Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλασμός και προγραμμα. Ποτε??


Recommended Posts

Θα ηθελα να με βοηθησετε με καποιες αποριες σχετικα με τον θηλασμο... :dry::dry::dry:

Αρχικα να σας πω τα στοιχεια μας...

Γεννηθηκαμε 9.4.2010 -Σημερα 1,5 (κοριτσακι)

Τα κιλα μας 2860 οταν γενηθηκαμε και οταν βγηκαμε ηταν τα ιδια..ειχε μπει θερμοκοιτιδα για 10 μερες περιπου λογω ικτερου κ ελαφρια απνοιας.Και γεννησα στις 36 εβδομαδες.

Οταν σαραντισαμε ηταν 4200 πριν 10 μερες περιπου...

Θηλαζω αποκλειστικα.

Βρεγμενες πανες 6-7 και το ιδιο και κακακια(κιτρινα υδαρη)Συνηθως ειναι κενωση ανα γευμα.

Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν εχει καθολου προγραμμα ο θηλασμος.Τι εννοω?

Το βραδυ κοιμαται 4-5 ωρες και 6 ωρες καποιες φορες.(Τωρα)

Την ημερα ομως ειμαι με το στηθος συνεχεια εξω ...μπορει να την ταιζω και ανα 1-2 ωρες και καποιες 3 ωρες...Ειναι λογικο αυτο σε 1,5 μηνων μωρο??Ποτε θα μπει σε προγραμμα???

Γαλα εχω αρκετο γιατι το βγαζω κ με θηλαστρο καποιες φορες(αν κ σπανιες)κ βγαζω 180-200Ml...κ γενικα "σταζω"ομως το στηθος μου δεν με ενοχλει..Δινω ενα στηθος ανα γευμα.

Το αλλο θεμα μας ειναι οτι ολη την ημερα ειναι μεσα στην γκρινια και το βραδυ κυριως κλαιει πιο εντοναΤι κανω λαθος??...Δεν φαινεται να μην χορταινει και ο παιδιατρος μας λεει οτι τα κιλακια μας ειναι παρα πολυ καλα!Κολικους δεν ξερω αν εχει -τελικα!- της δινω κ καποιες φορες λιγο σκετο χαμομηλι για να χαλαρωσει και κανουμε κ ζεστα μπανακια στην μεγαλη μας ενταση.Αλλα γενικα ειναι αρκερα ανησυχει..Ο παιδιατρος μου εκοψε τα γαλακτοκομικα εδψ και μια εβδομαδα εχω δει βελτιωση αλλα η γκριναι συνεχιζεται.Τι της φταει???????

Επισης καθε φορα εχει γουλιτσες σε καθε γευμα ενω ρευεται κανονικα και μετα εχει κ λοξυγκα ΠΑΝΤΑ.Προσπαθω κ εχει ολη την θηλη μεσα στο στομα της για να μην παιρνει αερα αλλα..Τελος 1-2 φορες μπορει να μου κανει κ τις λεγομενες ρουκετες (μεγαλες γουλιτσες)Τι της φταιει??

