Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Gianna καλημέρα

ειναι πολυ πιθανό να εχεις ωορηξία- χθες διαβαζα για αυτά.

το σίγουρο είναι ότι απο την πιθανή επόμενη ημερομηνία περιόδου σου, αφαιρεις 14 μέρες. εκέι κοντά ειναι η ωορηξία σου.

έχει κατι τεστάκια στο φαρμακείο γιανα δεις πότε ακριβώς έχεις ωορηξία.

πάντως, εσυ καλου κακού εκμεταλλευσου τις μερες αυτες!!!! ;)

Δημοσίευση

καλημερα εκο και σε ευχαριστω πολύ.αν τις εκμεταλλευτω λεει.... :laugh: :laugh: :laugh: .και γω ηξερα για 14 μερεσ πριν γι αυτο μου κανει εντυπωση.τεστακια υποσχεθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναπάρω, για να ηρεμήσει λίγο το αχορταγο άγχος της σύλληψης.

Δημοσίευση

geia sou gianna!!mporei na itane woriksia..mporei na eisai 1-2 meres prin tin woriksia..ap oso kserw genikotera isxuei auto me tis 14 meres kai an o kuklos sou einai 28 imerwn oxi 32.alla uparxoun gunaikes pou den kanoun woriksia tis idies meres diladi parolo pou o kuklos sou einai 32 imeres,i woriksia mporei se sena na einai stis 10 meres,stis 5 meres,stis 20.den einai nte kai kala idio se oles!episis mporei na exeis kai 2 fores to mina..ola paizoun!gi auto molis sou teleiwnei i periodos vououourrrrr.....ki opote katsei!!ok?sou to euxomai pantws suntoma na gineis manoula!!

Δημοσίευση

γιαννα γεια σου και καλη μας επιτυχια!!!

εφοσον εχεις κυκλο σταθερο 32 ημερων η ωορηξια σου θα γινει την 16-18η μερα του κυκλου σου.Αν ομως παιζει και σε λιγοτερες μερες μπορει και να εχει ξεκινησει η ωορρηξια.

τα διαφανα υγρα ειναι δειγμα οτι επικειται η ωορρηξια και οχι οτι έχει συμβει. Την ημερα που θα γινουν πιο κολλωδη και ασπρα(σαν το ασπραδι του αυγου) η τραχηλικη βλεννη ειναι πιο ετοιμη για αν υποδεχτει τα σπερματοζωαρια. Αλλο συμπτωμα ειναι πονος χαμηλα στην κοιλια και στη μεση σου.

Επισης, μολις ανεβει η πρωινη σου θερμοκρασια 0,2-0,3 βαθμους σημαινει οτι εγινε η ωορρηξια!!

καλη επιτυχιαααααα :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

κοριτσια και εγω την ιδια απορια εχω! εγω μαλιστα θελω να κανω αγορακι! εννεοιται πως το θελω να ειναι υγιεστατο αλλα θελω να φερω πισω τομωρακι μου που εχασα! δεν ξερω τον κυκλο μου. εκανα καισαρικη 19 μαρτιου,μετα ειδα αιμα (περιοδος) 22 απριλιου και τωρα το μαϊο ειδα 27.ποτε να δοκιμασω? πως θα καταλαβω ποτε εχω ωορεξια?

θελω απεγνωσμενα γιο:( φυσικα μου ειπαν καποιοι πως αν κανεις καθημερινα μετα το τελος της περιοδου γινεται καπως πιο αδυναμο το σπερμα και ισως να μην καταφερω τιποτα στο τελος...

Δημοσίευση

Βασικα κοριτσια αμα γινει η ωορηξια,ειναι αργα!πρεπει να αρχισουν οι επαφες απο πριν να υπαρχει ηδη μεσα σας σπερμα,2-3 μερες πριν την ωορηξια ξεκινηστε!Εγω παντως την καταλαβαινω απο την υψηλη θερμοκρασια,μεχρι και 37,3 φτανω,το πρησμενο στηθος και τον πονο κατω χαμηλα και αριστερα!Αναλογως η καθε γυναικα απο πια ωοθηκη κανει οωρηξια.ευχομαι να βοηθησα λιγο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...