Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΡΟΔΙΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΗ...ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!PLEASE!!!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΡΟΔΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ Κ Α Θ Α Ρ Ο ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ!!!ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ MARITIME ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!!!ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για να μην θεωρηθει διαφημιση ή δυσφημιση και παρεξηγηθω οποια κοπελα δεν θελει να τα γραψει εδω ας μου στειλει πμ.ευχαριστω!

Καλημέρα ΚΤΚ!Λοιπόν εγώ είμαι από Ρόδο και μπορώ να σε βοηθήσω.Η Κρεμαστή που λες είναι στη δυτική πλευρά του νησιού που συνήθως από εκεί φυσάει και οι θάλασσες δεν είναι πολύ καλές.Ανακατεμένες και όχι με άμμο για ένα παιδάκι κατάλληλες.Θα σου πρότεινα λοιπόν την ανατολική πλευρά.Καλλιθέα-Φαληράκι προς τα εκεί είναι super!Τώρα εξαρτάται αν θα έχετε αυτοκίνητο.Αν ναι αυτά τα μέρη που σου λεώ είναι καλά για να ψάξεις ξενοδοχεία.Αν όχι να προτιμήσετε κάτι μέσα στη πόλη γιατί η συγκοινωνία μας με τα λεωφορεία δεν είναι και ότι καλύτερο ειδικά το καλοκαίρι με τους πολλούς τουρίστες.Σου προτείνω κοντά γιατί οι αποστάσεις δεν είναι και μικρές και ίσως το παιδάκι σας κοιμάται στο αυτοκίνητο μέχρι να ανεβείτε να κατεβείτε από το κέντρο τα βραδάκια.Οπότε πιστεύω Καλλιθέα ή Φαληράκι είναι μια χαρά.Τώρα μπορείς να επιλέξεις ξενοδοχείο ή δωμάτιο με πολυκουζινάκι.Εξαρτάται τι θέλετε.Πρωϊνα και περιποίηση ή μπορείς πχ να φτιάχνεις κάτι εσύ στο δωμάτιο.Στο Φαληράκι έχει δωμάτια πάνω στο κύμα χωρίς πρωινό και αν τα κλείσεις και μέσω Internet θα βρεις καλές τιμές.Δε ξέρω κάποιο συγκεκριμένο να σου προτείνω αλλά αν βάλεις δωμάτια Φαληράκι στο internet σίγουρα θα βγάλει ένα σωρό.Αν τώρα θές ξενοδοχείο,έκλεισα εγώ σε φιλικό ζευγάρι στο Esperos στο Φαληράκι,ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα με πρωϊνο και ημιδιατροφή τέλος Ιουλίου 120€ το δίκλινο.Αν τα βάλεις κάτω συμφέρει.Γιατί και έξω να τρώτε μια η άλλη θα ρχεται.Άσε που δε θα πονοκεφαλιάζεις για το που θα φάμε σήμερα.Και πολύ ωραίο ξενοδοχείο.Εχουν πέσει πολύ οι τιμές φέτος,θα βρεις και κάτι πιο οικονομικό αν ψάξεις.Αλλά προτείνω αυτή τη πλευρά.Θα το ευχαριστηθείτε.Καλές διακοπές!Ότιδήποτε άλλο μπορώ να βοηθήσω στείλε μου πμ.Αν θές να σου δώσω και το τηλέφωνό μου.Φιλιά!

πρωτα απ'ολα σε ευχαριστω για την απαντηση σου!!!επειδη μεναμε ροδο και μαλιστα κρεμαστη και μετα παστιδα ξερουμε το μερος!ξερουμε πως η θαλασσα στην κρεμαστη δεν ειναι και πολυ καλη,αφου να φανταστεις κι εμεις που μεναμε διπλα δεν καναμε εκει μπανιο!το προβλημα μας ειναι πως φετος θα παμε διακοπες με τον κοινωνικο τουρισμο κι εχουμε περιορισμενες επιλογες!θα νοικιασουμε αμαξι οποτε δεν θα ειναι προβλημα η μετακινιση.ειπαμε να παμε στο maritime το ξενοδοχειο για πιο οικονομικα σε σχεση πχ με το blue bay και to ialyssos bay που ειδαμε αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο μεσα!στο ιντερνετ που ειδα εχει μονο 4 κριτικες και ολες εξερετικες αλλα να βασιστω μονο σε αυτο?μια χρονια την πατησαμε ασχημα με τον κοινωνικο κι ευτυχως που δεν ειχαμε την μικρη μαζι μας!!!εσυ ξερεις κατι γι αυτα τα ξενοδοχεια?και περισσοτερο για το maritime?

αληθεια εσυ σε ποιο μερος μενεις?

Καλημέρα ΚΤΚ!Δε μου πες από την αρχή ότι θα πάτε με κοινωνικό τουρισμό και ότι ξέρεις από Ρόδο και σου γραφα και γω περιττά πράγματα.Όχι δε το ξέρω το ΜΑRITIME.Εμείς πάντως που πήγαμε με το κοινωνικό τουρισμό πρόπερσι στη Κω,μέναμε στη Λάμπη αν ξέρεις από Κω,λίγο έξω από τη πόλη.Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο το δωμάτιο,είχε βέβαια πισίνα που μπορούσες να κάτσεις το βράδι.Δε μου άρεσε ότι στην αίθουσα που έπαιρνες πρωίνό είχε γάτες και γενικά περιφερόντουσαν σε όλο το ξενοδοχείο.Πάντως τυχεροί είστε που σας έδωσαν με κοινωνικό τουρισμό δωμάτιο καλοκαίρι Ρόδο.Συνήθως λένε ότι είναι όλα κλεισμένα αν πεις ότι έχεις εισιτήρια.Ελπίζω να ναι καλό,τι να σου πώ.Όπως και να χει καλά να περάσετε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...