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ...αλλα λογω ελειψης χρονου ειχα πολλες αποριες μαζεμενες. :side::side::side::side::side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!!!ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 8ο..Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ.. Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΓΗΤΑ!!ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΑΠΟΨΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Yolle να σου ζησει το μωρακι σου,ηρεμησε απο οτι γραφεις δεν κανεις τιποτα λαθος εμεις θηλαζουμε 5 μηνες τωρα και δεν μπορω να πω οτι εχουμε προγραμμα,ειναι λιγο δυσκολο να μπει ο θηλασμος σε προγραμμα απλα στην αρχη πρεπει να θηλαζεις συνεχεια ωσπου να συνηθισει το μωρο.Να μην δωσεις συμπληρωμα σε καμια περιπτωση και εφοσον βρεχει αρκετες πανες την ημερα και παιρνει κανονικα βαρος σημαινει οτι ολλα πανε καλα,τωρα η γκρινια λιγο πολυ ολλα τα μωρα γκρινιαζουν ειτε απο κολικους ή διαφορα πονακια ο Θεος και η ψυχη τους,τρια εκανα και τα τρια μεσα στην γκρινια.Και ο δικος μου ακομη βγαζει γουλιτσες και καμια φορα ρουκετες που λες κι εσυ,αυτο δεν εχει να κανει με τον θηλασμο αλλα με το στομαχακι του,ο δευτερος μοτ εβγαζε μεχρι τον χρονο.Κανε υπομονη προσπαθησε οσο πιο πολυ μπορεις και θα δεις σε λιγο καιρο θα στρωσει και θα γινει παιχνιδι ο θηλασμος ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βικυ και Κα1 σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες.Να σας ζησουν τα μωρακια!!!Ο γιατρος μου εκοψε τα γαλακτοκομικα εδω και λιγο καιρο αλλα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα.Ειδικα των τελευταιο καιρο φαινεται να πειναει παρα πολυ και θελει συνεχεια στηθος κ πιο συχνα μαλλον λενε οτι ειναι φαση αναπτυξης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην να σου ζησει η κουκλα σου!

Και εγω θηλαζω αποκλειστικα εδω και 4μηνες και αυτο που με βοηθησε πολυ στην αρχη ηταν η ψυχραιμία και βεβαια οτι ειχα διαβασει εδω!

Τα μικρουλια μας στην αρχη εχουν μια σταλια στομαχακι.Θελουν και λιγο την αγκαλια της μανουλας...Μην αγχωνεσαι...Ηρεμια θελει...

Με τον καιρο θα ρυθμιστει η παραγωγη σου και δεν θα "τρεχει" το στηθος. Εγω δεν τις εδινα καθολου χαμομηλι.Αν γκρινιαζε την εβαζα στο στηθος και ηρεμουσε.Οσο για τις γουλιτσες εγω προσπαθουσα να την εχω σε "ηρεμη" θεση στον ωμο, χωρις να την κουναω πολυ γιατι τοτε δεν τις γλιτωναμε.Αλλα το καθε παιδι ειναι ξεχωριστο!Ηρεμια και ολα θα γινουν παιχνιδι :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ioanna mou σου εχει τυχει να σταματαει αναμεσα στο γευμα κ να κλαιει με νευρα????τι ειναι αυτο??κ δεν ειναι οτι δεν μπορει να τραβηξει η κουραζετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και θα κλαιει αναμεσα στα γευματα και θα ουρλιαζει οταν εχει ωρα να φαει οταν τη βαζεις και θα λες τι στο καλο δεν εχω γαλα;αλλα που να ξερουμε τι τα φταιει κι αυτα;ολο και καποια πονακια εχουν,αρχιζει και η προετοιμασια των ουλων και θα δεις αργοτερα θα τρεχουν τα σαλια,αρκετα μωρα υποφερουν απο τα δοντακια τους απο το δευτερο μηνα εως να βγουν ολα,ο μονος τροπος για να δεις οτι τρεφεται σωστα θα ειναι ο παιδιατρος σου που θα σου πει αν πηρε ικανοποιητικο βαρος,εσυ να την θηλαζεις οσο πιο συχνα μπορεις και να κανεις υπομονη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

yolle έγραψε:

Ioanna mou σου εχει τυχει να σταματαει αναμεσα στο γευμα κ να κλαιει με νευρα????τι ειναι αυτο??κ δεν ειναι οτι δεν μπορει να τραβηξει η κουραζετε.

Να σου ζήσει το μωράκι σου :)

Ολα οσα γραφεις μου δειχνουν οτι τα πατε τελεια με τον θηλασμο , συγχαρητήρια !! (καποιες λεπτομερειες ΑΝ χρειαστει θα τις συζητησουμε)

Θα σου απαντησω σ΄αυτο που ρωτας . Εμενα μου ειχε τυχει πολλες φορες , οπως επισης να κλαιει πριν τον υπνο , να χτυπαει το κεφαλι της πανω στο στηθος κλπ κλπ . Δεν χρειαζεται να τα καταλαβαινουε ολα ! Αγαπες , αγκαλιτσες ,χαδακια και ολα θα περασουν .

