Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

καλησπερα αλλα δεν μας λες απο που εισαι>???

ειμαι απο αθηνα κ τα τελευταια χρονια μενω μονιμα παφο...

εχω 1 γιο σχεδον 2χρ κ τον ιουλιο γενναω κ την κορουλα..

εσυ?

απλα εχεις γραψει το θεμα σε λαθοςενοτητα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας!!

Εχω ενα γιο 8μιση μηνων τον γεννησα στο Μαιευτηριο Λευκωσιας.

Ειμαι απο Λευκωσια!

aerini μου υπομονη και θα ερθει και το μωρακι σου.

Τόμα έγραψε:

Γεια σας!!

Εχω ενα γιο 8μιση μηνων τον γεννησα στο Μαιευτηριο Λευκωσιας.

Ειμαι απο Λευκωσια!

aerini μου υπομονη και θα ερθει και το μωρακι σου.

makari koukla mou...esi pos kairo prospathouses????

aerini έγραψε:

ego sti lemeso na sas po tin alithia akomi den vrika giatro pou na tou exo empistosini...akougontai diafora gia olous...

Τόσο χάλια; Εγώ τον δικό μου στη Λευκωσία τον εμπιστεύομαι απόλυτα!

Άριστος επιστήμονας και πάνω απ΄όλα άνθρωπος!

κ γω με την σειρα μου να προτεινω εναν εξαιρετο γυναικολογο

στην παφο στο Ιασισ.Σας μιλαω απο προσωπικη εμπειρια

μιας που εκει γεννησα τον γιο μου κ τωρα γενναω την κορη μου..

ΑΝΕΜΟΣ78 εχεις παιδακια???παφο μενεις??

aerini έγραψε:

Τόμα έγραψε:

makari koukla mou...esi pos kairo prospathouses????[/quote:2xjgqkar]

Ασε μεγαλη ιστορια!

Με δυο λογα ειχα προβλημα γυρισα πολλους γιατρους στη Λευκωσια

κανενας δεν εβρησκε τιποτα μεχρι που η αδερφη μου μου συστησε την

γιατρο της! Βρηκε το προβλημα απο το πρωτο ραντεβού εκανα μια επεμβαση και μια θεραπεια και εμεινα εγκυος φυσιολογικα μετα απο 3 μηνες!! Δεν την αλλαζω με τιποτα!

Γεια σας και απο μενα! ειμαι απο λαρνακα! ονομαζομαι Χαρα και εχω μια πριγκιπισσα 2 μηνων! ατε και με το καλο να γεμιζουν οι κοιλιτσες! κι εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη με τον γιατρο μου και τελικα ευτυχως που τον ειχα εδω στην πολη μου κι οχι σε αλλη πολη... λογω των προβληματων που ειχα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου.... οποτε σε συμβουλευω απο προσωπικη μου εμπειρια να βρεις καποιον στην πολη σου!

to pan einai na vreis ton katallilo giatro telika...ego auto to mina den 3ero niotho apaisia, einai oi meres pou ipotithete eprepe na exo oori3ia alla tpt simptomata mexri tora, kai to stithos mou den exei 3efouskosei entelos apo ton proigoumeno mina...ormoniko provlima mou mirizete

Haroullini έγραψε:

Γεια σας και απο μενα! ειμαι απο λαρνακα! ονομαζομαι Χαρα και εχω μια πριγκιπισσα 2 μηνων! ατε και με το καλο να γεμιζουν οι κοιλιτσες! κι εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη με τον γιατρο μου και τελικα ευτυχως που τον ειχα εδω στην πολη μου κι οχι σε αλλη πολη... λογω των προβληματων που ειχα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου.... οποτε σε συμβουλευω απο προσωπικη μου εμπειρια να βρεις καποιον στην πολη σου!

geia sou xara mou, na sou zisei i koroula sou :):):)

Κορίτσια είδα ''Κύπρος'' και μπήκα!

Με λένε Μαρία και είμαι από Λάρνακα αλλά τώρα μένω Πάτρα. Εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα να γεννήσω το πρώτο μου παιδάκι, αγοράκι!! Εύχομαι σε όσες έχουν παιδάκια να τα χαίρονται και όσες περιμένουν, ή προσπαθούν, να κάνουν υπομονή, θετική σκέψη και πίστη και όλα καλά θα πάνε!! :kiss:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι κι εγώ από Κύπρο και μένω στη Λευκωσία. Υπό κανονικές συνθήκες τώρα θα είχα ενα πανέμορφο κοριτσάκι αγκαλιά αλλά μου την έκπληξη στις 22 εβδομάδες και γέννησα πρόωρα με αποτέλεσμα να χάσω το αγγελούδι μου. Ανεπάρκεια τραχήλου λέει και στην επόμενη εγκυμοσύνη θα γίνει περίδεση. Είχα κάποια συμπτώματα από προηγουμένως αλλά δεν ξέρω ανμπορούσε ο γιατρός να τα προβλέψει. Πολύ καλός ο γιατρός μου και ανθρώπινος αλλά φοβάμαι και είμαι στη φάση που σκέφτομαι αν είναι καλύτερα να αλλάξω γιατρό.

Τον Οκτώβρη παντρεύομαι και μετά με το καλό θα αρχίσω΄πάλι τις προσπάθειες..

Καλησπέρα,

Εγω δεν είμαι απο Κύπρο αλλα ειμαι Κερκυραία και μου αρέσει παρα πολύ η Κύπρο. Εδω στη Κέρκυρα εχουμε πολύ Κυπραίους και ο Πολυηχους Αγιος Σπυρίδωνας ειναι Κύπρυος.

Ο αντρας μου και εγω πήγαμε Κύπρο για ταξίδι του μέλιτος και περάσαμε υπέροχα. :):):):) Εχετε φανταστική κουζίνα !! Υιαμμ !!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΕΜΕΣΟ! ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΞΑΝΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ:(!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...