Μετάβαση σε περιεχόμενο

μπορεί κάποιος να

Recommended Posts

αγαπάει 2 ανθρώπους?τί λέτε?οχιιιιιι δεν ειναι προσωπικό...το τονίζω...μια απορια δικια μου ειναι..ετυχε να ακουσω μια ερευνα στην τηλεοραση..ελεγε για τους αντρες οτι μπορουν να εχουν τη γυναικας τους που αγαπουν και σεβονται και μανα των παιδιων τους και την ερωμενη...ειναι 2 γυναικες που καλυπτουν αλλους ρολους....η γυναικα επισης...αλλα θα επιλεξει διαφορετικα στυλακια...αλλον για πατερα και αλλον πιο αλητη για σχεση εξωσυζυγικη...και μιλαμε να αγαπησουν τωρα...οχι απλα σεχ...εσεις τι λετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πιστεύω πως ναι. γίνεται.

Απλά γιατί ο άνθρωπος -είτε άντρας -είτε γυναίκα, πρέπει να καλύψει τα 'κενά'του. αν δεν σε καλύπτει ο σύζυγος ή η σύζυγος σε κάποιο τομέα -τότε ψάχνεις αλλόυ να καλύψεις το κενό σου.

Εξαρτάται βέβαια και απο το πόσο ναρκισσιστης είσαι(και για τα 2 φύλα) γιατί απο δω πηγάζει και η ανάγκη για επιβεβαίωση.

Οχι απλά συμβαίνει- είναι πιστεύω καθεστώς- και απλα΄ανθρώπινο-

Θέλει ωριμότητα για να αντιμετωπίσεις τα πάθη σου.

Είχα να ασχοληθώ αρκετό καιρό με το mammy και πηρα μπρός για τα καλά την περασμένη εβδομάδα.

Είδα πολλές αλλαγές, εγκυούλες, βαφτίσια, γεννητούρια όλα αλλάζουν....αλλα ...η liberty σταθερή αξία :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ερωτήσεις , ερωτήσεις, ερωτήσεις...

Εχουμε συζητήσει μέσα απο άλλα θεματά μόνο, αλλα αλήθεια βρίσκω απίθανα τα θεματάκια που ανοίγεις :kiss:

Και για να σου απαντήσω, αν δεν είναι ετοιμος κάποιος για γάμο και για αφοσίωση , να κάτσει στα αυγά του . Δηλαδη τί? Και τη πιτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο?

Δυστυχώς οι περισσότεροι γάμοι γίνονται χωρίς πολύ σκεψη. Είτε λόγο συνήθειας, είτε μεγάλου ερωτα που ξεφουσκώνει...

Η αγαπη είναι εκτίμηση, πως μπορείς να εκτιμάς και να στρέφεσαι αλλού?

Και δεν μιλάω για σεξ αλλά για αγάπη οπως είπες. Τότε δεν αγαπάς, αλλά νομίζεις οτι αγαπάς...

Αυτά :silly:

χμμμμμ...αυτο ειναι αληθεια...οταν αγαπας σεβεσαι....και οταν σεβεσαι δε πληγωνεις....αντιστεκεσαι στα παθη σου....

γιουλακι και ομως αλλαξε η λιμπερτυ....βαζει θεμτα με λιμπερτακι στην κοιλια πλεον :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

liberty81 έγραψε:

γιουλακι και ομως αλλαξε η λιμπερτυ....βαζει θεμτα με λιμπερτακι στην κοιλια πλεον :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :woohoo: Αυτό πως μου διέφυγε? :woohoo: Με το καλό το λιμπερτάκι και να έχεις μια πολύ πολύ καλη εγκυμοσύνη

Λοιπόν εγώ θα συμφωνήσω με την Εκο.

Όταν κάποιος είναι με δύο ανθρώπους ταυτόχρονα,προφανώς ο ένας καλύπτει τα κενά του άλλου,είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.Δεν νομίζω όμως ότι μπορείς να αγαπήσεις δύο άτομα,με την πραγματική έννοια της αγάπης.

Το έχω κάνει πριν πολλά χρόνια(πριν 12 μην με περάσετε και για πολύ μεγάλη..)νομίζω ότι δεν αγαπούσα κανέναν απ'τους 2 τελικά....απλά ο 1 συμπληρωνε τα κενά το άλλου...Είναι μεγάλη λέξη η αγάπη τελικά για να τη νιώσεις...έτσι πιστεύω.Στα 25 που άρχισα να βγαίνω με τον άνθρωπο που τελικά παντεύτηκα,ένιωσα την αγάπη μέχρι το κόκκαλο,και τη νιώθω ακόμη το ίδιο και περισσότερο δυνατή.Από τότε δεν έχω ξενοκοιτάξει γιατί απλά με καλύπτει ο άνθρωπος μου σε όλους τους τομείς.

Έτσι νομίζω....Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που μπαίνει το 2ο άτομο στη ζωή μας,είτε επιβεβαιώνει το εγώ μας είτε καλύπτει κενά.Δεν το κατακρίνω σε καμία περίπτωση,πιστεύω ότι πάντα υπάρχει λόγος οταν γίνεται.Τώρα θα μου πεις πόσο καιρό μπορείς να είσαι με 2 άτομα;Έχω ακούσει μέχρι και χρόνια να τραβάει η ιστορία...Τι να πούμε εμείς,όπως βολεύεται ο καθένας ...