Αυτο που θελει να σου πει το μωρακι σου ειναι πως εχει πονακια . Εκανες πολυ καλα που εκοψες τα γαλακτοκομικά , προσπαθησε να θηλάζεις κρατωντας το μωρο αρκετα ορθιο στην αγκαλιά σου .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλησπερα σας! Και εμεις θηλαζουμε (ειμαστε 19 ημερων). Διαβαζω τις απαντησεις σας και ψιλο εχω αγχωθει. Λετε για τα γαλακτοκομικα οτι καλο ειναι να τα σταματησουμε, για ποιο λογο? Πινω περιπου 2 λιτρα γαλα την ημερα, υπαρχει περιπτωση να δημιουργω στη μπουμπου ποναλακια? Παντως περναω ακριβως τα ιδια με τη yolle, κλαματα, νευρα, και αχορταγια οταν πιανει το βυζι(δηλαδη για να κοιμηθει μπορει να πιει και απο 2 φορες το καθε στηθος).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προγραμμα? :laugh: Τι ειναι αυτο? Ο μικρος μου ειναι 9 μηνων ακι ακομα.... :silly: Λογικο νειναι κοριτσακι μου! Ειναι πολυ μωρουλι ακομα..Μην του δινεις χαμομηλια. Χανει γευματακια. Συνεχισε να το θηλαζεις οσο θελει οποτε θελει και μετα τον 6ο που θα προστεθουν γευματακια το ξανασυζηταμε! Αχου μωρε το ζουζουνι! Καλε ποτε μεγαλωνουν? Ολοκληρο μοσχαρακι εχει γινει το δικο μου. Θελω κι εγω τοσο νινακιιιιιι!!!! Μπου χου χου :laugh: :woohoo: :whistle:B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AFRODITH έγραψε:

TRIS TI ZOYZOUNI EINAI AYTO!!!! :woohoo:

PANEMORFOS !!!

KAIME POLU MAKRI MALI .

ROUFIKSETON APO MENA :kiss::kiss::kiss::kiss:

Ευχαριστω!!!! :woohoo: :woohoo: Δεν ξερω αν εχεις διαβασει σε δυο θεματα που ειχες γραψει που εγραψα οτι το μωρο σου ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ δεν τηρώ πρόγραμμα στον θηλασμό. Όποτε θέλει τη βάζω. Ο γιατρος φωνάζει ότι δεν πειναει στην ουσια θελει την αγκαλια και οτι πρεπει να της βαλω προγραμμα αλλα δε συμφωνω. Και απο ευχαριστιση να θηλαζει, κακο ειναι αυτο; Αυτη τη μεθοδο ακολουθησα και στη μεγαλη μου κορη και ολα πηγαν μια χαρα!

Οσο για τις γουλιτσες κι εμεις εχουμε μεγαλο προβλημα. Δεν μπορεις να κανεις κατι στην ουσια. Μπορει να εχει καποια μικρη παλινδρομιση η οποια μολις αρχισουν οι στερεες τροφές θα υποχωρήσει. Υπομονη κάνε και όρεξη να εχεις να πλένεις ρουχα!

ΣΤην περιπτωση που λες οτι το βαζεις στο στηθος και κανει σαν να μην εχεις γάλα, αυτο που παρατηργσα στα δικά μου είναι το εξής. Όταν συνέβαινε αυτό το μωρό πέρναγε αυξητικό άλμα και χρειαζόταν μεγάλη ροή στο γάλα. Για αυτό το έβαζα συνέχεια στο στηθος εναλλαξ, γουλια γουλια όλη μέρα για μερικές μέρες, μέχρι να κατέβει περισσοτερο γάλα. Αν κάνεις το λάθος και δόσεις σε αυτη τη φαση συμπλήρωμα το έχασες το παιχνιδι! Υπομονη και πάλι!!

Ελπίζω να βοήθησα!

Να σου ζήσει το παιδάκι σου!

Φιλάκια!

