα δεν ξερω τι μου γινεται βρε κοριτσια...δεν ξερω απ'αυτα....εχω μπερδευτει....τι ειναι καλυτερο??? :blink:

βεβαια θα κανω κ αιτηση στον παιδικο,μηπως δεν τον παρουν στο νηπιο κ χασει τελειως τη χρονια.... :unsure:

ολη μερα βαριεται εδω,βλεπει τηλεοραση κ σχεδον ποτε δεν βλεπει παιδακια!!θα θελα να παει καπου τελοσπαντων να χαιρεται κ με αλλα παιδακια,να μαθει πραγματα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...