Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΤΑ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ? ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΛΠ?ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΩ ΠΧ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ ΥΠΟΦΕΡΤΟΣ? ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΑΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποναει δεν θα σου πω ψεματα οτι δεν ποναει ! αναλογα βεβαια αν κανεις καισαρικη με ολικη ναρκωση η αν κανεις καισαρικη με επισκληρειδιο !! εγω εκανα και τα δυο και ειχα πολυ καλητερη αναρωση με την επισκληρειδιο γιατι ειχα στο πρωτο 24ωρο την επισκληρειδιο και οταν πονουσα παταγα ενα κουμπι που μου εδινε δοση !! οπως και να εχει ολα καλα θα πανε με το καλο και να εισαστε και οι δυο γεροι !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ.Ε ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ.ΔΗΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ 4Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΜΑΙ ΚΑΛΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ αληθεια.αυτο θα κανω θα σηκωθω ε και να πονεσει λιγο λογικο το βρισκω αλλα δεν πιστευω πολυ.αχ ωραια μου φτιαξες την διαθεση τωρα.σε ευχαριστω πολυ πολυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αα και αυτο που με ανατριχιαζει ειναι η αλλαγη η πρωτη που σου τραβανε την γαζα ποπο παναγια μου,υπομονη και σε αυτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι την πρωτη μερα πονας και μετα θα εισαι μια χαρουλα...μερα με την μερα θα πονας πολυ λιγοτερο..μεχρι να βγεις απο το νοσοκομειο θα εισια μια χαρα..

απλως την πρωτη μερα σε βαζουν και σηκωνεσε για να δουλεψει και το εντερακι..ε και ποναει λιγο..

επισης πονας οταν θα σου πιεσουν τη μητρα μολις γεννησεις (εγω που εκανα ολικη μολις ξυπνησα με την επισκληρηδιο δεν ειμαι σιγουρη) για να σου την κατεβασουν..και εκει πονας λιγο..

αλλα δεν ειναι τιποτα..στιγμιαια ειναι αυτα (οπως και η αλλαγη της γαζας)...μολις δεις το μωρακι σου δεν θα σε νοιαζει τιποτα!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ γέννησα πριν 38 μέρες με καισαρική κ επισκλιρίδιο. Η αλήθεια είναι ότι πονούσα γιατί την πρώτη μέρα σου βάζουν στον ορό μια ουσια που νομίζω λέγεται μητροσυσπαστική για να κάνει συσπάσεις η μήτρα και να αρχίσει να επανέρχεται. Αυτό λοιπόν σου προκαλεί αρκετό πόνο και εμένα οι παυσίπονες που μου έκαναν δεν αρκούσαν. Σηκώθηκα την επόμενη μέρα αλλά με αρκετό πόνο, όμως έτσι έπρεπε. Την τρίτη μέρα τα πράγμτα ήταν πολύ καλύτερα. Όσο για τις αλλαγές δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εμένα μου έκανε μόνο μία αλλαγή τη δεύτερη μέρα και την τρίτη μου έβγαλε εντελώς τις γάζες και έκανα κ μπάνιο.

Μη φοβάσαι και με το πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παντως εχω κανει δυο φισιολογικες και μια καισαρικη και μπορω να πω οτι στον φυσιολογικο πονουσα πολυ μετα ενω στην καισαρικη ειμουν σαν να μην ειχα γεννησει με ενοχλουσαν μονο λιγο τα ραμματα τις πρωτες μερες αλλα μετα που τα εβγαλα δεν ενιωθα τιποτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι με το καλό! Εγώ γέννησα πριν 10 ημέρες με καισαρική και επισκληρίδιο και δεν κατάλαβα τίποτα. Την πρώτη ημέρα οι ενοχλήσεις είναι πολύ υποφερτές και από την επόμενη ημέρα που σηκώθηκα το πονάκια που είχα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εγώ βγήκα στις 2 ημέρες από το νοσοκομείο (λόγω οτι έστειλαν τον μικρό στο Κρατικό Νίκαιας γιατί ήταν πρόωρος και χρειαζόταν θερμοκυττίδα) και κάθε μέρα μεσημέρι και απόγευμα πήγαινα Πεύκη - Νίκαια για να τον δω....μια χαρά ήμουν και είμαι!Κάποιες στιγμές μπορεί να αισθανθώ κανένα πονάκι αλλά ως εκεί!

Θεωρώ πάντως οτι είναι και θέμα οργανισμού γιατί και εγώ είχα στο δωμάτιο 2 κοπέλες που πονούσαν αρκετά.