Υ.Γ. Δοκιμάζω μία μία τις τροφές και βλέπω τι την πειράζει και τι όχι. Κάθε μωρό είναι διαφορετικό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια χαρά Αφροδιτούλα!! Είναι μικρή ακόμα η Σαββίνα και δε δημιουργει προβλήματα με το μωρό! Το μόνο πρόβλημα είναι όταν τα βάζω για ύπνο, ξυπνάει το ένα το άλλο και γίνεται πανηγύρι! Κατα τα άλλα μια χαρα! Εκει που άλλαζα ένα, αλλάζω 2, εκεί που τάιζα ένα ταϊζω 2 και ο.κ. Αντε βουρ για το 2ο!! Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

yolle έγραψε:

Ioanna mou σου εχει τυχει να σταματαει αναμεσα στο γευμα κ να κλαιει με νευρα????τι ειναι αυτο??κ δεν ειναι οτι δεν μπορει να τραβηξει η κουραζετε.
η μικρη σου πρεπει μαλλον να εχει καουρες...οταν βγαινει απο το στηθος κανει το σωματακι προς τα πισω;;;εφοσον λες οτι κανει και ρουκετες λογικα κανει παλινδρομηση και μαλλον οφειλεται σε αλλεργεια....οι ρουκετες εχουν μειωθει απο τοτε που εκοψες τα γαλακτοκομικα;;;;;

μιλησε με το γιατρο σου....

στο λεω γιατι εγω ειμαι καμμενη και στα 2 παιδια μου με αυτο το θεμα....

χαμομηλι μην δινεις,εκτος το οτι κανεις κακο στην παραγωγη σου,πολλες φορες κανει και αλλεργιες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sas eyxaristw para poly gia tis apanthseis sas me vohthisan arketa kai moy edwsan tharos .Me ta galaktokomika apla exooyn kopei ta 2-3wra klamatos twra apla exoyme entonh gkrinia kata thn diarkeia ths hmera...

Bourique mou ayto poy moy grafeis me tis allegries tha parw na rwthsw amesa ton giatro an k exw parathshsei oti den to kanei me ena sygkekrimeno geyma...dhladh kathe mera trww kati diaforetiko kai afoy ekopsa ta galaktokomika ola ta alla den einai stantar kathe mera.ara ti gine????

epishs na rwthsw ta galaktokomika tha ta kopsw epaoriston???den antexw xwris gala kai to katsikisio oyte na to myrisw den mporw.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην αγχώνεσαι τόσο που το μωράκι σου γκρινιάζει και δείχνει οτι κάτι το ενοχλεί..όλα τα μωράκια στο κάτω-κάτω έχουν και στιγμές γκρίνιας όχι μόνο αυτά που θηλάζουν.Εγώ έχω ένα γιο 2μηνών και συμπεριφέρεται όπως η κόρη σου..ΑΚΡΙΒΩΣ..παρόλα αυτά δεν αγχώνομαι..θηλάζω αποκλειστικά όποτε ζητάει στήθος του δίνω.Αν το κάνεις και εσύ αυτό αποκλείεται να μην έχεις γάλα.Στο θηλασμό δεν υπάρχει πρόγραμμα όποτε θέλει το μωρό πρέπει να το βάζουμε στο στήθος.Και οι γουλίτσες επίσης είναι κάτι απολύτος φυσιολογικό και ο δικός μου έχει και ο γιατρός μας δεν ανησύχησε καθόλου.Η παλλινδρόμηση είναι φυσιολογική στα βρέφη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα καλή μου αι να χαίρεσαι το ζουζούνι σου!!!!!!! :)

Με το θηλασμό τα πηγαίνεις πολύ καλά! Μπράβο!!! Πρόγραμμα είναι ακόμα νωρίς να μπεί. Αλλά το θέμα είναι πως το μωρό θα το καθορίσει, όχι εσύ και προπαντώς σε καμία περίπτωση ο παιδίατρος.