ισως ειμαι λιγο ακραια κατερινιω αλλα πιστευω ο.τι οποιος και να ειναι ο λογος που μπαινει 2 προσωπο δεν αγαπας αρκετα το η τη συντροφο σου...δεν αφηνεις οταν αγαπας..αρα δεν ειναι μονο η επιβεβαιωση η τα κενα..το πρωταρχικο ειναι οτι εχεισ σταματησει να αγαπας...

Liberty, πιστευω οτι αν το προσωπο μπαίνει στη μέση καθαρα για λόγους σεξ και ορμών, είναι άλλο και άλλο είναι αν ο σύζυγος ή η συζυγος αποζητάει αλλού να 'ερωτευτεί'-εδω νομίζω οτι είναι τα δυσκολα....

το απέυχομαι για όλα τα ζευγάρια βέβαια-

ή μάλλον και τις 2 περιπτώσεις απεύχομαι..

liberty81 έγραψε:

χμμμμμ...αυτο ειναι αληθεια...οταν αγαπας σεβεσαι....και οταν σεβεσαι δε πληγωνεις....αντιστεκεσαι στα παθη σου....

Ουτε κι εγω το πηρα μυρωδια... Λογικο βεβαια αφου ολο με τον Ιασωνα/τρομοκρατη ασχολουμαι. :P

Συγχαρητηρια κοριτσακι, με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!! :)

Για το θεμα που εβαλες... λαμβανοντας υπ' οψιν οτι ο καθε ανθρωπος οταν λεει αγαπαω εννοει αλλο πραγμα, ολα γινονται. Μη σου πω οτι και περισσοτερους απο 2 μπορει να αγαπαει κανεις... ;)

ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΡΡΡΡΡΡΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΚΑΝΤΗΝ ΟΤΙ ΘΕΕΕΕΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

οπααααααααααα

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΑΣΧΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :woohoo:

zaxarenia έγραψε:

ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΡΡΡΡΡΡΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΚΑΝΤΗΝ ΟΤΙ ΘΕΕΕΕΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

οπααααααααααα

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΑΣΧΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :woohoo:

α ρε χαζα είσαι θεααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

ασε που το ΟΠΑ τελικα του Αλκαιου πάτωσε...ασχετο ... :P:P

Ελευθερία μου πιστεύω ότι αν αγαπάς πραγματικάααααααααααα και αληθινά τον άνθρωπο σου είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα δίνεσαι σ'αυτόν ολοκληρωτικά και δεν μπορείς να χεις μάτια για άλλον η άλλη αντίστοιχα...είναι το άλλο σου μισό... ;);)

Βεβαίως και μπορείς!!!! Εγώ αγαπάω τρελλά τον άντρα μου και επίσης τρελλά τον γιο μου!!! Δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επίσης, αφιερωμένο στη ζαχαρένια:

ΕΚΑΤΟ ΚΑΡΔΙΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΘΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΧΑΛΑΛΙ

ΚΑΘΕΜΙΑ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Και κάτι τελευταίο:

Καρολινάκι, δεν πάτωσε ο Αλκαίος!!! 8η θέση σε 25 χώρες και χωρίς προμόσιον είναι απλά τέλεια! Εδώ Βίσση-Ρουβάς με ένα σωρό έξοδα και βγήκαν 9η και 7ος...άντε!

γεια σου ρε ΠΕΠΙΤΑ καραμπουζουκλου!!!! :silly: :kiss:

Συμφωνω και για την γιουροΒΥΖΙΟΝ :silly: :blink: :woohoo:

πεεεεεεεεες ταααααα!!!! ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ στιχο παρακαλω!!!

ΤΟ μονο που μου αρεσε...α μου αρεσε και ο λυραρης!!! ΤΟ οργανο του καλε

εννοω!!!!!!1 :woohoo: :woohoo:

pepita έγραψε:

Βεβαίως και μπορείς!!!! Εγώ αγαπάω τρελλά τον άντρα μου και επίσης τρελλά τον γιο μου!!! Δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επίσης, αφιερωμένο στη ζαχαρένια:

ΕΚΑΤΟ ΚΑΡΔΙΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΘΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΧΑΛΑΛΙ

ΚΑΘΕΜΙΑ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Και κάτι τελευταίο:

Καρολινάκι, δεν πάτωσε ο Αλκαίος!!! 8η θέση σε 25 χώρες και χωρίς προμόσιον είναι απλά τέλεια! Εδώ Βίσση-Ρουβάς με ένα σωρό έξοδα και βγήκαν 9η και 7ος...άντε!

ΟΚ δέν έχεις άδικο...δεν πατώσαμε αλλά περίμενα να πάει πιο καλά...εμένα μου άρεσε το στιλάκι του τραγουδιού μακρια απο τα κλισε...θύμισε Ελλάδα ειδικά εκει με τη λύρα μου άρεσε πολυ...γιατί της γερμανίας βρε κορίτσια άξιζε να βγεί πρώτο?

karolinaki1 έγραψε:

ΟΚ δέν έχεις άδικο...δεν πατώσαμε αλλά περίμενα να πάει πιο καλά...εμένα μου άρεσε το στιλάκι του τραγουδιού μακρια απο τα κλισε...θύμισε Ελλάδα ειδικά εκει με τη λύρα μου άρεσε πολυ...γιατί της γερμανίας βρε κορίτσια άξιζε να βγεί πρώτο?

Πολυ ουαααου ο τυπας με τη λυρα ε? Εμενα πολυ μου αρεσε παντως!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...