Σου εύχομαι να ανήκεις στη δική μου κατηγορία! Ακόμα και αν δεν ανήκεις πάντως είναι τόσο μεγάλη η χαρά σου όταν θα δεις το μωρό σου που νομίζω οτι θα ανεχτείς όλους τους πόνους μετά . :P

Οπότε σου εύχομαι ολόψυχα με έναν πόνο (μετεγχειρητικό)!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σασ ευχαριστω παρα πολυ ολες κοριτσια να στε καλα.ανακουφιστηκα λιγο.ε λογικο ειναι να πονασ και λιγακι αλλα για το αγορακι μου που σαν τρελλη το περιμενω τι να κανω? αχχααχαχα ε οσο και να ποναει μεχρι να βγω θα χουν περασει.ημαρτον πια να ποναω 4 μερεσ.δε νομιζω.που θα παει θα περασει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΜΟΥ ΤΑ'ΛΕΓΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΦΟΒΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ε ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΞΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΑΠ'ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΜΕ 4 ΥΠΟΘΕΤΑ ΒΟΛΤΑΡΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ Μ'ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΤΟ 1ο ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΣΑΚΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ...ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΞΕΝΥΧΤΙ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τώρα μπήκα να γράψω!!!! Όλα καλά! 141 παλμοί το μωρό μεγάλωσε όσο έπρεπε με έβγαλε 7 εβδομάδες και 1! Αλλά το πάμε από βδομάδα σε βδομάδα επειδή είχε η χοριακη αυτό το σκαμπανευασμα!!! Μου είπε όμως ότι όλα τα βλέπει όπως πρέπει να είναι κ η εμφύτευση σωστή καμία αποκόλληση τίποτα.... απλά κρατάμε την πισινή μας! Εσείς όλα καλά???? Τον βρήκες τον γιατρό?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!! @Raf123 συγχαρητήρια για την κόρη!!! Τέλεια!!!  διαβασα ολα τα νεα σας με γιατρους κ ψωνια!! Σούπερ!! Εγω πηρα τωρα το κολιέ εγκυμοσύνης το μπολα! Επίσης είμαι σε φάση που πρέπει να ξέρω ακριβώς πως θα κάνω το δωμάτιο του παιδιού μιας κ τώρα φτιάχνω το σπίτι κ έχω μαστορια! Κατά πάσα πιθανότητα λέω ν πάρω την κούνια από τ ικεα μια άσπρο καφέ με συρτάρι από κάτω που γίνεται κ κρεβατι.  Κ γω θέλω φωλιά μάλλον θα πάρω μια από Βόλο που μ άρεσε σε σχεση με τις αλλες. Τίποτα δεν μ αρέσει γ τα αγόρια δυσκολεύομαι πάρα πολύ 😝
    • Ειμαι 32 χρονων κ προσπαθω απο οκτωβριο του 2022 αμεσως μετα το γαμο μας....με τεστ ωορηξιας βεβαια π δεν την εβρισκα ποτε γτ ο κυκλος ηταν οτι να ναι...μ ειπε να καουμε απλα μεχρι 5 κυκλους προκλησης κ.μετα εξωσωματικη...δεν μ ειπε καν να κανω ενεσεις μαζι με χαπια κ να παμε σπερματεγχυση...δεν μ εβαλε καν ορμονολογικες....σαλπιγγογραφια κ σπερμοδιαγραμμα ειναι αψογα...δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...δεν εχω συλλαβει ουτε μια φορα
    • Αχ @Xrisa95 χτύπησες φλέβα με την ερώτηση σου! Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω λεπτό ότι είμαι έγκυος 🤰!! Ακόμα και το βράδυ τινάζομαι απότομα πολλές φορές γιατί φοβάμαι μην έχω κακή στάση για το έμβρυο 🤣🤣🤣 ότι να ναι!! @ΛΕΥΚΗ @Antonia2 αυτό το συζήτησα με την γιατρό προχθές! Μου είπε ότι δεν είναι καλό να αντιμετωπίσουμε την έγκυο σαν άρρωστη και καλά είναι να κάνουμε ότι κάναμε και πριν αλλά σε ήπια μορφή! Και όταν γύρισα να της πω για το βάρος ότι σηκώνω το πολύ 3-4 κιλά μου είπε " εσύ άσε τα 3-4 κιλά" και της λέω ότι υπάρχουν έγκυες που σηκώνουν περισσότερα και μου είπε ότι γυναίκες που έχουν και άλλα παιδιά δεν υπάρχει θέμα αλλά σε γυναίκες που είναι από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι πιο αυστηροί!!  Εντάξει εγώ το βρίσκω υπερβολικό πάντως 3-4 κιλά δεν είναι κάτι!! Φυσικά εγώ πλέον ούτε αυτά σηκώνω γιατί δεν θέλω να κάνω του κεφαλιού μου!
    • Καλησπέρα. Δεν έχω τα συμπτώματα των πρώτων ημερών αλλά νιώθω ένα τράβηγμα και πρήξιμο μόνο στην κοιλιά.  Αύριο θα είναι η 10η μέρα από την εμβρυομεταφορα και σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ που έχω. Τι λες θα δείξει κάτι; Ο γιατρός είπε να κάνω χοριακη στις 8 Ιουλίου αλλά δεν αντέχω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...