Εμένα ο μπέμπης με το που έκλεισε τους 3 μήνες έχει ηρεμήσει πολύ. Είχαμε κολικούς οι οποίοι κράτησαν περίπου 1 μήνα και συνεχίζει ακόμα και τώρα η παλλινδρόμηση. Την έχουμε περιορίσει λίγο έχοντας το κρεβατάκι του σε κλίση, έχοντας την πλάτη του ριλάξ πιο ψηλά και κρατόντας τον μετά το θηλασμό αρκετή ώρα στον ώμο μου. Οι εμετοί έχουν λιγοστέψει αλλά οι γουλίτσες (και είναι και πηχτές - πηχτές... ) πάνε σύννεφο! Επίσης τώρα ζητάει γάλα κάθε 2 - 2μισι ώρες την ημέρα και το βράδυ ξυπνάει μια φορά. Μέχρι 2μισι μηνών ήμουν συνέχεια με το μεμέ έξω!!! Θα φτιάξει το προγραμμά του το ζουζούνι σου, μην σε ανησυχεί!

Τώρα με το θέμα των γαλακτοκομικών...εχουμε αλλεργία στην πρωτεϊνη του αγελαδινού γάλακτος και έκοψα οχι μόνο γαλακτοκομικά, αλλά και τροφές που περιέχουν ακόμα και ίχνη γάλακτος (πχ φρυγανιές, ψωμί τόστ, αλλαντικά...κλπ).

Οπότε τα πονάκια ίσως είναι από κολικούς ίσως όμως και από την πρωτεϊνη του γάλακτος. Για να καθαρίσει ο οργανισμός σου από την πρωτεϊνη ισως περάσει και μήνας! Δες κιόλας μήπως ζεστένεται το μωρό και γκρινιάζει. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και γλυκιά (αν και είσαι!!!) την ώρα που γκρινιάζει το μωρό... νιώθουν την έντασή μας και δεν ηρεμούν εύκολα. Υπομονή κάνε και σιγά σιγά όλα θα μπουν σε μια τάξη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν μπορεις να εισαι σιγουρη τι μπορει να φταιει.Εμενα ακόμα και τωρα αν πειναει αλλα παραλληλα νυσταζει ή είναι κουρασμένη τρωει λίγο(κανα λεπτο) και μετα πεταγεται κλαιγοντας και αυτο που θελει είναι νανι!κοιμαται λιγο και μετα ηρεμη τρωει και το ευχαριστιεται!

Το καθε παιδακι ομως ειναι ξεχωριστο.Να την παρατηρεις, να εισαι ηρεμη και θα δεις οτι σε λιγο καιρο θα καταλαβαινεις τι θελει αμεσως...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maryloo moy den iksera oti eprepe na ta kopsw k ayta an k Μου περασε απ το μυαλο μου!!!Αλλα βνα ρωτησω τι θα τρωμε??????!!!κ εγω εχω κ το ριλαξ και το κρεβατακι με κλιση και την κραταω 10-15 λεπτα μετα το γευμα.Συνηθως ρευεται αμεσως απλα εγω την κραταω κ λιγο παραπανω.το θεμα μου ειναι ομως οτι καθε φορα που θηλαζω παραλληλα κανει κακακια κ μερα αναγκαστικα αφου ρευτει την αλλαζω.Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο για το μωρο με το κουνημα της αλλαγης να μην κανει γουλιτσες αλλα τι να κανω.Δεν εχω αλλη επιλογη!!!Αφου ρευτει ειναι φυσιολογικο να βγαλει γουλιτσες η ρουκετες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμενα ετσι εκανε κακακια και ειχε μια ευχαριστηση το προσωπο της!Αλλα την αλλαζα πριν την ταισω μονο. Μετα δεν την πειραζα καθολου γιατι τοτε λογικο ειναι να τα εβγαζε και ας ειχε ρευτει.Δεν χρειαζεται να την αλλαζεις αμεσως.Δεν προκειται να συγκαει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν να σου ζήσει το μωράκι.Εμένα ο δικός μου είναι 42ημερών σήμερα κ περνάμε ακριβώς τα ίδια με σένα, είναι φυσιολογικότατο το θέμα των <ρουκετών>εφόσον το μετακινούμε απο την αγκαλιά μας σε μια άλλη θέση με φουσκωμένο στομαχάκι για να του αλλάξουμε την πανούλα τους...εγώ καμια φορά δεν τον αλλάζω (μονο οταν ρίχνει μεγαλες τορπίλες !!!χιχιχι)κ τον αλλαζω μόλις ξυπνήσει ή μετά απο μια ωρίτσα αφου φάει εαν μείνει ξύπνιος (που συνήθως μένει).Δεν θα πάθει κ τίποτα το μωρό αν μείνει για λίγες ώρες έτσι (αρκεί να μην το ενοχλεί)εφόσον μετα απο 2 ώρες έχει εγερτήριο!!!τώρα με το θέμα του φαγητού αστα είναι μεγάλο πακέτο να τρως συνέχεια κρέας , ψάρι κ γενικός τροφες εκτός οσπρίων κ γενικός πράσινων φαγητών....εγώ εφαγα μια φορά φασολάκια πράσινα κ ο κακομοίρης ητανε όλη την μέρα χάλια όλο κλάμα..Τώρα με το άλλο θέμα τον γαλακτοκομικών που διάβασα ποιο πάνω πραγματικά δεν το ήξερα οτι θα μπορεί να ενοχλεί το μωρό οταν πίνουμε ας πουμε γάλα εμείς.Αυτό είναι πραγματικά μεγάλο θέμα κ ιδιαίτερα αν μια μανούλα πίνει αρκετό όπως κ γώ.Θα ρωτήσω κ γω την παιδίατρο μου γιαυτο.

Θηλάζω κ γω αποκλειστικά κ δεν του δίνω τίποτα άλλο γιατί δεν χρειάζεται, αυτό με το τσάι-χαμομήλι που του δίνεις ποιος στο είπε?δεν χρειάζεται συμπληρωματα το μωράκι σου με κάτι άλλο.το γάλα μας είναι το βάλσαμο για το μωράκι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κούκλα να σου ζήσει το μπεμπάκι και να σε ενημερώσω!!! ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ CLUB! Είναι νωρίς ακόμα γι'αυτό εξακολουθείς να ελπίζεις! :laugh: :laugh: Θα δεις που θα συνηθίσεις και μετά δε θα σε πειράζει που δεν έχει πρόγραμμα. Εσύ θα προσαρμοστείς στο ωράριό του και όχι αυτό στο δικό σου. Τα μωράκια που θηλάζουν έτσι είναι. Δε ρωτάνε! Απλά θηλάζουν όποτε τους καπνίσει. Εμένα θήλαζε 18 ώρες το 24 ωρο τους πρώτους 2 μήνες και μετά μέχρι και τον 8 ανα 1 ωρα. Άλλα μωράκια κάνουν πιο αραιούς θηλασμούς και άλλα τρώνε όλη την ώρα. Άλλα κοιμούνται σερί και άλλα ξυπνάνε. Το δικό μου είναι 16 μηνών και ακόμα ξυπνάει 2-3 φορές για θηλασμό.

Για τις γουλίτσες δεν ξέρω γιατί δεν είχα τέτοιο θέμα. Το βράδυ τα μωράκια είναι ανήσυχα ειδικά όταν είναι τόσο μικρά, ακόμα και αν δεν έχουν κολικούς. Στο 3μηνο στρώνουν. Εγώ λίγο πριν ξεκινήσει η γκρίνια (γιατί εκεί είχε πρόγραμμα :blink: ) τον έπαιρνα και τον έβγαζα βόλτα με το καρότσι και ξεχνιόταν και αυτός και εγώ που δεν άκουγα το κλάμμα του. Ντύστο ελαφριά να το βλέπει ο ήλιος και κάντο βόλτες. Θα σε ευγνωμονεί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν και μικρουλα η δικια μου εχω μπει στο προγραμμα της και ας ειμαι με το βυζι εξω ολη μερα! Αλλα εχω μια ερωτηση : Πως θα την κανω να πιασει το μπιμπερο με το δικο μου γαλα? Προσπαθω σιγα σιγα με τον αντρα μου να την ταιζω με μπιμπερο αλλα φτυνει το γαλα. Πως θα της το μαθω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...